FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2017, 14:42

miki_92 je napisao/la:ovom Turanu i slicnim oj3binama se odmah 1. jula trebalo reci da traze novi klub ili ce igrati za rezerve/biti na tribinama

mozda bi natjerali nekog agenta da nadje neki deal do sad
Poprilično sam siguran da bi Arda radije sjedio kod kuće za 100 hiljada, koliko već prima, nego bio glavni igrač i igrao sve minute negdje za duplo manje.

Vermaelen ionako neće igrati, bolje mu neigrati za veću platu. Čak i da su im rekli da traže klub odmah, potpuno razumijem Turana, Vermaelena i Douglasa ako nisu prstom mrdnuli. Ljudi su u idealnoj situaciji trenutno.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 avg 2017, 14:43

FCBlaugrana je napisao/la:Jako su blizu, jos malo...
Hours away FC

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 14:48

@Rajaz

Sve oću da te pitam pa uvek zaboravim.....jel te strah za tvog ljubimca? Ovaj Paulinho i baba-Seri nisu došli da menjaju Stegena :mrgreen:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 avg 2017, 14:53

Lillard je napisao/la:Griezman lol
Ne brukaj se. TOP3 igrac svijeta. Nazalost, samo nedosanjan san.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2017, 15:19

RMC confirm that Jean-Michaël Seri's €40m private release clause agreement expired in July. OGC Nice will demand more.

Nice angry as it appears that Barcelona insisted on meeting occurring today, the day of arguably the club's biggest ever fixture, vs Napoli.

As said on Sunday, heading towards Nice opening negotiations with €40m as the base fee, another €8m - €12m in instalments + a Barça player.
Treba to odyebati. Usqurčili su se previše.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 22 avg 2017, 15:25

messilla je napisao/la:
RMC confirm that Jean-Michaël Seri's €40m private release clause agreement expired in July. OGC Nice will demand more.

Nice angry as it appears that Barcelona insisted on meeting occurring today, the day of arguably the club's biggest ever fixture, vs Napoli.

As said on Sunday, heading towards Nice opening negotiations with €40m as the base fee, another €8m - €12m in instalments + a Barça player.
Ma dati im 40 miliona i nek nose Turčina i Rafinhu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 avg 2017, 15:26

parangal je napisao/la:@Rajaz

Sve oću da te pitam pa uvek zaboravim.....jel te strah za tvog ljubimca? Ovaj Paulinho i baba-Seri nisu došli da menjaju Stegena :mrgreen:
Ni najmanje. Busquets će hladno zakucati svakog ko dođe.

Štaviše sve sam više uvjeren da najbolje opcije Barca već ima u svom dvorištu:

-----------------Busquets------------------
-------Roberto------------Iniesta----------

Rakitić, Paulinho i Seri nek dvojici starosjedilaca skinu 10+ utakmica biće odlično.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 avg 2017, 15:31

Špekulacijama nikad kraja: "Independent" piše da će Barça krenuti po Christiana Eriksena, ako klub ne uspije realizirati transfer Phillipea Coutinha.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaj grobe
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 15:33

Rajaz je napisao/la:

Rakitić, Paulinho i Seri nek dvojici starosjedilaca skinu 10+ utakmica biće odlično.
Tako ce otprilike i biti ako dođe Seri.... Busi - Roberto - Iniesta kao starteri....Paulinho - Rakitić- Seri njihove zamjene.

Sad zamisli šta se sve vrti po glavi Valverdea :mrgreen: Nametnuli su mu Paulinha i Serija (siguran sam da covjek uopšte nije bio za njihovo dovođenje), a ne mogu (ili ne znaju) prodati Gomesa, Rafinhu, Turana, Denisa.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2017, 15:34

messilla je napisao/la:

Kako su se usqurčili? Tako što 22. augusta, osam dana prije kraja roka, traže više para za igrača nego je bio slučaj u junu? Jedini koji se qurce u ovom scenariju su ovi iz Barcelone, očekuju da im se neko sagne samo zato što su veći klub.

