Zvjezdan Misimović

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2010, 16:50

Ma ljudi, zar fakat mislite da će Vukovi prodati Misimvića nekom u Bundes ligi. Nema od tog ništa.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 avg 2010, 17:05

VanBasten je napisao/la:Ma ljudi, zar fakat mislite da će Vukovi prodati Misimvića nekom u Bundes ligi. Nema od tog ništa.
Nemoj dva puta reći. ;) Misketu se ne ide iz Njemačke, najviše zbog djece. Jedno je već školskog uzrasta.
Normalno da ga Dieter ne bi rado dao nekom Bundesligašu ili klubu koji manje ponudi ali valjda se nešto i Miske pita.
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2010, 17:10

geronimo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma ljudi, zar fakat mislite da će Vukovi prodati Misimvića nekom u Bundes ligi. Nema od tog ništa.
Nemoj dva puta reći. ;) Misketu se ne ide iz Njemačke, najviše zbog djece. Jedno je već školskog uzrasta.
Normalno da ga Dieter ne bi rado dao nekom Bundesligašu ili klubu koji manje ponudi ali valjda se nešto i Miske pita.
Pa realno, ima važeći ugovor, malo šta se Miske pita u tome svemu. Može birati između solucija koje mu Vukovi odobre kao njima prihvatljive. Kakogod, nadam se najboljem ishodu po njega.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 28 avg 2010, 17:14

bice placite za misketom jesenje kise.
VOLIM TE ŽELJO

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 avg 2010, 17:15

Eto sta znaci Miske za Wolfsburg! DaBogda sad ispo a Dzeko otiso sto prije! Sve je za ovo kriv ono krme debelo Hönes!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 avg 2010, 17:37

sajo10 je napisao/la:Eto sta znaci Miske za Wolfsburg! DaBogda sad ispo a Dzeko otiso sto prije! Sve je za ovo kriv ono krme debelo Hönes!
Ma dobri su bili o ofanzivi u prvih 45 minuta. Realno ni uz pomoc Misketa ne bi mogli bolje odigrati onaj period do 3:0. Odbrana je vrlo slaba i ona je glavni krivac. Kad je najvise trebalo napadati i uzeti stvar u svoje ruke, nije bilo igraca koji bi to ucinio. Miske bi bez problema preuzeo odgovornost i to je njegova najveca vrijednost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 28 avg 2010, 18:05

Problem Wolfsburga je Hoeness :!:
Nek je on potrosio 15 miliona na playmakera, tu lezi problem svih problema :roll:
Josue, Cicero, Riehter, Schafer, Ziani :lol: su poluigraci. Ali eto nek je najveci problem Wolfsburga Misimovic, nek se njega rijesio :twisted:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 avg 2010, 19:47

Zeljovac je napisao/la:Problem Wolfsburga je Hoeness :!:
Nek je on potrosio 15 miliona na playmakera, tu lezi problem svih problema :roll:
Josue, Cicero, Riehter, Schafer, Ziani :lol: su poluigraci. Ali eto nek je najveci problem Wolfsburga Misimovic, nek se njega rijesio :twisted:
Baš tako.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2010, 00:04

Misimovic-Wechsel perfekt?
Der Abschied von Zvjezdan Misimovic vom VfL Wolfsburg scheint nun doch perfekt zu sein. Der Spielmacher, der beim 3:4 gegen den FSV Mainz nicht im Kader stand, hat laut der türkischen Zeitung "Hürriyet" einen Vier-Jahres-Vertrag bei Galatasaray Istanbul unterschrieben.
Angeblich hat sich der türkische Klub mit dem VfL Wolfsburg auf eine Ablösesumme in Höhe von acht Millionen Euro geeinigt. Misimovic soll drei Millionen Euro pro Jahr verdienen.

Ponovo ista prica koja kruzi cijeli dan. :roll: :roll:
Sve me nesto strah da je ovo rijeseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2010, 00:10

Omerbavarac je napisao/la:Misimovic-Wechsel perfekt?
Der Abschied von Zvjezdan Misimovic vom VfL Wolfsburg scheint nun doch perfekt zu sein. Der Spielmacher, der beim 3:4 gegen den FSV Mainz nicht im Kader stand, hat laut der türkischen Zeitung "Hürriyet" einen Vier-Jahres-Vertrag bei Galatasaray Istanbul unterschrieben.
Angeblich hat sich der türkische Klub mit dem VfL Wolfsburg auf eine Ablösesumme in Höhe von acht Millionen Euro geeinigt. Misimovic soll drei Millionen Euro pro Jahr verdienen.

S Svagusa potvrdio da sutra na razgovore u Split dolazi delegacija Galate, na celu s Sportskim direktorom. Jos nista nije rjeseno, mislim da ce se u Ponedeljak znati vise.

Zamislite scenarij. Kupi Zenit Misketa i odmah ga posudi Schalke-a, ja mislim da bi glupson "crko" od muke, jos na sve to Miske mu ga fino zabiberi. :D :D
Glupson je rekao da ga nece prodati jednom konkurentu, a Zenit i Schalke su usko vezni zbog Gazproma.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2010, 00:24

Omerbavarac je napisao/la:Misimovic-Wechsel perfekt?

