Said ima duplo više.Signore je napisao/la:A koliko igraca u nasoj ligi ima 50.000€ godisnje? Malo. Mozda nitko.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Procitajte clanak na banjaluckom portalu pravdabl,malo je prenapuhano,ali ne bih se kladio da je izmisljotina
EKONNP
koji clanakskripar96 je napisao/la:Procitajte clanak na banjaluckom portalu pravdabl,malo je prenapuhano,ali ne bih se kladio da je izmisljotina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja sam našao prvi dio, je li izašao taj naredni tekst?
http://prav.dabl.com/priprema-li-se-nov ... -od-borca/
Mislim ovo što rade u Borcu je postalo smiješno, prije svake utakmice su unaprijed oštećeni.
Mislim ovo što rade u Borcu je postalo smiješno, prije svake utakmice su unaprijed oštećeni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

e svasta, clanak potrkrijepljen sa citavih nula argumenata, isto ko prica strah ih na grbavici sudija, borac bezveze ekipa i sanse za ligu za prvaka su im minimalne i na ovaj nacin pokusavaju izvrsiti pritisak na sudije
Ocito il da imaju neke "insajderske informacije" il da lupaju...vidjet cemo za vikend.
Ne bih se usudio nista reci bez argumenata i dokaza...
EKONNP
- Zeljeznicar -
Kakve insajderske informacije ? Neko im rekao da će zakidati Borca ?skripar96 je napisao/la:Ocito il da imaju neke "insajderske informacije" il da lupaju...vidjet cemo za vikend.
Hercegovačko-banjalučka mašta
Samo prelistajte njihovu temu prije utakmice sa Željom i biće vam sve jasno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tristan
- Kontakt:
Protiv Mladosti je Borac pokraden u Banjaluci, a obzirom kako nam je često suđeno na Grbavici prethodnih godina legitimno je bilo da očekujemo da bi tako moglo biti i ovaj put na Grbavici. Na svu sreću suđenje je bilo OK i igrač koji je izjavio da se plaši suđenja se izvinio i to je to.Virtu4l je napisao/la:Ja sam našao prvi dio, je li izašao taj naredni tekst?
Ovaj portal nije glasilo Borca i to je mišljenje novinara, a ne nekoga iz kluba.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Nakon sto je Petrovicu povecana ocjena nakon one lakrdije u Gabeli nista me ne bi iznenadilo
EKONNP
U maju igras u Krupi i Vitezu, u septembru na najvecim stadionima u Evropi... sta ti je fudbal... Mesanovic.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Citam FKS vraca Husrefa za trenera po ko zna koji put i pitam se kakva je fajda od davanja jos jedne sanse jednim te istim trenerima. Jel' to u nadi da ce ovaj put znati vise od proslog?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Znas kako se kaze...definicija gluposti je ponavljanje istih postupaka,a ocekivanje drukcijih rezultataDaVinci je napisao/la:Citam FKS vraca Husrefa za trenera po ko zna koji put i pitam se kakva je fajda od davanja jos jedne sanse jednim te istim trenerima. Jel' to u nadi da ce ovaj put znati vise od proslog?
EKONNP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Nevjerovatno je da to zelis svom Zeljeznicaru.Virtu4l je napisao/la:Eh da se KPJ hoće vratiti na samo jedan dan, da fudbalski otpad ponovo vrati na deponiju gdje mu je i mjesto.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
U fusnoti: FK Sarajevoskripar96 je napisao/la:Znas kako se kaze...definicija gluposti je ponavljanje istih postupaka,a ocekivanje drukcijih rezultataDaVinci je napisao/la:Citam FKS vraca Husrefa za trenera po ko zna koji put i pitam se kakva je fajda od davanja jos jedne sanse jednim te istim trenerima. Jel' to u nadi da ce ovaj put znati vise od proslog?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nikakva kazna za kadusica
prekucala disciplinska jos jednom

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nisam siguran, ali mislim da se igrac ne moze kazniti ako nije dobio crveni karton. A ovo da sudija nije suspendovan zbog ogromnih gresaka na obje strane mi ne ulazi u glavu.irfo je napisao/la:Nikakva kazna za kadusica![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Momak je definitivno uspio. Igrati CL je ogromno postignuce u karijeri nogometasa. Lijepu ce on i lovu inkasirati tamo. Nasao se na izvoru u pravo vrijeme. Za njega se definitivno mize reci vise srece, vec vjestine?Virtu4l je napisao/la:U maju igras u Krupi i Vitezu, u septembru na najvecim stadionima u Evropi... sta ti je fudbal... Mesanovic.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Selam za @Higha, ljubitelja južne tribine stadiona Grbavica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.