FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 22 avg 2017, 16:01

Seri nije igrač koji će odmah uletiti u prvu postavu i nema potrebe da se toliko forsira taj transfer.

Razumijem da je raja frustrirana, ali ako ovaj dođe i flopira opet će biti: "Vidi, platili ga toliko i toliko, a meda ne može..."
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 16:04

messilla je napisao/la:Seri nije igrač koji će odmah uletiti u prvu postavu i nema potrebe da se toliko forsira taj transfer.

Razumijem da je raja frustrirana, ali ako ovaj dođe i flopira opet će biti: "Vidi, platili ga toliko i toliko, a meda ne može..."
Isto to važi i za Osmana, samo što su tu ulozi 3-4 puta veci :mrgreen:

Sad zamisli scenario, da ga kupe za 150 miliona , a on žešće flopira u Barci :crazy: pa svi oni koji su mu dizali palčeve kad je dolazio bi mu kasnije yebavali sve živo, a i onom ko ga je doveo za te pare :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 avg 2017, 16:05

parangal je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Problem sa Griezmannom na krilu nije što bi on izgledao loše, lik je do Atletica bio krilo, problem je što on neće doći ako će igrati na krilu. Paco je nekoliko klasa ispod, kakve on veze ima sa ovim.
Pa sam si sebi odgovorio....ni Paco nije došao da igra krilo. Da, on jeste klasa ispod Grizmana ali Grizman na krilu FC Barcelone je klasa ispod krila kakvo je Barceloni potrebno...prema tome nerešiva zagonetka u ovom trenutku.

E ako ode Luis onda se već može razgovarati.... sada bi to bilo kontraproduktivno
grizman je perfektan igrac za barcu i svi ovi idiotluci uprave su mala maca u odnosu na to ako njega propuste naredne godine za sto miliona, mada je tesko, ja bi ga i sad pokusao zaganjati i pukao bi i 150 miliona za njega, jedini uz hazarda za kojeg bi dao taj iznos monstruozni, moguce da bi jorgandzije to i prihvatile odmah mada imaj ban do januara, jer realno u januaru ce vec imati costu, a do januara ce sigurno i bez grizmana proci grupu lige prvaka i biti treci u ligi, imaju napadacke opcije gameiro, vieto,tores, jesto to sve potanko u odnosu na grizmana, ali mozda bi rizikovali pola godine tako za ogroman novac kad su svjesni da naredno ljeto ide za znatno manje (100 milona), a sigurno je da ce otici jer barca bi imala godinu da pripremi taj transfer a i nije samo barca u pitanju, s tom cijenom uslijedit ce mnoge ponude ovih koji se razbucuju s parama

o tome ja pricam kako se ne treba zalijetati i preplacivati coutinja,dembelea i sl, bolje nek pare ostanu do narednog ljeta, vjerovatno ne moze grizman sad ali eto vrijedi pricekati i cuvati dio para, odmah izokola poceti taj transfer utvrdjivati, mozda nesto i unaprijed uplatiti i sl da se osiguramo

sto se tice toga kako bi se uklopio u barcu, ja mislim fenomenalno, ne bi ni igrao krilo jer vidimo evo duze vrijeme kako mesi nece da igra krilo i uvlaci se u sredinu mi krila i nemamo pravih, grizman bi igrao naprijed sa suarezom, kao neki poluspic sto mu najbolje i godi, mesi iza njih, ne bi nikad ni isao lijevo do aut linije ko pravo krilo, bas bi se po tom pitanju idealno uklopio, naprijed bi to izgledalo:

.................grizman.........suarez...........
............................mesi...................i to bi bilo odlico da se izvuce maksimum i iz mesija i grizmana i suareza, a sto se tice igre po stranu potrebne da razvuce protivnik, to cemo dobiti jer imamo brze i ofanzivne bekove koji ce zujati naprijed. s ovom postavkom rijesili bi nase najvece pitanje, a to je sredina terena jer bi se tu malo zgusnili, buskec na zadnjem veznom, ispred njega dva centralna, jedan ofanzivniji i jedan defanzivniji,npr iniesta i seri ili robeto, i isrpred mesi, sad smo tu rastrkani jer raketa,gomes i drugi iz sredine idu puno u stranu da glume krilo kad se mesi uvuce, to razhebe koncepciju i ocigledan je manjak jednog igraca u sredini, zato se tu treba malo zgusnuti, messi tu da igra i iza njega trojica

