Hahahahahahahahahahahahahahhaahahahhahahaahahahahahahhahahahahahahahaahhahahatuzibaba je napisao/la:evo po kaficima u tuzli se prica da ce utakmica izmedju Slobode i Zrinjskog poceti minutom sutnje za rahmetli sarajevo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Au
hahahahahahahahahahahahahaha
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Igrat ce im babuka znaci kec ko kucaZenzo je napisao/la:Valja njima prezivit Borac.
hoce li crnkic igrat?Zeljo92 je napisao/la:Igrat ce im babuka znaci kec ko kucaZenzo je napisao/la:Valja njima prezivit Borac.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hahahahahahahahahahahahtuzibaba je napisao/la:evo po kaficima u tuzli se prica da ce utakmica izmedju Slobode i Zrinjskog poceti minutom sutnje za rahmetli sarajevo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- AlfredNobel
- Kontakt:
“Na pragu smo titule, igramo najzrelije i sve je u našim rukama. Još imamo i gradski derbi sa Sarajevom, ali oni sada prvo moraju u goste Zrinjskom. Ne vidim kako će nas netko prestići, sve osim našeg naslova bilo bi čudo. Kad zadnje kolo dignemo trofej pred punim stadionom protiv Radnika gorit će grad. Na “Vječnoj vatri” bit će sto tisuća ljudi”, rekao je Lendrić za Slobodnu Dalmaciju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
shzna je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahtuzibaba je napisao/la:evo po kaficima u tuzli se prica da ce utakmica izmedju Slobode i Zrinjskog poceti minutom sutnje za rahmetli sarajevo
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ja vam se iskreno Bogom kunem (a Bog nije sala) da vam ne zelim prvu ligu FBiH!
Ja vam zelim da se ugasite totalno, da vas nema
U srcu nosim te ja ! 1921
- MocMahale444
Vintajjjjjtuzibaba je napisao/la:evo po kaficima u tuzli se prica da ce utakmica izmedju Slobode i Zrinjskog poceti minutom sutnje za rahmetli sarajevo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
a živa Sloboda im gleda u leđa

Tako je kockasto-bijela braćo, vašom pobjedom ostajemo deveti, igrajte za nas! 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vitez ce u drugu ligu a ko ce sa njima? Najizgledniji kandidati su celik, sarajevo i sloboda, a posto znamo da celik nece sigurno jer se svake godine izvuku, znaci sloboda ili sarajevo 
Pa ne mogu ispasti oni, vec su Ugaseni FKirfo je napisao/la:Vitez ce u drugu ligu a ko ce sa njima? Najizgledniji kandidati su celik, sarajevo i sloboda, a posto znamo da celik nece sigurno jer se svake godine izvuku, znaci sloboda ili sarajevo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
http://sportsport.ba/bh_fudbal/spektaku ... nju/248918
kakav je ovo zivi zid grob ti hebem, pa vi tuzlaci ste goli qrac
kakav je ovo zivi zid grob ti hebem, pa vi tuzlaci ste goli qrac
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Nesto mi naumpade kakve su samo pompozne izjave svaki dan bile naslovnice prije samo koju godinu
Od diveva do Dinama
i svi smo svjedoci sta pisu na svom pdf od gadosti to pitarskih nebuloza pa naletim na jedan objektivan post a i on mi izazove nalete smijeha ,pa rekoh da vas pocastim

Od diveva do Dinama
zagorski je napisao/la:Dobro je,Sloboda gubi,ostajemo na solidnom 9. mjestu sa boljom gol-razlikom.
U srcu nosim te ja ! 1921
Pa sad sam tek skonto ono za titulu slobode za stogodisnjicu, pa ispadnu ove godine iz lige i onda osvoje ligu fbih, pa ima to logike moram reci
dobro su to skontali

Ko je kad mogao s pitarima ali sto je meni najzanimljivije samo se ponekad osjeti smrad tobeta na ovoj temi dok aligatora nema ni na mapi a tek derpchija
joj mati draga sta im fks uradi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.