FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dupovac ... cka/249057
Majko draga hahahahahahahahahahahahahahaha , Borac iz Cacka pozeljnija destinacija , jesmo se srozali, propuh bio trener kolko 4 kola hahahaha , svi su znali da ce tako bit osim ove uprave, ko rece ono uveo taktiku hahahahahahaha . I molim vas ne spominjite vise vojnike , vojnici su pokazali obraz nema dalje
Majko draga hahahahahahahahahahahahahahaha , Borac iz Cacka pozeljnija destinacija , jesmo se srozali, propuh bio trener kolko 4 kola hahahaha , svi su znali da ce tako bit osim ove uprave, ko rece ono uveo taktiku hahahahahahaha . I molim vas ne spominjite vise vojnike , vojnici su pokazali obraz nema dalje
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Orangina85
- Kontakt:
Pa nece nas frajer zauvijek cekati. Drzali smo ga haman 2 mjeseca na ledu, Cala se neckao cijelo vrijeme.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/dupovac ... cka/249057
Po meni u trenutnoj situaciji Husref je bolje rjesenje. Upoznat sa svim, ligom, igracima, protivnicima. Nece mu ni trening trebati da se uhoda i snadje. A realno dobar je trener. Ovaj eksperiment sa Brdaricem se trebao praviti na pocetku sezone. Da covjek prodje komplet pripreme, da se igraci upoznaju sa njim i njegovim metodama rada, da i on malo upozna ligu i protivnike. Ovako covjek ulijece kao padobranac. Ne znamo mi na cemu smo s njim, ne zna on na cemu je s nama.
-
- Kontakt:
Ma zavrsit ce ko jarni, jesic. Klasicna ubleha, citav zivot po 4-5 njemackoj ligi radio.
UPRAVA NAPOLJE!
Da je sta valjao poslije Wolfsburga II bi negdje bolje zavrsio, ako ko zna prepoznati kvalitet, znaju Nijemci. Al on poslije toga u nizeligasa pa u Skhendiju u Makedoniju. I tamo 15 tekmi i gotovo. Realno sve upucuje na ovo sto ti kazes.RichmanBiH je napisao/la:Ma zavrsit ce ko jarni, jesic. Klasicna ubleha, citav zivot po 4-5 njemackoj ligi radio.
-
- Kontakt:
ReufHerco je napisao/la:Da je sta valjao poslije Wolfsburga II bi negdje bolje zavrsio, ako ko zna prepoznati kvalitet, znaju Nijemci. Al on poslije toga u nizeligasa pa u Skhendiju u Makedoniju. I tamo 15 tekmi i gotovo. Realno sve upucuje na ovo sto ti kazes.RichmanBiH je napisao/la:Ma zavrsit ce ko jarni, jesic. Klasicna ubleha, citav zivot po 4-5 njemackoj ligi radio.
Nigdje se nije zadrzao duze od godine. Al hajde neka ga nek proba, njemacka skola.
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Jel ovo Borac iz Čačka ponudio Dupovcu bolje uslove od nas, znam da je Hujić nedavno izjavio da bi Dupovac trebao potpisati za nas

-
- Kontakt:
Ništa čudno. Igrači tuzlanske Slobode se smiju na uslove koje bi dobili da dođu kod nas, Mehmedagić se zaprepastio sa onim što su mu ponudili, lično znam momka, u raspaloj Slobodi ima neuporedivo veće pare.Historicar je napisao/la:Jel ovo Borac iz Čačka ponudio Dupovcu bolje uslove od nas, znam da je Hujić nedavno izjavio da bi Dupovac trebao potpisati za nas![]()
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Brdaric je ljudi mlad trener, pa prije 4 godine je tek zavrsio i dobio pro licencu. Ako je Kodro mogao biti dobar, sto i ovaj ne bi bio?
Obojica su bila solidni igraci, a Sarajevo im je bilo prva ozbiljnija trenerska avantura.
Dati priliku svakako, cak i istrpiti do kraja sezone, napasti Kup i Evropu kao primarni cilj. I Brdaricu je cilj da se 'probije' kao trener, a sigurno da zna 'nesto' od posla..jbg nije kupio diplomu...
Obojica su bila solidni igraci, a Sarajevo im je bilo prva ozbiljnija trenerska avantura.