4-2-3-1 mi ne mozemo igrati jer buskec nije ta to, a nije ni mesi, ostali bi u sredini na buskecu,mesiju i jos jednom a to je deficitarno jer ni mesi ni buskec nisu neki trkaci, oni do izrazaja ce doci kad imaju jos dvojicu trkaca npr roberto i seri i sl

dembele ako dodje on moze igrati poluspica sjanjno ko i grizman, moze i mesi nekad to igrati ako treba defanzivu pojacati, moze se i coutinjouklopiti ako dodje, jednostavno formacija koja daje najvise mogucnosti s igracima koje imamo i koje bi mogli dovesti ove ili naredne godine, dakle 4-3-1-2, koja moze prerasti i u ofanzivnu 3-4-3 po potrebi i defanzivnu 4-4-1-1, nadam se da te stvari valverde ima na umu, i da niko ne dodje treba to tako igrati jer nemamo sad krila a imamo dosta veznjaka, samo s ovim sto imamo morali bi

................suarez........messi.............
.........................iniesta....................
............seri(paulinjo).......roberto.....
..........................buskec.................... s tim da bi mesi igrao iza sukija i blize iniesti, koji bi opet bio ofanzivniji i kreativniji i ne bi se trosio kao u vrijeme enrikea, bio bi vise kreativac nego hamal,dobili bi dva hamala i iza njih playmaker buskec, mislim da je to maksimum maksimuma sto se moze izvuci, cak i da izgleda odlicno, alba i semedo su takvi bekovi da bi mogli istrcavati naprijed i glumiti krila i razvlaciti protivnika
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2017, 16:07

Nije jarane, krilo je daleko potrebnije. Jer tamo trenutno igra glupan Deulofeu sa mudima komarca. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 avg 2017, 16:07

let3 je napisao/la:
messilla je napisao/la:Seri nije igrač koji će odmah uletiti u prvu postavu i nema potrebe da se toliko forsira taj transfer.

Isto to važi i za Osmana, samo što su ulozi 3-4 puta veci :mrgreen:

Sad zamisli scenario, da ga kupe za 150 miliona , a on žešće flopira u Barci :crazy: pa svi oni koji su mu dizali palčeve kad je dolazio bi mu kasnije yebavali sve živo, a i onom ko ga je doveo za te pare :mrgreen:
Pa kad ne radis dobro vec 3 zadnje godine, kad je to kontinuirano los rad, onda dodje vrijeme kad moras preuzeti veliki rizik da ti ekipa ne izgubi korak sa najvecim klubovima. Tako to ide i u zivotu.

Nema se sta izgubiti vjerujte mi. Mislim, ako zelite iskoristiti jos Lionela Messija.

Samo da se bar rjese ovih koji sigurno nece igrati sljedece sezone, a to su : Arda, Douglas, Munir i Vermalen.

Ako vec ne zele da se odreknu: Gomesa, Rakitica i Rafinhe.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 avg 2017, 16:13

ako za dembu daju 120 miliona fiksno, sa ili bez jos nekih klauzula, treba ih popaliti, od prospekt igraca iz jedne bundeslige napraviti najveci transfer u historiji, to je za javnog spaljivanja ko u vrijeme inkvizicije, taman kad bi arda morao igrati ili munir, ne smije se preko sto miliona ici za dembelea jer to je kriminalno, odmah ce dijete takav pritisak dobiti na ledja da ce popucati po savovima za mjesec u barci ako ne bude davao 2 gola po utakmici, i 90 je puno za nedokazanog igraca, al mogli bi se nekako pregrmiti i rizikovati

ja sam ubijedjen kako dani prolaze da ce borusija pristati i na 90, mi imamo jace karte, al ako kreteni zaista misli da ce sa 130 ili 150 miiliona za dembeleta jednog smiriti navijace i tako snasno pojacati ekipi, tek su onda retardirani
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 16:13

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Isto to važi i za Osmana, samo što su ulozi 3-4 puta veci :mrgreen:

Pa kad ne radis dobro vec 3 zadnje godine, kad je to kontinuirano los rad, onda dodje vrijeme kad moras preuzeti veliki rizik da ti ekipa ne izgubi korak sa najvecim klubovima. Tako to ide i u zivotu.