Ovi iz Nice su još i pošteni, ljudi su očigledno rekli koliko žele, uzmi ili ostavi, ko te yebe. Poštenije ne može.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2017, 15:39

Donnie Darko je napisao/la:Kako su se usqurčili? Tako što 22. augusta, osam dana prije kraja roka, traže više para za igrača nego je bio slučaj u junu? Jedini koji se qurce u ovom scenariju su ovi iz Barcelone, očekuju da im se neko sagne samo zato što su veći klub.

Ovi iz Nice su još i pošteni, ljudi su očigledno rekli koliko žele, uzmi ili ostavi, ko te yebe. Poštenije ne može.
Da vrijedi i tih 40 neko bi već aktivirao klauzulu dok je bila na snazi, nisu to neke pare danas. Mogu se udarati nogom u guzicu sa 40 i nekom posudbom. Naredne godine mu samo može spasti cijena, a pitanje je kakvu će sezonu imati ako propadne transfer.
AlfredNobel je napisao/la:Špekulacijama nikad kraja: "Independent" piše da će Barça krenuti po Christiana Eriksena, ako klub ne uspije realizirati transfer Phillipea Coutinha.

Mani se Independenta i Barce BiH. Vijest je stara 11 dana.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 22 avg 2017, 15:41

Rajaz je napisao/la:

Prvo da kažem da znam da si u pravu.....naravno na moju veliku žalost :lol:

Verdonja se već u uvodu pokazao da će po bezmudosti prevazići Enrikea....jedini spas za Barsu je da joj se Bog smiluje, otvori zemlju na tren i "proguta" Inijestu, Busa i Raketu....čini mi se da bi sredina prodisala istog momenta :lol: ....ali nažalost, Bog već duže vreme ne živi u Barceloni :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 avg 2017, 15:41

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Tako ce otprilike i biti ako dođe Seri.... Busi - Roberto - Iniesta kao starteri....Paulinho - Rakitić- Seri njihove zamjene.
Ja bi volio da hoće, a ipak mi se čini da bi Roberto mogao ispušiti mjesto zbog nekog od ovih.
let3 je napisao/la:Sad zamisli šta se sve vrti po glavi Valverdea :mrgreen: Nametnuli su mu Paulinha i Serija (siguran sam da covjek uopšte nije bio za njihovo dovođenje), a ne mogu (ili ne znaju) prodati Gomesa, Rafinhu, Turana, Denisa.
Znao je gdje dolazi, ko ga j'ebe :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 avg 2017, 15:46

messilla je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kako su se usqurčili? Tako što 22. augusta, osam dana prije kraja roka, traže više para za igrača nego je bio slučaj u junu? Jedini koji se qurce u ovom scenariju su ovi iz Barcelone, očekuju da im se neko sagne samo zato što su veći klub.

Da vrijedi i tih 40 neko bi već aktivirao klauzulu dok je bila na snazi, nisu to neke pare danas. Mogu se udarati nogom u guzicu sa 40 i nekom posudbom. Naredne godine mu samo može spasti cijena, a pitanje je kakvu će sezonu imati ako propadne transfer.
AlfredNobel je napisao/la:Špekulacijama nikad kraja: "Independent" piše da će Barça krenuti po Christiana Eriksena, ako klub ne uspije realizirati transfer Phillipea Coutinha.

Mani se Independenta i Barce BiH. Vijest je stara 11 dana.
Ta ja znam, možda je reko istina. Dolazi li Serri, ti pratiš strance?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 avg 2017, 15:47

parangal je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Na kvalitet i klasu dakako.
parangal je napisao/la:Verdonja se već u uvodu pokazao da će po bezmudosti prevazići Enrikea....jedini spas za Barsu je da joj se Bog smiluje, otvori zemlju na tren i "proguta" Inijestu, Busa i Raketu....čini mi se da bi sredina prodisala istog momenta :lol: ....ali nažalost, Bog već duže vreme ne živi u Barceloni :mrgreen:
Progutala je Iniestu, a ispljunula mlađahnog Gomesa neki dan pa smo dobili najgori Clasico u zadnjih 10 godina.

