Evo gledaj ovaj danasnji sa kvotom skoro 300 i umalo prodje sveEffenberg je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo gledaj ovaj danasnji sa kvotom skoro 300 i umalo prodje sveEffenberg je napisao/la:
Izyebali me posteno oni tvoji danci. Haj reko necu kec igram 1.go domacin dolazi 0:1 igram u PV 2.go domacin izlazi iz svlacionice 0:2 upisuje i pola minute poslije 1:2. Imam live tiket 2.go redse dolazi i da nema go na Karabagu, Sehic pliva u 46oj minuti mjesto na liniji ostane glup go ni iz cega pada.jopaa7 je napisao/la:Evo gledaj ovaj danasnji sa kvotom skoro 300 i umalo prodje sveEffenberg je napisao/la:![]()
Effenberg je napisao/la:Izyebali me posteno oni tvoji danci. Haj reko necu kec igram 1.go domacin dolazi 0:1 igram u PV 2.go domacin izlazi iz svlacionice 0:2 upisuje i pola minute poslije 1:2. Imam live tiket 2.go redse dolazi i da nema go na Karabagu, Sehic pliva u 46oj minuti mjesto na liniji ostane glup go ni iz cega pada.jopaa7 je napisao/la:Evo gledaj ovaj danasnji sa kvotom skoro 300 i umalo prodje sveEffenberg je napisao/la:![]()
Pozdrav prika!Civa je napisao/la:Skenderbeu- Dinamo ZG 1/2
Pozdrav i tebi prile.Willy je napisao/la:Pozdrav prika!Civa je napisao/la:Skenderbeu- Dinamo ZG 1/2
Moras biti los kad nemas disZipline i smirenosti.josipmusa je napisao/la: prvo mi kurvetina zanevska izbija 160 evra
nakon toga cekam cunga za 150 i onaj retard preda kod 1-0 i brejka prednosati i sikine mi 40 evra s dobitka
nakon sot se pusilo 2 sedmice umjesto da vratim sve ja dobar 25 usranih eura
2 u 1, ch*ifutsko seljacka poslaKingJamesMVP je napisao/la:yebi se Maccabi
nadam se pajdo, bolji su, 2 velika zicera promašilijosipmusa je napisao/la:2 u 1, ch*ifutsko seljacka poslaKingJamesMVP je napisao/la:yebi se Maccabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.