FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 22 avg 2017, 23:07

dosao na zimu i vardar bio ispred 4 boda. otpustili ga kad je vardar imao plus 13, 4 kola do kraja (teoretski nemoguce stici). kup su osvojili poslije otkaza, sa drugim trenerom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 avg 2017, 23:28

Meni totalno svejedno ko će biti novi trener jer znam da će ovi igrači ostati, kao i ovaj kadar koji vodi klub. Napretka nema da dođe Ferguson, Murinjo, Kante, Gvardiola i Klop zajedno u paketu sa svojim pomoćnicima.

Atmosfera je katastrofalna, klub nema viziju, plan niti ambicije. Sezona syebana i popraviti se ne može.
Mi imamo od 5 utakmica ukupno, 3 poraza kući i remi u gostima uz jednu pobjedu, mi i kad bi pobjedili Borca u Banja Luci, ne popravljamo situaciju, a pobijedit nećemo. Atmosfera će se popraviti kada budemo konkurentni za trofej, a predaleko smo od toga, nema šanse da ova ekipa i sa ovim ljudima se vrati u trku, teško da se izvučemo iz LZO.

Moliti Boga da u kupu ne izvučemo odma kakvu ozbiljnu ekipu poput Simin Hana ili slično, ispali bi odma.

Totalno je svejedno, Husref, Murinjo, Bradarić ili Gvardila, PROMJENIT SE NIŠTA NEĆE.

KASNO JE ZA SVE.

Dao bih najvećem mrzitelju kluba da bude trener ako će bordovi i svi u klubu napustiti isti, ovo je sve uzalud.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2017, 23:40

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Sajo moze biti prevodioc i desna ruka Thomasa i glavni igrac na terenu. :njanjanja:
Sajo ne poznaje Bosanski da si ziv i zdrav. :wave:
:bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 avg 2017, 23:48

Ovo kada je osvojio 4.ligu sa "TSG Neustrelitz" i ostavio iza sebe ekipe kao što su, Magdeburg, Carl Zeiss Jena, Union Berlin, Herta Berlin II i Zwikau. U playoff-u za 3.BL izgubio od ekipe Mainza II 0-2 i 3-1. Nakon toga, odlazi i postaje trener Wolfsburga II.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 avg 2017, 00:06

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:niste pogrijesili, sa -4 je otisao na -13. :D
Čekaj jaro, sad se i ja syeba. Je li razlika od -13 bila kad je on otišao ili je bila kad je otišao? :urnebes:
On došao na -4, otišao na -13 :D Drugim riječima, yeb'o ih k'o Ješa nas :mrgreen:
Husrefe, dolazi! :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2017, 00:41

SiouxLukavac je napisao/la:Meni totalno svejedno ko će biti novi trener jer znam da će ovi igrači ostati, kao i ovaj kadar koji vodi klub. Napretka nema da dođe Ferguson, Murinjo, Kante, Gvardiola i Klop zajedno u paketu sa svojim pomoćnicima.

Atmosfera je katastrofalna, klub nema viziju, plan niti ambicije. Sezona syebana i popraviti se ne može.
Mi imamo od 5 utakmica ukupno, 3 poraza kući i remi u gostima uz jednu pobjedu, mi i kad bi pobjedili Borca u Banja Luci, ne popravljamo situaciju, a pobijedit nećemo. Atmosfera će se popraviti kada budemo konkurentni za trofej, a predaleko smo od toga, nema šanse da ova ekipa i sa ovim ljudima se vrati u trku, teško da se izvučemo iz LZO.

Moliti Boga da u kupu ne izvučemo odma kakvu ozbiljnu ekipu poput Simin Hana ili slično, ispali bi odma.

Totalno je svejedno, Husref, Murinjo, Bradarić ili Gvardila, PROMJENIT SE NIŠTA NEĆE.

KASNO JE ZA SVE.

Dao bih najvećem mrzitelju kluba da bude trener ako će bordovi i svi u klubu napustiti isti, ovo je sve uzalud.
Nista nije gotovo tek pocinje borba za klub , bodove,navijace .

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 23 avg 2017, 00:51

Ovog Thomasa Bradarića veceras vidim na aleji voza se na biciklu sa malcem :D :D :D

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 avg 2017, 01:00

Kad bi Brdarić došao, bilo bi dobro da sa njima dođe naš nekadašnji igrač i Brdarićev nekadašnji suigrać, Boris Živković, zajedno su između ostalog igrali i finale Lige prvaka.Boris da recimo ima ulogu sportskog direktora, ima veliko igračko iskustvo, veze, vjerujem da bi nam izganjo par kapitalaca.Eh sad, koliko je to realno.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 avg 2017, 01:04

SiouxLukavac je napisao/la:u trenutku kada nemamo novca za pojačanja - priča nam Repuh.

