zakoga ti navijas ???Zagor je napisao/la:Ludnica na tribini sa našim navijačima....ale ale ale pjesma ori ori seeeeee
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NedaTakoMali1988, jesi li tu...cestitaj sada buducnosti sto su posteno zijanili
a cestitaj i nama...

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
titula slavice se titula sarajvo sampion grmi cijeli stadion!!! idemo svi na kosevo 15 hiljada:))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
20 000 protiv borca a u vrhu napada kučuković.
Bez velike euforije, idemo iz utakmice u utakmicu, 15000 na kosevu protiv borca, da potvrdimo ova 3 boda iz banovica...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Cestitke komsije!
RESPECT i za igru i za broj navijaca
, jos jednom RESPECT
RESPECT i za igru i za broj navijaca

Mes Que Un Club
kako vam je krivo timijevci!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
haha , sada je to namjestaljka
Bar , nam cestitajte pobjedu i mi je vama cestitamo ali ovo sigurno nije kupljena utakmica .

Bar , nam cestitajte pobjedu i mi je vama cestitamo ali ovo sigurno nije kupljena utakmica .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
braco samo opusteno ima josGigant je napisao/la:Bez velike euforije, idemo iz utakmice u utakmicu, 15000 na kosevu protiv borca, da potvrdimo ova 3 boda iz banovica...

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
OCEKUJEM NAJBOLJU ATMOSFERU NA DERBIJUjordan 23 je napisao/la:moze pricati ko sta hoce,vi ste dobili i uzivajte.

1946
Pa sta sam ja lose napisao...zar to ne znaci to????nedaTM87 je napisao/la:halo moderator, jel ovo tvoja "prcina"?? ako "gigant" mene moze nazivati "NedaTakoMali88" i njegov post je ostao neobrisan, a moj je obrisan gdje sam napisao da cestitam na pobjedi kao i [H]omoseksualnoj [Z]ajednici ?!?
-
- Kontakt:
POzzz i mi tebe.... i jedno pitanjce...je li ti se svidja kako smo ga mi zabili?! Hoces ponovo?Baja_Zvjerka je napisao/la:Krivo nam je, zabice ga oni nista vi ne brinite..![]()
![]()
Pozz

protiv borca bice skoro 20 milja aBd....Jedva cekam spicu na sjever lol nadam se da mi admin nece izbrisati post 

Pazza Inter Amala
ivice dosadan si jesmo kupili smo sta je sad
haj sad razligu hocemo da slavimo placenu pobjeduuuuuuuuuuuuuuuuu
haj sad razligu hocemo da slavimo placenu pobjeduuuuuuuuuuuuuuuuu
HZSA87
-
- Kontakt:
Al se vi hinjski probijate
Cestitke iz Zenice

- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
pa djeste vi u BANOVICIMA pa ste se toliko raspisali??? to samo neki intrenet huligani...za horde zla samo rijeci hvale.... za sudjenje nemogu rec nista dobro i mislim da ste uz pomoc sudija i dosli do ta 3 boda...3-4 nepostojeca ofsajda je svirano u korist sarajeva..nepostojecih ofsajda od kojih se mnogo ocekivalo jer je vecinom puta slomic ili haskic izlazio sam pred golmana ali ga je pomocni vracao... al sve u svemu cestitam 

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Dođe mi da plačem..Sudjenje katastrofa,ali ipak čestitke igračima,NAVIJAČIMA posebno,upravi na pobjedi.Želimo sve najbolje u nastavku sezone. 

1947!
_amel_13_BHf_ je napisao/la:pa djeste vi u BANOVICIMA pa ste se toliko raspisali??? to samo neki intrenet huligani...za horde zla samo rijeci hvale.... za sudjenje nemogu rec nista dobro i mislim da ste uz pomoc sudija i dosli do ta 3 boda...3-4 nepostojeca ofsajda je svirano u korist sarajeva..nepostojecih ofsajda od kojih se mnogo ocekivalo jer je vecinom puta slomic ili haskic izlazio sam pred golmana ali ga je pomocni vracao... al sve u svemu cestitam
Koliko se ja sjecam, ti nebi trebao javljati se ovdje 20 dana, ako postujes dogovor

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.