Uostalom sve ćemo vidjeti :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 22 avg 2017, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2017, 15:47

messilla je napisao/la: Da vrijedi i tih 40 neko bi već aktivirao klauzulu dok je bila na snazi, nisu to neke pare danas. Mogu se udarati nogom u guzicu sa 40 i nekom posudbom. Naredne godine mu samo može spasti cijena, a pitanje je kakvu će sezonu imati ako propadne transfer.
Kladim se da je ovo otprilike i način na koji ovi pregovaraju sa Nicom, "uzmite sad 30-35, možete biti sretni i sa tim, sljedeće sezone će mu cijena duplo opasti". Kakvo čudo što klubovi odbijaju surađivati sa njima, i što ne mogu nikoga normalno kupiti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 22 avg 2017, 15:54

parangal je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Verdonja se već u uvodu pokazao da će po bezmudosti prevazići Enrikea....jedini spas za Barsu je da joj se Bog smiluje, otvori zemlju na tren i "proguta" Inijestu, Busa i Raketu....čini mi se da bi sredina prodisala istog momenta :lol: ....ali nažalost, Bog već duže vreme ne živi u Barceloni :mrgreen:
Upravo suprotno. Mislim da imamo konacno normalnog i dobrog trenera.

Pokusava da pruzi sansu svima, proba vise varijanti. Izmjena Deulofeu/Vidal je bila sjajna, imao si Semeda na beku i Vidala konacno na krilu, gdje je vecinom igrao u Sevilli. Jer Vidal je slabiji u odbrani, ali je u napadu mnogo bolji.

Covjek radi a nema pojma na koga ce moci da racuna pocetkom septembra. Covjek radi, proba, pogrijesi pa proba nesto novo. Svidja mi se to. Enrique je bio tvrdoglav, gurao je neke igrace koje nije trebao, nije htio nista da mijenja u sistemu.

Valverde dosao, otisao mu Neymar. On sigurno nije kriv, naravno da je to veliki udarac za tim. Pa ima preko 23 igraca, ovo se mora skresati.

Zato, nemoj da dajes sud, covjek izvlaci ono sto moze iz ovih igraca, ovo je sjajno kad uzmes u obzir ko nam igra sve u ekipi i da su pojacanja neophodna.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2017, 15:57

Donnie Darko je napisao/la:
messilla je napisao/la: Da vrijedi i tih 40 neko bi već aktivirao klauzulu dok je bila na snazi, nisu to neke pare danas. Mogu se udarati nogom u guzicu sa 40 i nekom posudbom. Naredne godine mu samo može spasti cijena, a pitanje je kakvu će sezonu imati ako propadne transfer.
Kladim se da je ovo otprilike i način na koji ovi pregovaraju sa Nicom, "uzmite sad 30-35, možete biti sretni i sa tim, sljedeće sezone će mu cijena duplo opasti". Kakvo čudo što klubovi odbijaju surađivati sa njima, i što ne mogu nikoga normalno kupiti.
According to Mohamed Bouhafsi‏ Nice is annoyed at Barca's behaviour regarding Seri's transfer. Meeting is expected today. Nice wants money + a player. Moreover, RMC confirms that Jean-Michaël Seri's €40m private release clause agreement expired in July. OGC Nice will demand more. Nice angry as it appears that Barcelona insisted on meeting occurring today, the day of arguably the club's biggest ever fixture, vs Napoli. [via GFFN]

Just a few days until the window closes, but that won’t stop Barça from annoying every club in Europe (even the one named Nice) and its fans. Barcelona will sit down with Nice for talks for the first time today. 90% done thing is bullshit.
Pa to je to, annoyed :facepalm:

Znaci dosađuju okolo klubovima, uznemiravaju ih i njihove igrace.
Otkako su izgubili Neymara, sad landaraju po evropi i brukaj se sa svojom nesposobnošću da kupe nekoga.

Ovo me podsjeca na one cigane koji prodaju jeftine parfeme po ulici...koji non stop prilaze i dosađuju ljudima, tako i ovi - samo što ih otjeraše sa vrata Dortmunda i Liverpoola, evo sad i Nice. Takav pristup je možda mogao proci kod kineza, kod ozbiljnijih evropskih klubova ne može.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 avg 2017, 15:58

Evo sad čitam da je poslana nova ponuda za Dembaša: 130 milki i 20 bonusa.

Teško mi je ovo za povjerovati..

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 avg 2017, 16:00

Još samo treba da Nice, BvB i Liverpool pokrenu neku tužbu za uznemiravanje uz presudu da se 222miliona podijele ovim klubovima :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.