FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FORZA ZELJO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FORZA ZELJO » 28 avg 2010, 19:43

Prvo- cestitke komsije!
Drugo-Samo pogled na vrh tabele da ste tu vi MI i olimpik puno govori o gradu Sarajevu, ljepota je to vidjetei i dosta vise slendarskog fudbala
Trece-JEDVA cekam derbi bice jedan od NAJboljih i posljednjih nekoliko godina, nadam se samo da ne zavrsi 0-0 kao i obicno :D
Cetvrto-malo je prerano govoit o toj tituli :?

Pozdrav!
BAS SVE TI DAJEMO.....

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 avg 2010, 19:47

Negativnu kritiku upućujem Mirzi Varešanoviću zbog psovanja domaćoj publici,to ne priliči jednom takvom treneru.Zatim ulzio je u teren bar pet puta puta.Sudija ga je opominjao bar 7-8 puta da popravi svoje ponašanje na klupi,da ne psuje i da ne prosipa seljače fore. Iz mog ličnog gledišta bilo je materijala za isključenje Mirze Varešanovića sa utakmice.

Edit:htio bih još da dodam da se nije znalo čiji su igrači bezobrazniji na terenu i ko je koga više udarao kad su bili bez lopte i radili te neke glupe smicalice.Najgori od svih su bili Kojašević iz Sarajeva i Omić iz Budućnosti,mada ni Sarajlijić isto iz Budućnosti nije bio daleko od njih. onaj mali junior mislim da se preziva Handžić udara momka dok leži na zemlji i igra prekinuta.
Zadnja izmjena: r_emir, dana/u 28 avg 2010, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 28 avg 2010, 19:48

BLEKIĆ: TITULA ĆE DOĆI NA KOŠEVO

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 28 avg 2010, 19:58

Ubi ovo Sarajevo!

Cestitam!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 avg 2010, 20:10

Cestitke za pitare ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 28 avg 2010, 20:13

bparena je napisao/la:Cestitke za pitare ;)
hvala momci

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 28 avg 2010, 20:19

sampione sampione ole ole ole SAMPIONI!!!!!
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 28 avg 2010, 20:25

svaka cast Sarajevo bili ste bolji i zasluzeno pobijedili najbolji igrac vam je onaj stoper visoki cini mi se da se zove torlak ako ne grijesim a i ko vam je onaj mali u napadu.Horde zla su najbolja navijacka skupina to sad zna svako u Banovicima a i sretno vam u borbi za titulu.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 avg 2010, 20:38

Cestitke Sarajevu! Lijepo je vidjeti da i gosti mogu preokrenuti rezultat u PL!

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 28 avg 2010, 21:00

zapovjednik je napisao/la:svaka cast Sarajevo bili ste bolji i zasluzeno pobijedili najbolji igrac vam je onaj stoper visoki cini mi se da se zove torlak ako ne grijesim a i ko vam je onaj mali u napadu.Horde zla su najbolja navijacka skupina to sad zna svako u Banovicima a i sretno vam u borbi za titulu.

Asmir Suljić :D ili Damir Kojasevic na kojeg mislis na onog sto je zabio 2 gola ili onog sto je usao?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 avg 2010, 21:51

drajkula_zlo je napisao/la:
zapovjednik je napisao/la:svaka cast Sarajevo bili ste bolji i zasluzeno pobijedili najbolji igrac vam je onaj stoper visoki cini mi se da se zove torlak ako ne grijesim a i ko vam je onaj mali u napadu.Horde zla su najbolja navijacka skupina to sad zna svako u Banovicima a i sretno vam u borbi za titulu.

Asmir Suljić :D ili Damir Kojasevic na kojeg mislis na onog sto je zabio 2 gola ili onog sto je usao?
A ako je igrao sam napadaca onda moze biti i Jahovic :D

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 28 avg 2010, 22:04

Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
Prelijepo je biti navijac institucije FK Sarajevo.

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 28 avg 2010, 22:22

Larry David je napisao/la:Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
eh da nam je radoncic investitor, da ulozi u sarajevo, da bude u rangu ekipama kao sto su dinamo, partizan...da i mi mozemo nekad igrat pravu Europu :roll:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 avg 2010, 22:26

DaRtAnJaN je napisao/la:
Larry David je napisao/la:Na pravom smo putu, hvala gospodinu Blekicu, hvala igracima, hvala svima oko kluba, nema sumnje da ce Sarajevo biti sve jace i jace, sponzori ce se otimati za nama.
eh da nam je radoncic investitor, da ulozi u sarajevo, da bude u rangu ekipama kao sto su dinamo, partizan...da i mi mozemo nekad igrat pravu Europu :roll:
Da vam je Radoncic investitor dobro bi najeb*li! Nego suti dobro ste krenuli samo nastavite!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 28 avg 2010, 22:28

DaRtAnJaN je napisao/la:
Moze se i bez radoncica, malo je falilo protiv Cluja a "ljudi" u upravi nam bili nikakvi.
Samo lakapo, imamo prave ljude u upravi i idemo stepenicu po stepenicu ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 avg 2010, 22:34

Evo i mene :mrgreen: ,nisam odavno bio na ovoj temi al' ovo danas je izuzetak.

Sta mislite ljudi dali da sad umjesto Zijada Blekcia na avatar stavim Damira Kojasevica 8-) :?
Zadnja izmjena: Hairlija, dana/u 28 avg 2010, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

alibi

Post Postao/la alibi » 28 avg 2010, 22:35

Jedno fantasticno gostovanje,kako na terenu tako i na tribinama.Odusevili su me borbenoscu i zeljom i to je evidentan napredak.Svima kapa do poda,ali kojasevic me impresionira iz utakmice u utakmicu.Jednostavno pred ovakvim navijacima se i nemoguce ucini mogucim.Znao sam da nakon poluvremena iako smo gubili ce stvari morati doci na svoje.Vidjelo se to da smo bolja i spremnija ekipa.Idemo dalje.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2010, 22:41

Hairlija je napisao/la:Evo i mene :mrgreen: ,nisam odavno bio na ovoj temi al' ovo danas je izuzetak.

Sta mislite ljudi dali da sad umjesto Zijada Blekcia na avatar stavim Damira Kojasevica 8-) :?
Jok, ba. :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 avg 2010, 22:42

VanBasten je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Evo i mene :mrgreen: ,nisam odavno bio na ovoj temi al' ovo danas je izuzetak.

Jok, ba. :D
MaJaBa Zijo je njega doveo ipak je on tvorac svega

BIG BLEKS
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 28 avg 2010, 22:45

mislio sam na suljica dobar je tehnicar a za kojasevica da ne govorim dao je dva gola.
svaka cast sarajevu i hordama zla bili ste sjajni u banovicima i dali ste dobar dokaz da bih fudbal moze naprijed.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Evander, Google Adsense [Bot], riki46 i 42 gosta.