Dati priliku svakako, cak i istrpiti do kraja sezone, napasti Kup i Evropu kao primarni cilj. I Brdaricu je cilj da se 'probije' kao trener, a sigurno da zna 'nesto' od posla..jbg nije kupio diplomu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
fakat?SiouxLukavac je napisao/la:Ništa čudno. Igrači tuzlanske Slobode se smiju na uslove koje bi dobili da dođu kod nas, Mehmedagić se zaprepastio sa onim što su mu ponudili, lično znam momka, u raspaloj Slobodi ima neuporedivo veće pare.Historicar je napisao/la:Jel ovo Borac iz Čačka ponudio Dupovcu bolje uslove od nas, znam da je Hujić nedavno izjavio da bi Dupovac trebao potpisati za nas![]()
![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Dojucerasnji treceligas u njemackoj je duljevicu dao godisnju platu od 400k e i mi ovde sad se ibretimo jer je dosao neko ko je radio u 4 ligi.
Kad skontate u kakvom smo qurcu kao drzava, sport u drzavi, onda nemate pravo da bilo sta govorite protiv tih nizih liga njemacke.
Uostalom, jos nije ni poznato ko ce biti novi trener.
Jel problem jednom pustiti nekoga da odradi 2 mjeseca i suditi mu na osnovu rezultata?
Svaki igrac iz nase bjedne lige bi sbe dao da ode u tu 3-4 ligu njemacke.
Previse mi mislimo da smo neko i nesta, ne shvatamo da smo obicne kite kao drzava i drustvo.
Kad skontate u kakvom smo qurcu kao drzava, sport u drzavi, onda nemate pravo da bilo sta govorite protiv tih nizih liga njemacke.
Uostalom, jos nije ni poznato ko ce biti novi trener.
Jel problem jednom pustiti nekoga da odradi 2 mjeseca i suditi mu na osnovu rezultata?
Svaki igrac iz nase bjedne lige bi sbe dao da ode u tu 3-4 ligu njemacke.
Previse mi mislimo da smo neko i nesta, ne shvatamo da smo obicne kite kao drzava i drustvo.
dati priliku covjeku..muhamedhulk je napisao/la:Brdaric je ljudi mlad trener, pa prije 4 godine je tek zavrsio i dobio pro licencu. Ako je Kodro mogao biti dobar, sto i ovaj ne bi bio?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
problem je sto se odma misli da je bolji nego neki nasi treneri ovdje, sto nije istina.
UPRAVA NAPOLJE!
- Evolution87
- Kontakt:
Odakle sad pare za ovog svabu? On sigurno ne radi ispod 5 milja eura + pomocnici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo da nam trener ne bude zesko al kako smo krenuli s ovim direktoricama da Bog da ne bude.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Nama trebaju pod hitno minimalno još dva pojačanja - kapitalca, i to štoper i lijevo krilo.Što neko gore napisa, džaba ko kod dođw za trenera ako se ne pojačamo.Mislim sa će neko od uposlenika kluba odraditi gostovanje Borcu, a da će onda stvar preuzeti novi trener, koji će imati 15 dana da se upozna sa ekipom.
Nama nisu pare problem, nama je problem struka! Mi nudimo ovim pl igracima mizerne uslove ne zato sto nema love, nego zato sto se debili ne znaju fino ograditi ugovorom pa stave neki minimalac i izmisljaju bonuse.Evolution87 je napisao/la:Odakle sad pare za ovog svabu? On sigurno ne radi ispod 5 milja eura + pomocnici
Pod hitno nam treba fudbalska struka od SD do trenera pjetlica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Naše trenere ovdje koji iole valjaju ne možeš nabrojati na prste jedne ruke, svaki put kad se spominju trenerske vrteške spominje se par imena, Husref, Osim, Slaven Musa i Marinović.RichmanBiH je napisao/la:problem je sto se odma misli da je bolji nego neki nasi treneri ovdje, sto nije istina.
Izgleda bas da je tako brate. Treba nam jak SD, sa jakim vezama.pasica je napisao/la:Nama nisu pare problem, nama je problem struka! Mi nudimo ovim pl igracima mizerne uslove ne zato sto nema love, nego zato sto se debili ne znaju fino ograditi ugovorom pa stave neki minimalac i izmisljaju bonuse.Evolution87 je napisao/la:Odakle sad pare za ovog svabu? On sigurno ne radi ispod 5 milja eura + pomocnici
Pod hitno nam treba fudbalska struka od SD do trenera pjetlica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Problem je sto oni traze vise nego sto vrijede, hvala i dovidjenja.SiouxLukavac je napisao/la:Ništa čudno. Igrači tuzlanske Slobode se smiju na uslove koje bi dobili da dođu kod nas, Mehmedagić se zaprepastio sa onim što su mu ponudili, lično znam momka, u raspaloj Slobodi ima neuporedivo veće pare.Historicar je napisao/la:Jel ovo Borac iz Čačka ponudio Dupovcu bolje uslove od nas, znam da je Hujić nedavno izjavio da bi Dupovac trebao potpisati za nas![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Gangevil111, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, OzmoodPinglewood, ubipara i 68 gostiju.