Pljuvači izmišljaju, preuveličavaju, pljuju po svemu, od pljuvačke pozitivne stvari ne vide.
Istina je samo jedna, PARA IMAMO, ali nećemo trošiti ko prije.
REPUH LAŽE!
Adukor,Velkoski,Kuzmanovic,Rahmanovic i ovaj iz Srbije igraju za kikiriki? Pvi navedeni su sigurno bolji igraci i pojacanja i od Zelje i od Zrinjskog i ostalih,druga je stvar sto Repuh i Cala blage nemaju,garantujem da je neko drugi solidan barem trener na klupi bio mi bi bili prvi il drugi,pa koliko mora biti ogranicen neko da mu Saric i Radpvac drze vezni red i da mu je promaja 90 min,il Bekic i Hebobovic kloc u prvih 11 svaku?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 avg 2017, 01:09

Ko misli da je Valentin problem grdno se vara,problem su isti oni sto smo kao lafo otjerali eto onako reda radi da znate,znaci par osoba iz kluba pa i treneri nasi su mi to potvrdili bez da su losu rijec rekli o Valentinu i ovim sad ljudima u klubu.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 avg 2017, 01:11

zagor1987 je napisao/la:Ko misli da je Valentin problem grdno se vara,problem su isti oni sto smo kao lafo otjerali eto onako reda radi da znate,znaci par osoba iz kluba pa i treneri nasi su mi to potvrdili bez da su losu rijec rekli o Valentinu i ovim sad ljudima u klubu.
Pokazat ce se kakav je Ilijevski gospodin i javno ce reci ko ga koci od legendi ;)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 avg 2017, 01:56

AlfredNobel je napisao/la:Ja i dalje stojim i stojati ću iza svojih riječi da mi bez rekonstrukcije u Upravi nemamo budućnosti, ali neću time da smaram raju i gušim forum.

Dalje.. Meni se sviđa ovaj dolazak Thomasinja. Napokon da vidimo na klupi jednog takvog čovjeka, koji je zasigurno autoritet i mora biti autoritet igračima zbog svoje igračke karijere, a isto tako i pofine trenerske karijere, u rangu s njegovim godinama (mlad je trener). A još Švabo, ljudi koji su uspješni, rigorozni i pametni u fudbalu, ljudi koji znaju svoj posao i nema zabušavanja, to sigurno. Također, na neki način mi je drago što je Brdarić a ne Husref, jer ćemo biti u prilici da vidimo novog, modernog stručnjaka u našoj ligi, koji ima sjajno igračko i fino trenersko iskustvo. On će odmah vidjeti da nema nikakve igre i dobro će se naribati da to ispravi.

Evo neko reče prije nekoliko strana, čini mi se @muhamedhulk da je Shkendija bila 4 boda iza Vardara dok je Thomasinjo bio trener, a kad je otišlo otišlo na 12-13 (valjda sam pogodio broj). A znamo svi da nema ravnog Vardaru u Makedoniji, a možda i u regiji, trenutno.
Dajte da vidimo čovjeka, pa onda sudimo. Ja mislim da će donijeti nešto novo, jedan moderan fudbal. Ostaje nam da vidimo.
Moje objašnjenje Aco.. Jednostavno volim Husa, cijenim, kapa za sve, ljudina i dobar trener, ali bi nešto novije da vidim. Nisam siguran sto posto u svoju odluku, Brdarić nam može doći kao Guardiola, a isto tako kao i Ješić. To se u našoj ovo ligi nikada ne zna, ovdje je sve kontra normalnog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 avg 2017, 02:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Eto anketa, a možda ne bi bilo loše kada neko glasa da i ovdje u postu samo kratko napiše za koga je glasao. Izbjegao bi se glas navijača ostalih klubova.
hFala za anketu..glasao sam za ostali

P.S. valentin je spas za fks :kafa:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 avg 2017, 02:08

Brdaric, najveci razlog jeste taj sto Hus ne bi izdrzao ovo sve, mislim da je ipak prevelika ljubav kad on rizikuje zdravlje radi kluba. Husa postaviti za SD-a i svi sretni. A kakva nam je uprava mozda je ipak

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2017, 02:23

Opcija 3: vratiti Repuha! Ako ostaju u klubu ovi što ga ostaviše prvi put, neka i njega onda, nebitno je svakako ko je trener kad nama gori od vrha. Sretno ovom Švabi ako dođe. Nadam se da je svjestan gdje je došao i ko su mu nadređeni, ali čisto sumnjam.
Bahati, bahati Željkan!
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 23 avg 2017, 02:44

Brdaric
Autoritet,njemacka disciplina,moderan i strucan,posebno za ove nase tkz. trenere.
Osvjezenje u svakom slucaju za ovu anemiju u timu.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 avg 2017, 02:49

Brdaric

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 avg 2017, 04:04

Musemic. Iz samo jednog razlog sto ovaj Brdaric dolazi u ligu koju ne poznaje, znaci mislim da ce se lik pogubiti. A Musemic je upoznat vecinon klubova, vjerujem da i prati intezivno i FKS. Znaci ako biram od ova dva biram Husa. Ako dođe svabo, sto je veoma moguce barem po natpisima u medijima, volio bih da me demantuje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2017, 04:22

Anketa dovoljno govori. Thomas Brdaric. Vrijeme je za nesto novo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 avg 2017, 04:44

Zagor je napisao/la:Musemic. Iz samo jednog razlog sto ovaj Brdaric dolazi u ligu koju ne poznaje, znaci mislim da ce se lik pogubiti. A Musemic je upoznat vecinon klubova, vjerujem da i prati intezivno i FKS. Znaci ako biram od ova dva biram Husa. Ako dođe svabo, sto je veoma moguce barem po natpisima u medijima, volio bih da me demantuje.
Ima tu mnogo istine oko (ne)poznavanja lige itd. ali ne bih želio da Husref dođe i "gasi požar" ovim trenutnim uhljupima i dušmanima koji vode klub! Može mu samo pogoršati ionako narušeno zdravlje a vjerujem da mu je i Čala rekao kakva bagra je trenutno za kormilom kluba kojeg' obojica vole više nego išta tako da ako je pametan, neka sačeka bolja vremena i možda neke nove ljude ili da i on tada uleti kao SD ili sl. jer ova stoka će kad-tad doživjeti linč i biti protjerana, ne iz kluba - nego iz grada i jedino sam u to uvjeren 100%!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.