FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad kad Zijo donese tri boda iz Banja Luke, pa neka njega jedno pet kola, pa cemo njega otjerati i opet ispocetka. Jel ovo moguce 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sad kad nas skaut preuzme...
Znam lijepi za samaranja na treningu, zato i kažem. Ako nećemo savremenog nego da psuje i udara, bolje Srba nego Hus.robertkosar je napisao/la:EEEEEE rodjeni kamo srece da nam je sad jedan Srbo Markusevic na raspolaganju ebo bi majku ovim kretenima u svlacionicijalevitan je napisao/la:Husref, stara Trenerska škola FKS, Hurta, Čala, Dzeno, Repuh, Mirza, Prljaca D...evropski potkovani, osvajali trofeje sa raznim klubovima. A moze li Srba Markusevic?
UPRAVA NAPOLJE!!!![]()
ako imas bilo kakav kontakt sa pajom on ce ti reci najbolje kakav je trener bio Srbo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Eno Lenrica i njemu je upitnik iznad glave.Amca007 je napisao/la:Neko je kupio Horde!! Zasto nema bojkota, zasto nema nikog u Titovoj?
Prodali ste se za male pare ocm..
- muhamedhulk
- Kontakt:
jel ovo sad valentin hoce brdarica a neka druga struja husa? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kupus army
- Kontakt:
Evo brate brzo ti zelju ispunise,bar na kratkopasica je napisao/la:Pick.e su ako sad ne stave Svrakica za sefaAlfredNobel je napisao/la:Kako saznaje naš portal, FK Sarajevo i Senad Repuh su sporazumno raskinuli saradnju. Ovu informaciju nam nisu mogli zvanično potvrditi iz Titove 38 b, a rasplet cijele situacije oko trenera očekuje se sutra.
Repuh je na klupu Bordo kluba sjeo poslije poraza Sarajeva u prvom kolu od Zrinjskog rezultatom 1:2 kada je zamijenio Mehmeda Janjoša, koji je ponudio ostavku. U sljedeća četiri susreta, Repuh je zabilježio tri poraza i jednu pobjedu na gostovanju protiv Čelika, te je sporazumni raskid saradnje bio neminovan.
Kao njegovi mogući nasljednici se spominju Husref Musemić, legenda Bordo kluba i bivši njemački reprezentativac Thomas Brdarić.
Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/razisli-se-repuh-i-sarajevo/92432 (****)

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad svako ko ima 2 milje moze zaigrati za prvi tim FKSkupus army je napisao/la:Evo brate brzo ti zelju ispunise,bar na kratkopasica je napisao/la:
Pick.e su ako sad ne stave Svrakica za sefa

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li na rate kao vozackiTobeYarabi je napisao/la:sad svako ko ima 2 milje moze zaigrati za prvi tim FKSkupus army je napisao/la:Evo brate brzo ti zelju ispunise,bar na kratkopasica je napisao/la:
Pick.e su ako sad ne stave Svrakica za sefa![]()

- TobeYarabi
- Kontakt:
moras to vidjeti sa njim..ali ako nema previse konkurenata, sigurno da moze..vrijedan je nas zijoSarajlijica1946 je napisao/la:
Moze li na rate kao vozacki

Evo brate brzo ti zelju ispunise,bar na kratkoSarajlijica1946 je napisao/la:
Pick.e su ako sad ne stave Svrakica za sefa

sad svako ko ima 2 milje moze zaigrati za prvi tim FKS

Samo keš,jer nece Zijo docekati uplatu 2. rate

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:moras to vidjeti sa njim..ali ako nema previse konkurenata, sigurno da moze..vrijedan je nas zijoSarajlijica1946 je napisao/la:
Onda cu morati cekati dvije tekme kao Stanojevic dok sve ne legne

-
- Kontakt:
Jojjjj sta rade . cirkus je ozbiljna stvar sta ovi rade . 6 kolo treci trener ,jos slazu ekipu i dalje smo na dva stopera . svake godine isto promjene,turbulencije , svako malo promjena trenera igraca . nigdje sistemskog rada .
Koja smo mi ****, od navijaca pa sve do kluba. Smijesno. Ako nista, barem mi je drago sto nemam nikakvih emocija nakon sto izgubimo utakmicu.
Amer Dupovac!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rahma je napisao/la:Koja smo mi ****, od navijaca pa sve do kluba. Smijesno. Ako nista, barem mi je drago sto nemam nikakvih emocija nakon sto izgubimo utakmicu.

- TobeYarabi
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
O čemu ti?Rahma je napisao/la:Koja smo mi ****, od navijaca pa sve do kluba. Smijesno. Ako nista, barem mi je drago sto nemam nikakvih emocija nakon sto izgubimo utakmicu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta fali nama kao navijačima?Rahma je napisao/la:Koja smo mi ****, od navijaca pa sve do kluba. Smijesno. Ako nista, barem mi je drago sto nemam nikakvih emocija nakon sto izgubimo utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

majku im nesposobnu, pa za njih nije ni vratnik a ne FKS .... al dobro, ima ovih pozitivaca, sad neka ne budu picoke, nego neka nam napisu nesto pozitivno Oko kluba,NIJE VALJDA SVE CRNO, NE? NE moze sve biti crno, zar se samo treba pljuvati ... evo nesto pozitivno:
-
(pisite, ko ce prvi, znate se prepoznati)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], riki46 i 63 gosta.