FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa uzece ljudi i u prijedoru u 7 kolu,pa sta.pa jeste li vi pogledali raspored sarajeva.pa ide im na ruku,i ljudi fataju bodove.gostuju relativno losim ekipama,kuci igraju sa jacim.ali kada dodje proljece pitanje je hoce li to tako i ostati.pa treba reci realno,postiji velika mogucnost da se na jesen odlijepe,ali bogami proljece kada dodje da bog da da tako sotane.vidjecemo
VOLIM TE ŽELJO
Halo ja kad sam gledo Zelju mozda si ti bio onaj sto je pito ciko mogu li stobom uc.Ja samo govorim realno.Dabogda ti doceko da gledas Zelju kojeg sam ja gledo i nemoj da me prozivas jer nemas pravo.Ja se nelizem sa pitarima nego iznosim samo cinjenice.To sto pogodim rezultate neznaci da se nekom ulizujem.Opet cu rec da Zeba ,Savic i ostali nece nikad zamjenit Bekrica i Bucana.
Zabo li nas za pitare pa i Drina je uzela bod u Banovicima pa sta ispod prosjeka su ekipa njima je druga liga....... Veceras lagano 2 razlike.
Naprijed Zeljo ljubavi moja.
Naprijed Zeljo ljubavi moja.
neće tako ostati. mi imamo kvalitet za ovu ligu i to će prije ili kasnije doći do izražaja. a na proljeće imamo puno lakši raspored, a oni teži.
Dobro je Amar rek'o, veceras se mora pobijedit, a ja vjerujem da ce tako i biti... ocekujem vodstvo u prvom poluvremenu, kasnije ce parkirat autobus, a onda ko zna... prognoza: 2:0
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
pun mi je qrac ovakvih iskusnih i starih i odanih navijaca, koji su pak davnih godina isli na tekme i bodrili Zelju, a sad kad treba dat podrsku, ma jok oni su samo realni, samo znate pljuvati i kritikovati bilo sta da se uradi, umjesto toga bolje bi vam bilo ( pod vam mislim na ove kvazi navijace ) da dodjete nekad i na tekmu umjesto sto serendate samo....Alipasino je napisao/la:Halo ja kad sam gledo Zelju mozda si ti bio onaj sto je pito ciko mogu li stobom uc.Ja samo govorim realno.Dabogda ti doceko da gledas Zelju kojeg sam ja gledo i nemoj da me prozivas jer nemas pravo.Ja se nelizem sa pitarima nego iznosim samo cinjenice.To sto pogodim rezultate neznaci da se nekom ulizujem.Opet cu rec da Zeba ,Savic i ostali nece nikad zamjenit Bekrica i Bucana.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ova sezona mi se sviđa izgleda da će se napokon nakon dugo godina dva najjača BiH kluba boriti za titulu. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
veceras ako bude i 3.000 bice odlicno kakvo je vrijeme

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
sta ovdje pricate o sarajevu , vi idite na sjever sledecu utakmicu na ono groblje pa navijajte za njih do sutra . ako ne budemo na kraju sezone ispred sarajeva ja cu se izbrisat sa foruma 

Halo sta je tebi.Pa skontaj jeli ljepse prosirivat jug ili ga spojit sa istokom.Smijem li ja ovdje rec sta mislim.Halo sta me napadas bez razloga.Koji si ti faktor.Nemogu svi mislit kako tebi odgovara.Trenutno Zeljo je slabiji nego prosle godine i sve dok rezultati nedodzu tako cu i da mislim.Bekric i Bucan trenutno nisu advekatno zamjenjeni sto se primjeti i na Besliji kojem puno fali Bucan.
nije željo slabiji nego prošle sezone. sjeti se kako smo igrali prošle sezone u ova doba.
daj pare pa ce se napraviti istokAlipasino je napisao/la:Halo sta je tebi.Pa skontaj jeli ljepse prosirivat jug ili ga spojit sa istokom.Smijem li ja ovdje rec sta mislim.Halo sta me napadas bez razloga.Koji si ti faktor.Nemogu svi mislit kako tebi odgovara.Trenutno Zeljo je slabiji nego prosle godine i sve dok rezultati nedodzu tako cu i da mislim.Bekric i Bucan trenutno nisu advekatno zamjenjeni sto se primjeti i na Besliji kojem puno fali Bucan.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
s cim bolan da se jug spoji?? da se spoji sa 3 reda stolica o kojim si ti govorio da bi bilo bolje napraviti nego jug dograditi??Alipasino je napisao/la:Halo sta je tebi.Pa skontaj jeli ljepse prosirivat jug ili ga spojit sa istokom.Smijem li ja ovdje rec sta mislim.Halo sta me napadas bez razloga.Koji si ti faktor.Nemogu svi mislit kako tebi odgovara.Trenutno Zeljo je slabiji nego prosle godine i sve dok rezultati nedodzu tako cu i da mislim.Bekric i Bucan trenutno nisu advekatno zamjenjeni sto se primjeti i na Besliji kojem puno fali Bucan.
a ne mislis na to da smo u prosloj sezoni nakon prve dvije pobjede imali niz od 6 utakmica bez pobjede?? ali ne bitno je da si ti iskazao svoje misljenje i da smo mi losiji nego prosle sezone, i da si ti nasao sta kritikovati, to je bitno

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nama kiša ništa ne može! 

Ja mislim da je bolje pokrit jug, tako ne bi bilo pet dana price hocel padat kisa il sikire... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Vjerovatno anonimus gancev sjedi bar na klupi,Jes neko prevario BRKU za anonimusa,,,,,Isnar je napisao/la:Dobro je Amar rek'o, veceras se mora pobijedit, a ja vjerujem da ce tako i biti... ocekujem vodstvo u prvom poluvremenu, kasnije ce parkirat autobus, a onda ko zna... prognoza: 2:0
eh, dobro, dosta šuplje, od sad samo dijaspora online, svi koji su unutar max. 50 km od Doline - na stadion!
I ja bi to uradio (al da se ja pitam hehe), sjever i jug da su pokriveni, a istok malkice dici i stolice stavit.Isnar je napisao/la:Ja mislim da je bolje pokrit jug, tako ne bi bilo pet dana price hocel padat kisa il sikire...
Ajd odoh na tekmu, jos sat vremena...
Idite i vi.
ovde jedino ko je kvazi navijac si ti 24/7.nedaTM87 je napisao/la:e buraz ides mi na neku stvar vec neko vrijemeAlipasino je napisao/la:Na zalost veceras nece bit vise od 4 milje.Ovo za juznu tribinu nije potrebno jer ja mislim da bi bilo bolje napravit istok dic jedno 2-3 reda i puknut stolice ovako jug visoko a istoka maltene i nema.![]()
prvo se lizes sa njanjama, eno na usta ces im izac kolko si se zavuko u paksu, a onda dajes neke komentare nije trebalo pravit jug i ti nesto sudis sta je trebalo a sta nije, ovo sto ce pravit jug je odlicno, i samo tako treba, ja nezz da napravimo stadion od 50.000 ljudi nasli bi se neki kriticari da govore da je to bzvz i da nam ne treba, a kad imamo stadion od 10.000 opet dodju idoli da govore kako bi trebalo nesto radit na stadionu, ja nezz kako ugodit ovim nasim kvazi "navijacima"
e hoćeš tako natjerati nekoga ko nije kontao ići