Nema se sta izgubiti vjerujte mi. Mislim, ako zelite iskoristiti jos Lionela Messija.

Samo da se bar rjese ovih koji sigurno nece igrati sljedece sezone, a to su : Arda, Douglas, Munir i Vermalen.

Ako vec ne zele da se odreknu: Gomesa, Rakitica i Rafinhe.
:thumbup: Sve tacno.

Ali prvi korak ka ozdravljenju kluba je da se riješe hamelja, a ne još dovoditi i dodatno gomilati.

Kad se riješe Gomesa, Rafinhe, Turana, Vermalena, Dignea, Douglasa, Munira (eto ih sedmorica) - onda se može pricati o nekim koracima naprijed...dok god su ovi igraci u klubu, od toga nema ništa.
A glavni krivac je Fernandez, ti igraci su vecinom njegovo maslo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 avg 2017, 16:14

Dembaš bi bio sjajan, samo da dođe. Neće on flopirati, siguran sam sto posto i dajem ruku u vatru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 avg 2017, 16:18

Romariooo je napisao/la: imaju napadacke opcije gameiro, vieto,tores,

Ma ima Atletico opcija u napadu, još kad im dođe Vitolo za krila i Diego Costa..Ne brinem se ja za njih samo što ne vjerujem da bi Griezman sad došao upravo radi one izjave, na ono tamo ljeto ako Bog da.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 avg 2017, 16:35

Derdiyok je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: imaju napadacke opcije gameiro, vieto,tores,

Ma ima Atletico opcija u napadu, još kad im dođe Vitolo za krila i Diego Costa..Ne brinem se ja za njih samo što ne vjerujem da bi Griezman sad došao upravo radi one izjave, na ono tamo ljeto ako Bog da.
ne vjerujem ni ja nesto, no treba pokusati, 150 miliona od sto puknuti i reci : vita jela, zelen bor, trazim hitan odgovor, mozda bi i proslo, ima i nekih razloga da prodje, za njeg ima smisla ta cifra, za dembu i coutinja ni slucajno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 avg 2017, 16:40

Ako to ne prođe trebaju probati sa

Kuc kuc...
Ko je?
Đavo s neba...
Šta vam treba?
Jedno jaje...
Koje boje?

:mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 avg 2017, 16:44

Derdiyok je napisao/la:Ako to ne prođe trebaju probati sa

Kuc kuc...
Ko je?
Đavo s neba...
Šta vam treba?
Jedno jaje...
Koje boje?

u psihickom natezanju oko dembe, koje ce trajati jos par dana, nista ne kosta probati s grizmanom jednu brzinsku ponudu uzmi ili ostavi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 avg 2017, 16:51

messilla je napisao/la:Nije jarane, krilo je daleko potrebnije. Jer tamo trenutno igra glupan Deulofeu sa mudima komarca. :mrgreen:
Slazem se. Krila u modernom nogometu su uz sredinu sve. Cak i Spanija ih konacno ima, doduse hibridna ali eto.

Lako je bilo 2010-e kad ti je sredina tako bila dobra da ih uopste nisi ni trebao. Bekovi ih glumili, a ostali svi veznjaci. Tako se vise i ne igra. Jer najbolja veza svih vremena nije vise aktivna.

Rejal ih recimo sada nema ( Bale i Cristiano su vise u 16, nego na krilu jer ne pamtim kad su zadnji put probili po strani), ali im krila glume Carvajal i Marcelo. A mi nemamo tako kvalitetne bekove vise da to mozemo.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2017, 16:53

FCB’s lawsuit against Neymar:

- Demands back the 26-32mi they paid him last season
- 8mi in damages
- + 10% for the delay in paying back

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 avg 2017, 16:57

Romariooo je napisao/la:

Kuc kuc...
Ko je?
Đavo s neba...
Šta vam treba?
Jedno jaje...
Koje boje?

u psihickom natezanju oko dembe, koje ce trajati jos par dana, nista ne kosta probati s grizmanom jednu brzinsku ponudu uzmi ili ostavi
Griz nece napustiti klub ovog ljeta iz postovanja, jer ne mogu dovoditi igrace on je vec sad legenda tog kluba.