Ne bi ni ja volio da Miske ode u Galatu, ali i to je bolje nego da grije klupu u Wolfsburgu. Ocito je da Hoeness i Mclaren imaju nesto licno protiv Misimovica. Dzeko je reko da zeli napustit klub, i nagradjen je kapitenskom trakom, Miske uradio isto i nije ni na klupi...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 avg 2010, 00:28

Nadam se da ce Misimovic sav svoj bijes iskaliti na utakmicama reprezentacije u dvomecu sa Luksemburgom i Francuskom! mislim da je dosta nepravde ucinjeno prema njemu,ipak je on u zadnje dvije sezone jedan od najboljih igraca Bundeslige! ako zavrsi u Galati bice to dobar potez,ide u veliki klub koji ima dosta dobrih igraca i vrhunskog trenera,ide u grad Istambul koji je jedan od najljepsih gradova na svijetu,sa preko 16 miliona stanovnika,konacno bi se izvukao iz selendre kakav je Wolfsburg..ali ce se Henes grdno prevariti ako ga pusti,jer on i Dzeko su tandem iz snova..kako god,neka se ova sapunica sto prije rijesi jer je to veoma vazno za reprezentaciju koja igra dva veoma bitna meca... Sretno Miske!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2010, 00:33

Miske ce sigurno otici. Nece podnijeti sjedenje na klupi i kojekakvo za***avanje. Problem je sto vecina nas zeli da ga vidi iskljucivo u Bundesligi, a Hoenes protivi njegovoj prodaju konkurentima u ligi. Iskreno se nadam da ce naci pravi klub i da ce mu odgovarati, pa makar to bila i Galata, jer nama trebaju njegove najbolje partije za repku.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 29 avg 2010, 00:39

Omerbavarac je napisao/la:Miske ce sigurno otici. Nece podnijeti sjedenje na klupi i kojekakvo za***avanje. Problem je sto vecina nas zeli da ga vidi iskljucivo u Bundesligi, a Hoenes protivi njegovoj prodaju konkurentima u ligi. Iskreno se nadam da ce naci pravi klub i da ce mu odgovarati, pa makar to bila i Galata, jer nama trebaju njegove najbolje partije za repku.
Ma ako tako razmišlja nek ga ne prodaje Eintrachtu,Nurnbergu i Kelnu, jer očito je da će im oni biti konkurenti u borbi za opstanak, i riješen problem :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 29 avg 2010, 03:52

Navalja ovo nista, Misimovic je prakticno bez kluba...ko zna da li i trenira sa Wolfsburgom a kvalifikacione utakmice se blize. Nadam se da ce otici bilo gdje jer ako ostane nece se naigrati, sto kako sam vec rekao nama nikako ne pase.
A da, mislim da je ovoj situaciji podobro doprinjeo i sam Zvjezdan, vec neko vrijeme ponasa se neprijmjerno, glumi povrede...ljuti se kad ga zamjene, svadja se sa navijacima. Yebiga, za svoje pare ljudi hoce da im igras kako ti oni sviraju, nema danas nezamjenljivih i nedodirljivih.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 avg 2010, 08:13

Za Misimovica ovo nije dobro na kratki rok. Fakticki nitko ga nece a Hoenes mu daje prakticno nogu i to u trenutku kada je prelazni rok u vecini zemalja i zavrsio.

Za BH je dobro jer mu sada preostaje da se ponovo dokazuje a jedino mjesto za to cemu biti utakmice repke. Siguran sam da se nece vise setati po terenu kao sto je to radio u zadnje vrijeme. Nasam se da ce ga ovo natjerati da malo preispita svoj stav prema fudbalu. Jednostavno postao je prekomotan i u klubu i u repci.

Izat ce ovo na dobro u to sam siguran.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 avg 2010, 19:16

kimbo je napisao/la:Za Misimovica ovo nije dobro na kratki rok. Fakticki nitko ga nece a Hoenes mu daje prakticno nogu i to u trenutku kada je prelazni rok u vecini zemalja i zavrsio.

Za BH je dobro jer mu sada preostaje da se ponovo dokazuje a jedino mjesto za to cemu biti utakmice repke. Siguran sam da se nece vise setati po terenu kao sto je to radio u zadnje vrijeme. Nasam se da ce ga ovo natjerati da malo preispita svoj stav prema fudbalu. Jednostavno postao je prekomotan i u klubu i u repci.

Izat ce ovo na dobro u to sam siguran.
Zar nije Misimović potpisao za Galatasaray?
...što je više lome to je volim jače...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 29 avg 2010, 22:30

Nego da vas pitam, sta bi od tog naj asistena Bundeslige ? Naj playmakera novog doba, koji je prosto nezamjenjiv, bez kojeg bi vukovi bili prosjecna ekipa ?

Izgleda Svabe ne djele vase misljenje, Miske postade obicna sprdacina !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 avg 2010, 22:35

Koji levati da hoće ispast jednog od najboljih Of veznjaka na svijetu i sigurno u bundesici prodaju a svašta :twisted: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 29 avg 2010, 22:36

KONGO je napisao/la:Nego da vas pitam, sta bi od tog naj asistena Bundeslige ? Naj playmakera novog doba, koji je prosto nezamjenjiv, bez kojeg bi vukovi bili prosjecna ekipa ?

Izgleda Svabe ne djele vase misljenje, Miske postade obicna sprdacina !
pa et vidis sta bi, izgubise dobivenu utakmicu, proigrase protiv bayerna tek kad je on uso.
bas je sprdacina od igraca
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.