NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
isto da pričate o vremenu dok je bio trener u Čeliku. sve ista razmišljanja, pijanac, Uprava gura svoje igrače.
al' boli njega briga, ima bar 3 milje maraka mjesečno, a mi obični navijači kidamo živce.
al' boli njega briga, ima bar 3 milje maraka mjesečno, a mi obični navijači kidamo živce.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Eto nek si ti bio.Soldat_ze je napisao/la:Drug da si bio kad na tekmi u Travniku nebi to govorio. Onim mesarima je nemoguce tamo uzet bodove. Ubise ljudiGalion je napisao/la:sramota, treba ukinut klub ako ćemo od Travnika gubit 4:0
Više mi ove priće o mesarima pun k.... bezveze sirite dezinformacije koga god Travnik dobije odma priča mesari i zanimljivo samo se ta priča širi po forumima i nigdje više, nijedan medij negovori o gruboj igri Travnika nijedan trener ne govori o gruboj igri ni jedan igrač negovori o gruboj igri Travnika.
Svi oni koji su bili danas na utakmici su mogli vidjet da je Travnik u svim segmentima igre nadigro Širokog i rezultat je mogao biti i mnogo mnogo veći
istina, covjek je u pravu...travnik je napisao/la:Eto nek si ti bio.Soldat_ze je napisao/la:Drug da si bio kad na tekmi u Travniku nebi to govorio. Onim mesarima je nemoguce tamo uzet bodove. Ubise ljudiGalion je napisao/la:sramota, treba ukinut klub ako ćemo od Travnika gubit 4:0
Više mi ove priće o mesarima pun k.... bezveze sirite dezinformacije koga god Travnik dobije odma priča mesari i zanimljivo samo se ta priča širi po forumima i nigdje više, nijedan medij negovori o gruboj igri Travnika nijedan trener ne govori o gruboj igri ni jedan igrač negovori o gruboj igri Travnika.
Svi oni koji su bili danas na utakmici su mogli vidjet da je Travnik u svim segmentima igre nadigro Širokog i rezultat je mogao biti i mnogo mnogo veći
danas je bilo i nasih gledatelja gore koji su vjerujte mi otisli sa pola utakmice jer nisu mogli gledati sramotu od nas ekipe...
Ištuk, mamicu ti ****, odlazi iz Širokog jado jadni poserem ti se u usta....
fuj ekipa...jadovi jadni...treba im svima po mjesec place oduzet i smanjit ugovore...fuj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mislim da su veterani Širokog bili na utakmici u Travniku.Vracali su se iz Požege s utakmice koju su pobijedili 3-1.Imali su sta vidjeti na Piroti.Vjerujem da oni ne bi izgubili 4-0.Kakvi mesari,samo mi o tome nemojte pricati.Izgubili smo od Rudara na Pecari a nisam nesto vidio da su nas udarali.
Nadam se da ce se sredit situacija u klubu, ali jos se vise nadam da se nece sredit do sljedeceg kola te da cemo i i mi slaviti na Pecari.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ne znam koliko je tocna informacija,ali govori se da se liga ukida u desetom mjesecu.Srbi nece popustiti a ni Hrvati sto su bili protiv.Tko zna ,mozda Široki zato lose igra??? 

Pojasni malo,tko je Bajra?AulleTa je napisao/la:Nije im džaba Bajra sponzor.
http://www.bajra.ba/kuhinja.htmlŠB.TRN je napisao/la:Pojasni malo,tko je Bajra?AulleTa je napisao/la:Nije im džaba Bajra sponzor.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
joj kako im je dobra ova salama 

Prvi put cujem za ovo cudo!!!Sponzor???

izgleda da su nasi bojkotirali Ištuka
neće li otići više
neće li otići više
dje ga tjerate, tek je došao čoek
Ko je bio trener vašeg kluba prije onog mladog od prošle sezone ???

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- eric_cantona
- Kontakt:
do kad cemo svi smatrati zdravo za gotovo da se u gostima gubi svaka utakmica?
klub koji ima neku ambiciju u gostima smije izgubiti maks. 3-5 utakmica cijelu sezonu (Chelsea i Man Utd su u engleskoj premier ligi imali po 7 poraza ukupno prošle godine)
zamislite da Barcelona, Manchester United, ili lokalno Hajduk ili Dinamo, da idu u goste kod nekoga ko se bori za opstanak tipa Istra ili Inter Zaprešić i računaju da će izgubit tri razlike unaprijed? i još se izvlačit na suce ili na grubu igru domaćina?
ako je ekipa za naslov, mora biti u stanju pobijediti sve utakmice u cijeloj sezoni. Normalno, bude oscilacija, pa se tu i tamo izgubi ponešto, nešto remizira, nekad te nadigraju, ali 80-90% utakmica moraš biti bolji od protivnika i kući i u gostima ako si neka ekipa. Pogotovo u ovom jadu od lige gdje nitko nema ni jednog igrača koji vrijedi deset maraka
klub koji ima neku ambiciju u gostima smije izgubiti maks. 3-5 utakmica cijelu sezonu (Chelsea i Man Utd su u engleskoj premier ligi imali po 7 poraza ukupno prošle godine)
zamislite da Barcelona, Manchester United, ili lokalno Hajduk ili Dinamo, da idu u goste kod nekoga ko se bori za opstanak tipa Istra ili Inter Zaprešić i računaju da će izgubit tri razlike unaprijed? i još se izvlačit na suce ili na grubu igru domaćina?
ako je ekipa za naslov, mora biti u stanju pobijediti sve utakmice u cijeloj sezoni. Normalno, bude oscilacija, pa se tu i tamo izgubi ponešto, nešto remizira, nekad te nadigraju, ali 80-90% utakmica moraš biti bolji od protivnika i kući i u gostima ako si neka ekipa. Pogotovo u ovom jadu od lige gdje nitko nema ni jednog igrača koji vrijedi deset maraka
Barbarić...dzenan01 je napisao/la:dje ga tjerate, tek je došao čoek![]()
jedini pravi trener koji je vodio Široki i koji zna šta radi i kojem ekipa ima spremu 500% i kojem igra onaj ko zasluzi..
nek istraju u namjeri bar jos jednu protiv Zelje pa onda ce sam otici.Kevin je napisao/la:izgleda da su nasi bojkotirali Ištuka
neće li otići više
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Iskren da budem, ja na tu kartu računam. Mi njih dobijamo, a Ištuk leti.
Izdrži Ivo!

Izdrži Ivo!

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ako ga bojkot protiv zelje i poraz ne otjera, smijenite gapile87 je napisao/la:nek istraju u namjeri bar jos jednu protiv Zelje pa onda ce sam otici.Kevin je napisao/la:izgleda da su nasi bojkotirali Ištuka
neće li otići više

Cuva Bog Zelju svog!
- Barney Stinson
- Kontakt:
Otići će on do Želje, ako ne ode e onda stvarno...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.