više sam volio da je borinija izbacio, ali vjerovatno će curton opet startati u četvrtak.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja ne znam zasto necete da kazete istinu, pa drugo poluvrijeme da Crotone ih je natjerao da se povuku naprave 2 zuta, pa skoro i penal...da je u pitanju bila druga ekipa 100% bi dala gol.... ne treba bjezazi od ovakvih stvari, jer je Montella odgovoran najvise za ovo...Borrini, Locatteli potpuno beskorisni, Hakan prvom do sebe i to je to, pa i ako ne igras dugo ne mozes zaboraviti driblati, čovjek tesko da je imao dribling uspjesan večeras o Abateu ne treba trositi riječi sve ne vidjeno.....ako ce igrati 433 Milanu treba krilo lijevo, a u sredini Biglia Kessie i jednog kreativca dovesti.Romagnoli13 je napisao/la:Sa pola snage 20 šuteva(10 u okvir), 80% posjed lopte, protiv ekipe koja igra bunker, i to na vjerovatno najlošijem terenu u ligi, i opet nešto cjepidlačite
ronaldo99 je napisao/la:Ama mene samo zanima jel Bonuci povrijedjen,setkao se zadnjih 10-ak minuta
Dobro ga je udesio onaj igrač Crotonea u duelu kad mu se ukazivala pomoć, mada ne mislim da je nešto ozbiljnoronaldo99 je napisao/la:Ama mene samo zanima jel Bonuci povrijedjen,setkao se zadnjih 10-ak minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.