Nešto mi na um pade Zlatan Bajramović?!Sabinho je napisao/la:Izgleda bas da je tako brate. Treba nam jak SD, sa jakim vezama.pasica je napisao/la:Nama nisu pare problem, nama je problem struka! Mi nudimo ovim pl igracima mizerne uslove ne zato sto nema love, nego zato sto se debili ne znaju fino ograditi ugovorom pa stave neki minimalac i izmisljaju bonuse.Evolution87 je napisao/la:Odakle sad pare za ovog svabu? On sigurno ne radi ispod 5 milja eura + pomocnici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pod hitno nam treba fudbalska struka od SD do trenera pjetlica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi dezurni zastitnici Uprave bi ja mislim opravdali i kada bi Valentin za trenera doveo i Medžika Džonsona. Rekli bi 'treba covjeku dati priliku','zar je problem istrpiti 2 godine' i sl. Jos je gora podvala kad neko kaze "imamo dobru ekipu",samo da bi tako opravdali katastrofalnu transfer politiku.
Brdaric je klasicna ubleha,Jesic je za njega Mourinho. Zivi bili pa vidjeli.
Brdaric je klasicna ubleha,Jesic je za njega Mourinho. Zivi bili pa vidjeli.
Da bi doveli jako ime sa dobrim konekcijama na poziciju SD moramo imati neki budzet za pojacanja za pocetak. Koja ce budala doci i brukati sebe i svoj ugled dovodeci ove besplatne igrace. A Zlatan Bajramovic je koliko vidjeh dobio neki posao u Njemackoj. Karlshue cini mi se.
-
- Kontakt:
Ako postave Husrefa ako ne uspije , onda navijaci nemaju pravo sto traziti , sve ovo sto se desava najvise su navijaci krivi od mene pa nadalje .
Husref ne moze 5-ligasa Austrijskog vodit , sta je vama ljudi ? Ako Kemal moze Celik onda moze i Husref nas .
Husref ne moze 5-ligasa Austrijskog vodit , sta je vama ljudi ? Ako Kemal moze Celik onda moze i Husref nas .
Evo svi trce da dodju kod nas,otimaju se treneri da dodju da nas uvedu u LP. Sva sreca pa ovaj Mehmedagic nije dosao da gledamo jos jednu tuzlansku ublehu,lik ocajan ove sezone
- bordoakapitar
Cinjenica je da Husref nije nikada bio necija marioneta kao trener i on je covjek sa obrazom. Oprastao je dugove Sarajevu, varale su ga i lagale sve uprave sa kojima je radio i nakon svega bi bio spreman preuzeti FKS ponovo. Neki mu zamjeraju sto trazi odredjene uslove? Neka i treba da trazi da ga opet ne izlevate! Siguran sam da nije ni blizu skup kao Brdaric i da mu je jedan od glavnih uslova da mu se ne mijesaju u posao. E upravo u tome leze svi odgovori!
Ako ovi uhljupi imaju postene namjere, onda ce dovesti casnog covjeka poput Husrefa za trenera a ako im treba marioneta da nastave praviti cirkus od kluba onda ce dovesti nekog nedokazanog trenera poput Brdarica makar ga i 3 puta skuplje placali. Nije poenta u strucnosti( nije ni Husref Murinjo) nego u tome da li mogu i zele nastaviti nanipulisanjem i unistavanjem kluba ili imaju konacno cilj poceti se vaditi iz vanago. Husref ima dovoljno znanja i dovoljno poznaje ligu da nas i sa ovim kadrom vrati u vrh a to za pocetak treba biti primarni cilj. Nakon toga se moze dalje sa Husrefom ili nekim drugim, nije vazno. Vazno je da se krene naprijed.
Ako ovi uhljupi imaju postene namjere, onda ce dovesti casnog covjeka poput Husrefa za trenera a ako im treba marioneta da nastave praviti cirkus od kluba onda ce dovesti nekog nedokazanog trenera poput Brdarica makar ga i 3 puta skuplje placali. Nije poenta u strucnosti( nije ni Husref Murinjo) nego u tome da li mogu i zele nastaviti nanipulisanjem i unistavanjem kluba ili imaju konacno cilj poceti se vaditi iz vanago. Husref ima dovoljno znanja i dovoljno poznaje ligu da nas i sa ovim kadrom vrati u vrh a to za pocetak treba biti primarni cilj. Nakon toga se moze dalje sa Husrefom ili nekim drugim, nije vazno. Vazno je da se krene naprijed.
-
- Kontakt:
Ovaj bradaric ne moze voditi nikoga ali moze nas HAHAHAHAAHAHAHAHAHA. Balijska posla, daj nekog iz nemacku, to ti je radni narod adanooo.
UPRAVA NAPOLJE!
@hilmo u sta ces da se zakunem da sam njega htio i napisati?
