FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
nije sve crno ima i par plavusa 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Fali Majki ovdje, on bi nam sad naveo 1000 razloga zašto smo najbolji.Pantelija je napisao/la:da je kako ove rastjerati, lahko bi za trenera ... kapitalac za kapitalcem dolazi, red u titovoj
majku im nesposobnu, pa za njih nije ni vratnik a ne FKS .... al dobro, ima ovih pozitivaca, sad neka ne budu picoke, nego neka nam napisu nesto pozitivno ko kluba,NIJE VALJDA SVE CRNO, NE?
"Happines can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light".
by MAJKL Gambon, slučajnost? I don't think so.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Joj kad Brdaric uvede disciplinu Njemacku ! Samo da Majkl ne ostane jel sigurno ce od Majkla trazit uvid u ekipu
Salu na stranu , doci ce jako jako skupi igraci ! Ilijevski se razljutio ..

Mi već sad imamo preskupe igrače. Crnkić nas koštao 500k eura, Said koliko košta na godišnjem nivou, ostali amateri nas koštaju živaca... što bi rek'o Faruk na LZN, daj neke jeftine a dobre, dosta ovih skupih kretena.HeraklitMracni je napisao/la:Joj kad Brdaric uvede disciplinu Njemacku ! Samo da Majkl ne ostane jel sigurno ce od Majkla trazit uvid u ekipu![]()
-
- Kontakt:
husref mi je komšija,lik je istinski burazer ali nije trener za nas vjerujte mi,mi ovakvi kakvi smo možemo ubiti čovjeka,slabo mu je srce a ima pravo kratak fitilj kada smo mi u pitanju,da ne govorim o psovkama,u japaura se pretvori kada krene psovati a to je pravo često
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
husref mi je komšija,lik je istinski burazer ali nije trener za nas vjerujte mi,mi ovakvi kakvi smo možemo ubiti čovjeka,slabo mu je srce a ima pravo kratak fitilj kada smo mi u pitanju,da ne govorim o psovkama,u japaura se pretvori kada krene psovati a to je pravo često
VVVBK
VVVBK
Dzaba stotinu Brdarica ako neko ne rastjera ovu gamad sto se nakotila u klubu.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Ako krenu rezultati zaboravit ce te vi svu tu gamadMig_Mig je napisao/la:Dzaba stotinu Brdarica ako neko ne rastjera ovu gamad sto se nakotila u klubu.

-
- Kontakt:
Zna se ko je ovdje na slici Alfa i Omega

Meni je dovoljno da samo nekad pomislim na dvije sluntave,mulaste glave, repuhovu i farukovu i da time idealan da pokvarim. Tako da..HeraklitMracni je napisao/la:Ako krenu rezultati zaboravit ce te vi svu tu gamadMig_Mig je napisao/la:Dzaba stotinu Brdarica ako neko ne rastjera ovu gamad sto se nakotila u klubu.
Max Allegri
Husref ako misli na sebe neće nas preuzet. Nije zaslužio da mu se ponovi Kukesi, da mu uruče otkaz dok je u bolnici, nije zaslužio psovke sa stadiona. A mogao bi nas izvuć' iz ovog belaja, to je sigurno. Pitanje je samo koliko ćemo poletjet, ako nam se opet desi niz pobjeda protiv ovih Čelika, Viteza i sličnih, mi ćemo već upisat trofej neki, pa kad dobijemo po ušima ide "Husrefe odlazi".
- TobeYarabi
- Kontakt:
imamo mi tih jako jako skupih, ali nemamo igraca, nego jako jako skupih i beskorisnih panjevaHeraklitMracni je napisao/la:Joj kad Brdaric uvede disciplinu Njemacku ! Samo da Majkl ne ostane jel sigurno ce od Majkla trazit uvid u ekipu![]()
Svi svi svi
- AlfredNobel
- Kontakt:
I treba hebati sve igračima, samo neka cuje..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:Zna se ko je ovdje na slici Alfa i Omega
TOŠO YA SALAM, YA SALAM!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i onda mi dodju i kazu Tan se pitaHeraklitMracni je napisao/la:Zna se ko je ovdje na slici Alfa i Omega
ma hajte molim vas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda Brdarić bude makar malo bolji u odnosu na Senada mada ne znam koliko to pije vode kad su ti igraci odron. Nadu polazem u novu taktiku a i u Adukora da moze igru dignuti na makar malo veci nivo nego sto je do sad bio primjer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U kojem boardu ce nastupati ti 'igraci'?HeraklitMracni je napisao/la:Joj kad Brdaric uvede disciplinu Njemacku ! Samo da Majkl ne ostane jel sigurno ce od Majkla trazit uvid u ekipu![]()

-
- Kontakt:
SKAUTA ZA TRENERA - JEDINI NAČIN DA GA SE RIJEŠIMO!

-
- Kontakt:
Ilievski 30 hiljada premije Brdaricu za titulu 20 za kup evri su u pitanju , Brdaric ce imat 100 hiljada na zimu za pojacanja.