Slažem se, velika bi greška bila da tjerate ljude iz kluba, a pogotovo Repuha i Švrakića. Vidjelo se u subotu da ste za klasu bolji protivnik od Želje, dupla kruna je i dalje neizbježna u vašim vitrinama, samo treba pustiti Repuha da radi svoj posao.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja jos nisam vidio ekipu da je odnijela pobjedu sa derbija bezveze, ni kriv ni duzan zeljo pobijedi.Raonffa je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo spinujes, gdje sam ja rekoa da ne treba tjerati trenera, za mene mi nemamo trenera. zeljo je k.arina od ekipe!Raonffa je napisao/la:Slažem se, velika bi greška bila da tjerate ljude iz kluba, a pogotovo Repuha i Švrakića. Vidjelo se u subotu da ste za klasu bolji protivnik od Želje, dupla kruna je i dalje neizbježna u vašim vitrinama, samo treba pustiti Repuha da radi svoj posao.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja jos nisam vidio ekipu da je odnijela pobjedu sa derbija bezveze, ni kriv ni duzan zeljo pobijedi.Raonffa je napisao/la:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Portal kao portal ni u predhodnom postu nisam svrstavao nigdje.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je sasvim ok. Post je obrisan radi vrijedjanja, a ne vidim razlog zbog kojeg bi ti se ovaj post izbrisao. Upravo i diskutujemo o tome, o ljutnji na neki tekst i mogu shvatiti da su ljudi nezadovoljni, no nema potrebe za vrijedjanjem i svrstavanjem portala na neciju stranu jer naprosto smo niciji. Ljudi od krvi i mesa koji nekada i useru, naprave gresku u koracima i tek kasnije vide da su to uradili.obiteljskicovjek je napisao/la:Ne zelim uputiti uvrede nikome.
Zelim napisati svoje misljenje.
Samo to i nista vise.
Nema potrebe da mi se postovi brisu.
Novinar koji je napisao clanak o slobodnom udarcu, slobodno treba izvrsiti samoubojstvo i svim normalnim ljudima pritom uciniti uslugu.
Ovo jos nikad nije zabiljezeno pa ni na ovom portalu. Fuuuuj.
Na stranu moje misljenje o portalu, koje nije pohvalno
uzgred receno, iz bezbroj razloga.
Posjeceni ste zato sto vam je konkurencija odron.
Samim tim mi koji zelimo saznat nesto iz ovdasnjeg sporta smo na zalost primorani citati clanke nazovinovinara vaseg portala (bez uvrede)
Normalna stvar je da takvi clanci za posljedicu imaju
svrstavalje portala u cjelini na neku stranu.
O psovkama napisanim na forumu imam elaborat ali ne zelim vise od ovoga.
Mene se banuje na nekoj temi zbog uvrede a uporedo se od, tebe konkretno, aminuje gnusno psovanje na istoj.
Ne samo aminuje nego se decino navodi da se svako psovanje igracima, ss i upravi nece sankcionisati.
Dogovorite se majka mu stara.
Mozemo li kao normalni ljudi psovati jedni drugima mrtvu majku u truhlu sisu.
Ili je to jednosmjerno.
LEOTAR
Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
prva runda pripala vama, imaju jos tri.Rokoko87 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti golove ovog zadnjeg kola? HvALA

Hocemo, igrat cemo ligu za prvaka, znam da si tako htio da trolas

Ozbiljno govorim, samo mislim da su vam se u ovih pet kola omakla tri poraza, inače igrate veoma lijepo za oko. Uz podršku upravi i stručnom štabu rezultati će sigurno doći.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Samo spinujes, gdje sam ja rekoa da ne treba tjerati trenera, za mene mi nemamo trenera. zeljo je k.arina od ekipe!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na kraju sezone bolje plasirani od vas.Raonffa je napisao/la:Ozbiljno govorim, samo mislim da su vam se u ovih pet kola omakla tri poraza, inače igrate veoma lijepo za oko. Uz podršku upravi i stručnom štabu rezultati će sigurno doći.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Samo spinujes, gdje sam ja rekoa da ne treba tjerati trenera, za mene mi nemamo trenera. zeljo je k.arina od ekipe!

Pije to vode.obiteljskicovjek je napisao/la: Portal kao portal ni u predhodnom postu nisam svrstavao nigdje.
Na stranu moje misljenje o portalu, koje nije pohvalno
uzgred receno, iz bezbroj razloga.
Posjeceni ste zato sto vam je konkurencija odron.
Samim tim mi koji zelimo saznat nesto iz ovdasnjeg sporta smo na zalost primorani citati clanke nazovinovinara vaseg portala (bez uvrede)
Normalna stvar je da takvi clanci za posljedicu imaju
svrstavalje portala u cjelini na neku stranu.
Eto, i neku "silu" glume nad nama ovdje. Najlakše je brisat postove i banovat. I nije im bitno uopšte ni naše mišljenje vezano za bilo koji tekst, jer eto kao oni ne rade da bi se nama svidjelo ili ne, već rade objektivno.
A kad ih pitaš gdje im je ta objektivnost kad se mora ući u kraj i ustrajati u rješavanju nekog problema, koji će zahtjevati škakljiva pitanja upravi kluba, tad ih na mapi nema...Akreditacije su skupa roba, ybg.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Na kraju sezone bolje plasirani od vas.Raonffa je napisao/la:Ozbiljno govorim, samo mislim da su vam se u ovih pet kola omakla tri poraza, inače igrate veoma lijepo za oko. Uz podršku upravi i stručnom štabu rezultati će sigurno doći.Sarajlijica1946 je napisao/la:

