FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 23 avg 2017, 13:06

Brdaric bi mogao biti pravi pogodak, ali treba dat čovjeku vremena da se upozna sa ekipom, da dobije uvid u ligu i način na koji to sve funkcioniše,. Pa čovjek dolazi medju par pojedinaca koji ne znaju ni osnove fudbala, a kamo li šta drugo.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 23 avg 2017, 13:07

Historicar je napisao/la:Hoće li se pojaviti u medijima bar jedan kandidat iz inostranstva, koji je imao zavidnu trenersku karijeru, prvo Thomas Brdarić, sad Jasminko Velić
Slobodan Tuchel, pregovara Faruk sa njim.

Sad ozbiljno, otkud ovo za Velića? Po iskustvu on je svemirski brod za Brdarića.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 23 avg 2017, 13:10

Locust je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Hoće li se pojaviti u medijima bar jedan kandidat iz inostranstva, koji je imao zavidnu trenersku karijeru, prvo Thomas Brdarić, sad Jasminko Velić

Sad ozbiljno, otkud ovo za Velića? Po iskustvu on je svemirski brod za Brdarića.
Kakvom iskustvu?
https://www.transfermarkt.com/jasminko ... iner/28375

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 13:13

Sjećate l' se šta je bilo zadnji put kad smo nabili procenat jednom treneru? :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 13:16

Ma nije ni ova velic nista specijalno. Vodio drugoligase i trecoligase u grckoj i bio par mjeseci sd u panatinaikosu. ALi neka probaju nemam nista protiv.
UPRAVA NAPOLJE!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2017, 13:19

skoroalen je napisao/la:Sjećate l' se šta je bilo zadnji put kad smo nabili procenat jednom treneru? :D

A i on je imao njemačku disciplinu :D

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 avg 2017, 13:23

ajdohordas je napisao/la:Brdaric bi mogao biti pravi pogodak, ali treba dat čovjeku vremena da se upozna sa ekipom, da dobije uvid u ligu i način na koji to sve funkcioniše,. Pa čovjek dolazi medju par pojedinaca koji ne znaju ni osnove fudbala, a kamo li šta drugo.
Što me nasmija, evo plačem :rol: :rol: :rol: , Brdarić koji je igrao finale Lige šampiona, dolazi da trenira par pacijenata koji ne znaju elementarne stvari :rol: :rol: :rol:

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 23 avg 2017, 13:34

Orangina85 je napisao/la:
Locust je napisao/la:

Kakvom iskustvu?
https://www.transfermarkt.com/jasminko ... iner/28375
Bio je dugo pomoćni trener Fernandu Santosu u dobrim klubovima. Valjda je nešto naučio, nije malouman.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 23 avg 2017, 13:36

Ma imali smo mi tih "valjda je nesto naucio". Nista to ne garantuje dok sam ne sjedne. Imas dosta tih trenera koji imaju pomocnike da bi im samo cunjeve redali bez aktivne participacije. Kao iskustvo gledam samo samostalni angazman, sve ostalo je sranje.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 13:43

Allaha mi samo sam cekao kad ce neko napisati valjda je nesto nauci HAHAHAHA ko za jarnija kad sam govorio da je akrina ljudi zivotom branili da je naucio nesto od trenera reala i uventusa.
UPRAVA NAPOLJE!

Evolution87
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 23 avg 2017, 13:56

Brdarić je tada u Makedoniju doveo i pomoćnika Armina Friedricha, koji je uglavnom zadužen za video analize.

Ermin ili Armin pitanje je sad? :rol:
Ja mislim da svabo nema nikakve sanse protiv neunistivog. Covjek prezivio 15 uprava, 36 trenera i sad da mu beki svabo uzme posao. Pa nema sanse!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 23 avg 2017, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 23 avg 2017, 13:56

velic?
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 avg 2017, 14:10

Evolution87 je napisao/la:Brdarić je tada u Makedoniju doveo i pomoćnika Armina Friedricha, koji je uglavnom zadužen za video analize.

Ermin ili Armin pitanje je sad? :rol:
Ja mislim da svabo nema nikakve sanse protiv neunistivog. Covjek prezivio 15 uprava, 36 trenera i sad da mu beki svabo uzme posao. Pa nema sanse!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Skaut je garant, Tan- ov vanbracni sin.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 14:10

Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2017, 14:18

Sem poluvremena protiv olimpica ja se sjecam bezidejne igre, ko kod cale.
UPRAVA NAPOLJE!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2017, 14:20

Majku vam yebem, odlazite viseeee!!!!! Skaut njuska sabrina makedonac,svii. Piz.da vam mate'rna uhljebljena, pocet cu vas samarat u gradu mamu vam yebem!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 23 avg 2017, 14:26

skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

bogami nas j rudar prjedor raznijo mesecini daje jarn vodijo nas
menstrual

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 avg 2017, 14:29

Brdaric, jer mislim da je bolja opcija od Husa, a koliko vidim samo njih dva su ozbiljna kandidata za preuzimanje tima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2017, 14:35

skoroalen je napisao/la:Nije Jarni kod nas bio toliko loš. Ja pamtim odličan i prelijep fudbal iz njegovog vremena, i ujedno najgoreg Bilbiju ikad koji je tad bio u špicu. Prečke, stative, promašeni penali... svega je bilo al nije htjela u gol. A dominirali smo i to apsolutno u svakoj utakmici koju smo igrali. U 1/4 finalu kupa protiv Želje, na Grbavici ih razmontirali igrom, u drugom poluvremenu lopta nije prešla na našu polovinu.

Revans na Kosevu se branili, u Prijedoru nas Delac spasavao, protiv Borca u Banja Luci isto kilavo odigrali... nije bas da je ono odlicno bilo :)

Jesu li ovi bas toliko idioti da ce dati onom supljatoru da vodi u nedjelju :?
**** te zivot, daj izaberi trenera, pa nek se upoznaje s ekipom, mijenja nesto, tjera, nek radi sta bilo... mozda i bude neki pozitivni sok do nedjelje. Onaj kreten moze samo izgubiti utakmicu.

Neki dan Vardar otpusti Sedloskog za vikend, utakmicu protiv Fenera u cetvrtak im vec vodio novi trener. Samo se kod nas razvlaci mjesec dana izbor ko da biraju izmedju Mourinha i Guardiole.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 avg 2017, 14:55

Dobro, nije ni s Jarnijem bilo perfektno, al' ovdje se npr Kodro toliko amnestira a i s njim nas Velež ubio u Mostaru, Drini nismo golu prišli (tad je bilo ono famozno upozorenje Hordi), nismo Čelika mogli uzet na Koševu, ispali iz kupa... jasno mi je da je bio bojkotovan al' ako ćemo bit realni, zar nije nedostatak autoriteta veliki minus treneru? Ako on kao trener nije mogao prepoznat ko ga bojkotuje il' ako je prepoznao a nije smio javno prozvat te igrače i zakucat ih za klupu il' čak tribine, o čemu onda pričamo?
Da se razumijemo, ja mislim da je on naš najbolji trener poslije rata al' da je bez mana i da ga treba amnestirat maksimalno, ne treba. Niko nije savršen.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, mnon46, rimljanin90, Samozdravlje, TheTruth34 i 50 gostiju.