ovaj tiket me moze ostaviti u igri, ili me salje na odmor kod kladare.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nisam ni upratio ko to igra, cek da vidim. Da ne mislis Austrija Osijek? Ne znam zasto St.Polten spominjes, valjda Austrija u Becu igra tekme?jopaa7 je napisao/la:Effe ides sutra u st polten navijat za ove moje?
Cini mi se da je koncert Robbie Williamsa u Becu na stadionu u subotu ali zbog priprema i svega toga se ipak ne moze odigrati tamo pa onda u St.Poltenu igraju.Effenberg je napisao/la:Nisam ni upratio ko to igra, cek da vidim. Da ne mislis Austrija Osijek? Ne znam zasto St.Polten spominjes, valjda Austrija u Becu igra tekme?jopaa7 je napisao/la:Effe ides sutra u st polten navijat za ove moje?Taman posla da idem u Bec radi sabanijade od tekme. Mada skoknem tamo svako malo. Kod tebe sam u Svici bio kad smo s Brazilom tamo igrali u St.Gallenu. Jedini put kad sam iso u zemlju cokolada i satova.
Ma ispusice tvoji, Austija se malo dozvala sad, a i to je fenomen nasih dole balkanskih ekipa pobjede favorita i onda ispadnu ovako od znatno slabijih ekipa (mislim od PSV slabija a ne od Osijeka) jbg dosta ste vi Hrvati klali u fudbalu ove jadne Austrijance ostavite i njima nesto!
Evo kise golovaEvolution87 je napisao/la:ajde viborg goloviii
Sad su nasli da pretjeruju kad su meni 3 dovoljnajopaa7 je napisao/la:Evo kise golovaEvolution87 je napisao/la:ajde viborg goloviii
Evo meni trebaju ovi Vejle - Brabrand 3+ a trenutno 2:0 pa valjda padne jos jedan.Evolution87 je napisao/la:Sad su nasli da pretjeruju kad su meni 3 dovoljnajopaa7 je napisao/la:Evo kise golovaEvolution87 je napisao/la:ajde viborg goloviiiEo sad me yebu ove svedjanke jer vec gube 2-0, mada nesto gledam imale su u medjusobnim 4-5 prelaza. Upravo zadnji mec isto ovako poceo 0-2 u prvih 10 minuta i onda preokret na 3-2, valjda i sad bude tako.
Na koju si se kladio?Willy je napisao/la:Koju utakmicu od ovih 5 gledati?
Na sve.KingJamesMVP je napisao/la:Na koju si se kladio?Willy je napisao/la:Koju utakmicu od ovih 5 gledati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.