neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg e daBogda svaka ovakva utakmica bila,da dzeko zabije po dva komada a da izdube debelo krme dovedi sebi sad jos igraca ha ha ha
eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...
ali zato jedan Dzeko po sezoni zabije vise golova nego svi hrvatski napadaci zajedno
Gdje Mc Chicken i Diego dodju,tu trava ne raste.Mogu samo na vjestackoj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 avg 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
neznalica je napisao/la:bravo dzeko, bravo miske....fuuujjjjj wolfsburg e daBogda svaka ovakva utakmica bila,da dzeko zabije po dva komada a da izdube debelo krme dovedi sebi sad jos igraca ha ha ha
eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...
Los*Blancos je napisao/la:@geronimo je vrh.strucnjak ispravi me
Ne serendaj mali, popeo si mi se na vrh glave. Kada će ta škola ponovo krenuti.
Ne spamaj bezveze temu, za dalja upustva oko tvog (ne)znanja javi mi se na pp.
Ti si se meni popeo na k..koji i..moderator javlja se a niko ga nista nije pitao..i ja spamam sto se on mene citira..mahhhh obraz guza tipicna Bavcara.
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 28 avg 2010, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
"vukovi" mijenjaju naziv u "vukoje.bina"
Moj Dzeko sto se trudis da dajes golove, kad ce to sve fino ovi tvoji prosuti, ccc...
Stvarno nije jednostavno primiti 4 gola nakon vodstva od 3-0, moras biti kvalitetno retardiran.
HAHAHAHAHAHA!!!! Veliki sam "BIO" fan Vukova (sada stenadi) Volim nego ista sto izgubise samo radi Misketa..
A Nas Dijamant Edin SVAKA CAST MAJSTORE!!! al cim se prilika ukaze, BJEZIII!!!!
Los*Blancos je napisao/la:@geronimo je vrh.strucnjak ispravi me
Ne serendaj mali, popeo si mi se na vrh glave. Kada će ta škola ponovo krenuti.
Ne spamaj bezveze temu, za dalja upustva oko tvog (ne)znanja javi mi se na pp.
Ti si se meni popeo na k..koji i..moderator javlja se a niko ga nista nije pitao..i ja spamam sto se on mene citira..mahhhh obraz guza tipicna Bavcara..mozes me banovati..boli me kita
Haha jesi ti zanimljiv lik, steta sto ne znas da MOD nema tu opciju nego samo admin.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 28 avg 2010, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Tarik14 je napisao/la:Dzeko ima 22 godine, ima jos vremena da ide u jedan veliki klub.
Ispravka 24
ma di će otić ko će dat 40 mil za njega...
''Di''si ti jado,ni na nebu ni na kamenu.
Cuj vasi BIH reprezentativci,a vepar,pardon dabar se javlja iz Sirokog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Diego je dobar,ali Miske je uz Dzeku jedan od najboljih tandema zadnjih godina u Bundesligi...e sad Misketa sigurno nece Henes pustiti,jer ce inace Wolfsburg zavrsiti u Cvajti! Dzeko je dokazana klasa,top 3 napadaca u Evropi! sto prije ode iz ove selendre bice bolje za njega.. Wolfsburg ima jako jako loseg trenera,nevjerovatno loseg!a menadzera Henesa glupog do bola!
k_c je napisao/la:Diego je dobar,ali Miske je uz Dzeku jedan od najboljih tandema zadnjih godina u Bundesligi...e sad Misketa sigurno nece Henes pustiti,jer ce inace Wolfsburg zavrsiti u Cvajti! Dzeko je dokazana klasa,top 3 napadaca u Evropi! sto prije ode iz ove selendre bice bolje za njega.. Wolfsburg ima jako jako loseg trenera,nevjerovatno loseg!a menadzera Henesa glupog do bola!
Covjeka koji je jedan jedva prosjecni Midlsbrough doveo do finala kupa uefa,koji je sa Twenteom u kojem se kladim ne igra ni jedan fudbaler da ti i znas za njega osvojio prvenstvo Holandije nazivas "jako losim trenerom,nevjetovatno losim!" Sa Engleskom se nije proslavio,ali eto i veliki Don Fabio kome su dali basnoslovnu platu je bio samo malo bolji,odveo ih je na SP gdje opet nisu pokazali nista..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Tarik14 je napisao/la:Dzeko ima 22 godine, ima jos vremena da ide u jedan veliki klub.
Ispravka 24
ma di će otić ko će dat 40 mil za njega...
Idi glodji drvo dabre stipu Dzeku nek zabija golove ono kapitenski a Mandzo mu mora svaku dodati
Strah od Bosanca
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi