parangal je napisao/la:Rajaz je napisao/la:parangal je napisao/la:@Rajaz
Sve oću da te pitam pa uvek zaboravim.....jel te strah za tvog ljubimca? Ovaj Paulinho i baba-Seri nisu došli da menjaju Stegena

Ni najmanje. Busquets će hladno zakucati svakog ko dođe.
Štaviše sve sam više uvjeren da najbolje opcije Barca već ima u svom dvorištu:
-----------------Busquets------------------
-------Roberto------------Iniesta----------
Rakitić, Paulinho i Seri nek dvojici starosjedilaca skinu 10+ utakmica biće odlično.
Prvo da kažem da znam da si u pravu.....naravno na moju veliku žalost
Verdonja se već u uvodu pokazao da će po bezmudosti prevazići Enrikea....jedini spas za Barsu je da joj se Bog smiluje, otvori zemlju na tren i "proguta" Inijestu, Busa i Raketu....čini mi se da bi sredina prodisala istog momenta

....ali nažalost, Bog već duže vreme ne živi u Barceloni

Upravo suprotno. Mislim da imamo konacno normalnog i dobrog trenera.
Pokusava da pruzi sansu svima, proba vise varijanti. Izmjena Deulofeu/Vidal je bila sjajna, imao si Semeda na beku i Vidala konacno na krilu, gdje je vecinom igrao u Sevilli. Jer Vidal je slabiji u odbrani, ali je u napadu mnogo bolji.
Covjek radi a nema pojma na koga ce moci da racuna pocetkom septembra. Covjek radi, proba, pogrijesi pa proba nesto novo. Svidja mi se to. Enrique je bio tvrdoglav, gurao je neke igrace koje nije trebao, nije htio nista da mijenja u sistemu.
Valverde dosao, otisao mu Neymar. On sigurno nije kriv, naravno da je to veliki udarac za tim. Pa ima preko 23 igraca, ovo se mora skresati.
Zato, nemoj da dajes sud, covjek izvlaci ono sto moze iz ovih igraca, ovo je sjajno kad uzmes u obzir ko nam igra sve u ekipi i da su pojacanja neophodna.