Inace meni jedan od najdrazih igraca, bas bih ga volio vidjeti kod nas jednog dana. Klasa je i puno radi za tim. Samo da ne dodje u 29oj godini :mrgreen:

Kakav samo napad bi bio: Dembele-Griezmann-Messi :crazy: :crazy: :crazy:

@messilla, to sebi da uzmu ispod stola :rol: yebem im majku majcinu imaju 300M i opet ti nije dosta.

Dajte zaboravite vise na njega, covjek je lijepo sjecanje i nista vise, on je igrac drugog kluba.

I sve bih dao da se opet sretnemo s PSG-om u LP, da im opet objasnimo par stvari.
Jer koliko god da smo slabiji, njih bi prosli, makar s pionirima igrali.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 16:59

messilla je napisao/la:
FCB’s lawsuit against Neymar:

- Demands back the 26-32mi they paid him last season
- 8mi in damages
- + 10% for the delay in paying back
:thumbup: Konacno jedan dobar potez idiota, za ovo im svaka cast.

Tužiti stoku amazonsku, uzeti mu što više para, yebo li ga Senior.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 avg 2017, 17:05

leorey je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Kuc kuc...
Ko je?
Đavo s neba...
Šta vam treba?
Jedno jaje...
Koje boje?

Griz nece napustiti klub ovog ljeta iz postovanja, jer ne mogu dovoditi igrace on je vec sad legenda tog kluba.

Inace meni jedan od najdrazih igraca, bas bih ga volio vidjeti kod nas jednog dana. Klasa je i puno radi za tim. Samo da ne dodje u 29oj godini :mrgreen:

Kakav samo napad bi bio: Dembele-Griezmann-Messi :crazy: :crazy: :crazy:

@messilla, to sebi da uzmu ispod stola :rol: yebem im majku majcinu imaju 300M i opet ti nije dosta.

Dajte zaboravite vise na njega, covjek je lijepo sjecanje i nista vise, on je igrac drugog kluba.

I sve bih dao da se opet sretnemo s PSG-om u LP, da im opet objasnimo par stvari.
Jer koliko god da smo slabiji, njih bi prosli, makar s pionirima igrali.
ne mislim da se uzdamo da grizman forsira taj transfer jer od toga nema nista, upravi atletica mozda se svida astronomska ponuda i onda bi oni sami dali do znanja igracu da su mu vrata otvorena, a to bi onda bilo to, mislim da s upravom jorgandzija treba pokusati brzinski uzmi ili ostavi, jer to ne kosta ni vremena ni zivaca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 17:11

Romariooo je napisao/la:u psihickom natezanju oko dembe, koje ce trajati jos par dana, nista ne kosta probati s grizmanom jednu brzinsku ponudu uzmi ili ostavi
Nema ništa od toga druže, para više nema....ostalo je nešto malo za mezence i pićence (dobro za tebe i malo roštilja ako svratiš :mrgreen: )....ćora je kao i svaki mudri rukovodilac već kupio SVE što su navijači tražili i čeka......čeka pravi momenat da izadje i kaže "evo vam pizda vam materina a svi ste govorili da sam nesposoban"....najedite se :rol:

[Izvor: radnica u keteringu FC Barcelona] :lol:

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 22 avg 2017, 17:22

parangal je napisao/la:
[Izvor: radnica u keteringu FC Barcelona] [emoji38]
Njoj rekla cistacica Sejdefa, kaze, cula da Barto prica na telefonu u wcu dok urinira.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 17:24

Derdiyok je napisao/la:
parangal je napisao/la:
[Izvor: radnica u keteringu FC Barcelona] [emoji38]
Njoj rekla cistacica Sejdefa, kaze, cula da Barto prica na telefonu u wcu dok urinira.
Taj podatak nisam našao ali vrlo je moguće.....ćora ima problem sa prostatom i zbog toga često urinira

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.