Ovo je neki zesca doza budale.Rigoletto je napisao/la:Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovo je neki zesca doza budale.Rigoletto je napisao/la:Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje
poučeni prošlogodišnjim iskustvom ne želimo si priuštiti isti stres i ove godine djelujemo od početka. Novac sve kupuje, a mi smo ga se bogu hvala nakrali za 100 života.sergejevic je napisao/la:Izgleda da mafija oko Mostara ove godine od pocetka kupuje protivnicke golmane. Nece cekati kraj kao nekada na Otoci, ili ne daj Boze da se moraju svirati fantomski penali u 95. minuti utakmice. Sumljivo je malo sto "Bakina masinerija koja melje" izgubi glatko bas kod Radnika kojeg je dobila s igracem manje za titulu prosle godine. Nadam se da nece jos dugo opstati ovaj politicki projekat.
Niste ni vi bolji nista, skoro ostasmo bez sudaca zbog vas, prosle sezone.sergejevic je napisao/la:Izgleda da mafija oko Mostara ove godine od pocetka kupuje protivnicke golmane. Nece cekati kraj kao nekada na Otoci, ili ne daj Boze da se moraju svirati fantomski penali u 95. minuti utakmice. Sumljivo je malo sto "Bakina masinerija koja melje" izgubi glatko bas kod Radnika kojeg je dobila s igracem manje za titulu prosle godine. Nadam se da nece jos dugo opstati ovaj politicki projekat.
Navlakusa za dusmane. Kad zec pomisli da je vuk ostao bez zuba i on pocne qrac na njega dizat.fks74 je napisao/la:Mi smo podmornica, za tren oka smo na povrsini.Rigoletto je napisao/la:Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje![]()
taj klub umire sportski sa velezovcem covicem... po meni siroki brijeg iz juzne bosne jedini ima buducnost, ostalo sve dok odredjeni ljudi zive...sergejevic je napisao/la:Izgleda da mafija oko Mostara ove godine od pocetka kupuje protivnicke golmane. Nece cekati kraj kao nekada na Otoci, ili ne daj Boze da se moraju svirati fantomski penali u 95. minuti utakmice. Sumljivo je malo sto "Bakina masinerija koja melje" izgubi glatko bas kod Radnika kojeg je dobila s igracem manje za titulu prosle godine. Nadam se da nece jos dugo opstati ovaj politicki projekat.
za razliku od ovih postenjacina.. jele..sto samo kupuju utakmice i titule?il kupe i prokockaju titule?sergejevic je napisao/la:Normalno da je pitanje dana kada ce se pridruziti Brotnju i Posusju. Postoje zbog drugih, a ne zbog sporta. Ne znaju slaviti titulu da ne prozivaju druge, da se ne pravi od toga politicki skup i slicno, otimaju sponzore drugim klubovima, otimaju stadione, bacaju pehare...Cudoviste koje nema mjesta u sportu.
ili dok ne presele, na ahiret, u katar... nije bitno gdje, tada sve pada vodu i budućnost je neizvjesnagrbavicka je napisao/la:taj klub umire sportski sa velezovcem covicem... po meni siroki brijeg iz juzne bosne jedini ima buducnost, ostalo sve dok odredjeni ljudi zive...sergejevic je napisao/la:Izgleda da mafija oko Mostara ove godine od pocetka kupuje protivnicke golmane. Nece cekati kraj kao nekada na Otoci, ili ne daj Boze da se moraju svirati fantomski penali u 95. minuti utakmice. Sumljivo je malo sto "Bakina masinerija koja melje" izgubi glatko bas kod Radnika kojeg je dobila s igracem manje za titulu prosle godine. Nadam se da nece jos dugo opstati ovaj politicki projekat.
Prodao si Sarajevo, izdao si Horde zla!Rigoletto je napisao/la:Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje
koristili smo ih dok su nam valjali, sad im ide prekomandovanje u federalnu gdje ćemo slat igrače na kaljenjeRaonffa je napisao/la:Prodao si Sarajevo, izdao si Horde zla!Rigoletto je napisao/la:Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje
uuuuuuuRigoletto je napisao/la:ili dok ne presele, na ahiret, u katar... nije bitno gdje, tada sve pada vodu i budućnost je neizvjesnagrbavicka je napisao/la:taj klub umire sportski sa velezovcem covicem... po meni siroki brijeg iz juzne bosne jedini ima buducnost, ostalo sve dok odredjeni ljudi zive...sergejevic je napisao/la:Izgleda da mafija oko Mostara ove godine od pocetka kupuje protivnicke golmane. Nece cekati kraj kao nekada na Otoci, ili ne daj Boze da se moraju svirati fantomski penali u 95. minuti utakmice. Sumljivo je malo sto "Bakina masinerija koja melje" izgubi glatko bas kod Radnika kojeg je dobila s igracem manje za titulu prosle godine. Nadam se da nece jos dugo opstati ovaj politicki projekat.
Poštedi i sebe i nas tvojim prisustvom!!!sajo10 je napisao/la: Ovo je neki zesca doza budale.![]()
![]()
Neces to docekatiiiiiii, a dok vam ovaj Beus izgubi uticaj u savezu i vi ce te biti donjii kao i pitari
![]()
Sjećaš li se Vladinog prokletstva? Sad kad dobije otkaz, sve je bliže da se to ispuni.Virtu4l je napisao/la:.
Hahahahaha, čitaš mi misli, baš maloprije razmišljam o tomebraco je napisao/la:Sjećaš li se Vladinog prokletstva? Sad kad dobije otkaz, sve je bliže da se to ispuni.Virtu4l je napisao/la:.
Nevjerovatno je da to zelis svom Zeljeznicaru.Virtu4l je napisao/la:Eh da se KPJ hoće vratiti na samo jedan dan, da fudbalski otpad ponovo vrati na deponiju gdje mu je i mjesto.
Zato sam ti i replicirao. Zamisli, dolazi ti kolega sa tribine, put od 3000 kilometara u jednom pravcu i sve što treba jeste da mu kažeš je koji autobus da ulovi, kako da dođe do stadiona, itd... i hinja nije odgovorila.wobly92 je napisao/la:Evo i ova slika pokazuje da je usput i tebe prozvao. Ne znam dal' si upratio.
Što ne mogu ovakve mrake. Draži mi je krmak što u kost odmah ide, nego ovakav hinjo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.