naravno to sve ništa ne znači, crni QB iz mračne rupčage po imenu bessemer, alabama te ne može odvesti do kraja, ali eto, u nečemu je vodeći

Moderator/ica: rio_Ferdy88
IdeKenoRob je napisao/la:Idel fantasy za ovu sezonu? Ovaj drugoligas bi volio poceti pripreme...
Nisam ja usao izgubio sam u polufinalu ali sam zaboravio ko je uzeo...alemsa je napisao/la:IdeKenoRob je napisao/la:Idel fantasy za ovu sezonu? Ovaj drugoligas bi volio poceti pripreme...
Svi koji igraju u ss.ba i taj sto ulazi ove godine (predpostavljam ti?)nek postave email ovdje ili meni na pp (ako ne zele javno). Morat cu napravit novu ligu, posto mi je email hackovan na staroj, a Elmedin nea opciju da dodaje ili mjenja timove kao commissioner, mora vlasnik.
Tako da sto prije da rijeshimo to, da postavimo draft i lagano
Isto ce sve biti kao i sad
novo svekad_kako je napisao/la:Poslano Aleme...
Cek, jel ovo u novoj ligi moras novi tim praviti sebi, ne mozes samo igrat sa starim?
Pa ne moze poslej treceg, 3i dodje Nedelja, meni svaka nedelja odgovara, tako smo do sad sve, u nedelju draftalikad_kako je napisao/la:Meni 3ci, ili prije 3ceg bilo koji datum odgovara. Sve poslije toga ne, jer putujem za Chicago sa 4og na 5ti...
Meni i burazu odgovara 3ci... Nek se i drugi izjasne, pa da vidimo na cemu smo.alemsa je napisao/la:Pa ne moze poslej treceg, 3i dodje Nedelja, meni svaka nedelja odgovara, tako smo do sad sve, u nedelju draftalikad_kako je napisao/la:Meni 3ci, ili prije 3ceg bilo koji datum odgovara. Sve poslije toga ne, jer putujem za Chicago sa 4og na 5ti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.