Pa ne idemo mi dzaba zajedno na tekme. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
Iskreno brate sumnjam u to, pa igracima su i plate kasnile jedno vrijeme (ne znam kakva je sad situacija), a da imamo para bar bi to bilo redovno. To da je struka nesposobna, to stoji, i da se je sa pravim ljudima moglo izvuci vise iz ove situacije, moglo je, ali ipak za nesto vise mi para nemamo. To je neko moje vidjenje.pasica je napisao/la:Nama nisu pare problem, nama je problem struka! Mi nudimo ovim pl igracima mizerne uslove ne zato sto nema love, nego zato sto se debili ne znaju fino ograditi ugovorom pa stave neki minimalac i izmisljaju bonuse.Evolution87 je napisao/la:Odakle sad pare za ovog svabu? On sigurno ne radi ispod 5 milja eura + pomocnici
Pod hitno nam treba fudbalska struka od SD do trenera pjetlica.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako svega ti mozes ovako nesto reci!?HeraklitMracni je napisao/la:Ako postave Husrefa ako ne uspije , onda navijaci nemaju pravo sto traziti , sve ovo sto se desava najvise su navijaci krivi od mene pa nadalje .
Cuj navijaci krivi,e svasta ces ovdje procitati!!!

Ma meni najvise smeta ova sutnja ovih iz uprave. Kao sto juce rekoh Ilevski se nije vec dugo oglasavao. Ako nista onaj Faruk je barem odg.na ona pitanja. Ovo ostalo sve se zabilo u misije rupe. Ne znam koji **** je tako. Samo trazimo da izađete da kazete koji je problem da znamo na cemu smo, pa da bude i nama navijacima jasnija slika. Mislim da cekaju prvu pobjedu, ev ako se desi protiv Borca kojim slucajem, onda ce izaci u javnost i reci da je sve ok sada, krenuli smo na bolje. Ono sto je zanimljivo nema vise price ni o Bordi Areni i sl, valjda su skontali da navijaci ne puse tu pricu vise.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
boze hahahhahahaHeraklitMracni je napisao/la:Ako postave Husrefa ako ne uspije , onda navijaci nemaju pravo sto traziti , sve ovo sto se desava najvise su navijaci krivi od mene pa nadalje .
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prije bi Husrefa doveo nego Brdarića, ali nemam ama baš ništa protiv Švabe. Njemu puno ovdje znanja ne treba, malo nekakve organizacije igre, dobrog kondicionog trenera nafake i to bi bilo sve. Plus je što dovodi i svoje ljude, žao mi je samo Slobe Klačara, jer momak zna znanje, ali kako god. Znači, Thomasinju je dovoljno da primjeni malo svog znanja (valjda ga ima) i da ima malo sreće i za ovu ligu je to Elhamdulillah.
Vjerovatno će i pojačanja tražiti.
@RichmanBiH Odvadi malo brate, nije ni došao čovjek.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
boze hahahhahahaHeraklitMracni je napisao/la:Ako postave Husrefa ako ne uspije , onda navijaci nemaju pravo sto traziti , sve ovo sto se desava najvise su navijaci krivi od mene pa nadalje .
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
hoce danas biti predstavljen novi trener
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Tačno, ako su ga mislili dovoditi trebali su ga dovesti po završetku prošle sezone prije priprema.ReufHerco je napisao/la:Po meni u trenutnoj situaciji Husref je bolje rjesenje. Upoznat sa svim, ligom, igracima, protivnicima. Nece mu ni trening trebati da se uhoda i snadje. A realno dobar je trener. Ovaj eksperiment sa Brdaricem se trebao praviti na pocetku sezone. Da covjek prodje komplet pripreme, da se igraci upoznaju sa njim i njegovim metodama rada, da i on malo upozna ligu i protivnike. Ovako covjek ulijece kao padobranac. Ne znamo mi na cemu smo s njim, ne zna on na cemu je s nama.
- Evolution87
- Kontakt:
Zamislite scenarij da zijo mlatne bojac i tako osigura sebi na klupi naredna 3 kola

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- AlfredNobel
- Kontakt:
AwwwwwEvolution87 je napisao/la:Zamislite scenarij da zijo mlatne bojac i tako osigura sebi na klupi naredna 3 kola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ne hvalaEvolution87 je napisao/la:Zamislite scenarij da zijo mlatne bojac i tako osigura sebi na klupi naredna 3 kola![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Alfrede slažemo se za Slobu ljudina je to a plus zna posao!AlfredNobel je napisao/la:Prije bi Husrefa doveo nego Brdarića, ali nemam ama baš ništa protiv Švabe. Njemu puno ovdje znanja ne treba, malo nekakve organizacije igre, dobrog kondicionog trenera nafake i to bi bilo sve. Plus je što dovodi i svoje ljude, žao mi je samo Slobe Klačara, jer momak zna znanje, ali kako god. Znači, Thomasinju je dovoljno da primjeni malo svog znanja (valjda ga ima) i da ima malo sreće i za ovu ligu je to Elhamdulillah.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.