Zar je bitno ko im je trener...oni su prodjom kinezu postali kladionicka kurafeta i dok je on tu zalibo ga za rezultat uzima covijek lovu na svojim klubovima. Uzimace poneku tekmu gubiti kad se i nadaju ali i najsladji porazi su mu kuci od Goska, Metalaca i sl. ekipa kad mazne vecu cifru. I u Belgiji slicno radi mazne velikane gubi od autsajdera...Zenzo je napisao/la:Repuh je bivsi.
Sto se prije pitari pomire s tim lakse ce im biti, pa covijek im fufice stavlja na celne pozicije kluba

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja isto fakat mislim da ovaj Tan nije čist lik. To mu se dešava sa svim klubovima i kažu da uzima pare tako.propuh je napisao/la:Zar je bitno ko im je trener...oni su prodjom kinezu postali kladionicka kurafeta i dok je on tu zalibo ga za rezultat uzima covijek lovu na svojim klubovima. Uzimace poneku tekmu gubiti kad se i nadaju ali i najsladji porazi su mu kuci od Goska, Metalaca i sl. ekipa kad mazne vecu cifru. I u Belgiji slicno radi mazne velikane gubi od autsajdera...Zenzo je napisao/la:Repuh je bivsi.
Sto se prije pitari pomire s tim lakse ce im biti, pa covijek im fufice stavlja na celne pozicije kluba
- ASD
- Kontakt:
Dugo bi ta kladionica izdrzala kad bi se mogle igrati velike uplate na nasu ligu.propuh je napisao/la:Zar je bitno ko im je trener...oni su prodjom kinezu postali kladionicka kurafeta i dok je on tu zalibo ga za rezultat uzima covijek lovu na svojim klubovima. Uzimace poneku tekmu gubiti kad se i nadaju ali i najsladji porazi su mu kuci od Goska, Metalaca i sl. ekipa kad mazne vecu cifru. I u Belgiji slicno radi mazne velikane gubi od autsajdera...Zenzo je napisao/la:Repuh je bivsi.
Znaci ipak si ga ostavio... Zao mi je zbog vasZenzo je napisao/la:Repuh je bivsi.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svi pricaju kako je najbitnije imati dobrog trenera...
Ali kako ce se taj trener polazati kad dobije priliku u 3 utakmice i to s igracima koje je birao i pripremao neki tamo "strucnjak" prije njega. Debilne uprave.
Iskreno se nadam da moj Siroki nece otpustiti Sablica kad ne bude islo. Prva tri poraza i odmah metla. Pa dajte unormalite se malo. Sir Alex Ferguson se nekoliko sezona borio za opstanak prije nego sto je postao to sto je sad. Treba ljudima dati dansu,a ne smjenjivati cim zapne
Ali kako ce se taj trener polazati kad dobije priliku u 3 utakmice i to s igracima koje je birao i pripremao neki tamo "strucnjak" prije njega. Debilne uprave.
Iskreno se nadam da moj Siroki nece otpustiti Sablica kad ne bude islo. Prva tri poraza i odmah metla. Pa dajte unormalite se malo. Sir Alex Ferguson se nekoliko sezona borio za opstanak prije nego sto je postao to sto je sad. Treba ljudima dati dansu,a ne smjenjivati cim zapne
EKONNP
ASD je napisao/la:Dugo bi ta kladionica izdrzala kad bi se mogle igrati velike uplate na nasu ligu.propuh je napisao/la:Zar je bitno ko im je trener...oni su prodjom kinezu postali kladionicka kurafeta i dok je on tu zalibo ga za rezultat uzima covijek lovu na svojim klubovima. Uzimace poneku tekmu gubiti kad se i nadaju ali i najsladji porazi su mu kuci od Goska, Metalaca i sl. ekipa kad mazne vecu cifru. I u Belgiji slicno radi mazne velikane gubi od autsajdera...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako vas nije stid onakav članak napisat a momak mladi reprezentativac na početku karijere? Gdje su ti članci bili kad je Kjosevski napadao publiku po Zenici? Da je mladi Kjosevski postavio ovakav zid, ne bi bilo članka jer ste sarajevski portal i bojali bi se reakcija a ovako vas boli k jer nema vas ko napast u Tz. Sramota velika! Nemate ozbiljnu konkurenciju, to je jedini razlog sto vas prate ovoliko.
Kao i na svaku drugu ligu, regularno se mozes kladiti. Za vece uplate vaze provjere nista strano. A nasa liga kod kladionicara svakako i nije pozeljna.ASD je napisao/la:Dugo bi ta kladionica izdrzala kad bi se mogle igrati velike uplate na nasu ligu.propuh je napisao/la:Zar je bitno ko im je trener...oni su prodjom kinezu postali kladionicka kurafeta i dok je on tu zalibo ga za rezultat uzima covijek lovu na svojim klubovima. Uzimace poneku tekmu gubiti kad se i nadaju ali i najsladji porazi su mu kuci od Goska, Metalaca i sl. ekipa kad mazne vecu cifru. I u Belgiji slicno radi mazne velikane gubi od autsajdera...Zenzo je napisao/la:Repuh je bivsi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mi smo podmornica, za tren oka smo na povrsini.Rigoletto je napisao/la:Bordo olupina lagano tone, nadam se da ista sudbina čeka mafijašku organizaciju s grbavice. Lijep pozdrav s jadrana svim forumašima dobre volje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.