@ linus towards
1.Bola, ici cu na Bijeli Brijeg, dok sam ziv, pa makar nas 5 islo, i to ti ne mozes promijeniti, ni niko....Mozes me ubiti, streljati, otpisati, radi sta hoces i misli o tome sta hoces...Znaci, dok ne umrem... Tu za mene bojkota nema i nece ga nikada biti...i ne zelim vise o tome nista pisati ni objasnjavati, i TACKA...
2. To za naboj okaci macku o rep..Da je bilo nekakvih "primitivnih" ispada, vec bi Ultrasi vjesali slike, kao onu od prosle godine sa bakljom ili slicno...Proslo se pored punih kafica, niko kamen nije bacio a ne nesto slicno...To za psovanje, neka ostane samo na tome, to je normalno i sve 5....ne smeta to nikom...."Placenici" su davno bili pjevaci, i to od nas vise niko i ne ocekuje...Ne mogu fizicki pricati vise 30 minuta u komadu, a ne pjevati
3. Upravu ne branim i nikad je nisam branio...Shvati to vise jednom konacno...Oni jesu otimali, uzimali, gdje su mogli i kako su mogli, gurali igrace, ovo, ono, ali su 15 godina odrzavali ovaj klub u kakvom takvom zivotu...Dva puta je bila upitna utakmica( Jedinstvo, Zeljo) zamalo nam se klub nije raspao od nemira...Istina, postoje indicije da sve pare, ako su i bile u pitanju, otisle kompletne u klub, ali shvati, da klub kakvog ti zelis da stvoris ( Jak i Zdrav) MORA nekad prodati ili kupiti utakmicu....Prodaje i kupuje i Manchester united, a ne mi...Velez je i prije nosio tasne pune para i primao tasne pune para....To je tako i tako mora biti, a druga je stvar sto to ni meni nije drago...Nece ti brate niko igrat dzaba...I Pudar, i Kajta, i Zaim nece da igraju bez para i tuze Velez zbog para....Pare se moraju donijeti u klub!!! Pa kako, tako...
i pod 4....ne vjerujem ni Salemu, ni Vahi, ni Bajevicu, ni ostalim...Obrazlozenje:::
Vaha Halihodzic: Neki dan nas je u novinama ispljuvao, da samo kukamo, da vazda nesto trazimo, da imamo lopove u klubu, i da on ne moze raditi ni pomagati, u tim uslovima...I gdje je otisao druze???? Otisao je u Dinamo, gdje radi sa deset puta vecim lopovima od ovih nasih...Sa Mamicem..Zakljucak: Vahu zanima samo novac!!!!!
Dusko Bajevic: Ista stvar...Nece da radi i pomaze gdje ima lopova...Pa sta bi sa njim nedavno???? Dobio degenek od sto ljudi, deset puta vecim kriminalcima od nasih...od onih koji su mu prodavali tekme godinu dana...I Bajevic trenira za novac druze!!!
I necu ih velicati, ni dopustati da pljuju po nama...jer mi nismo sami ovo napravili..Ovo su drugi napravili od nas..Kokuze mrtve...A tome su i oni svi doprinjeli svojom indolentnoscu i netrudom da nesto mjenjaju...Od njih kao starih legendi, do nase indolentne dijaspore, pa sve do safe i Safica koji su ostavili ovaj grad da se sam snalazi, ko mis medju coporom macaka...Doveli su status mostarca na dno dna....Da se par sitnih ljudi igra sa nama kao beba sa zveckom...
A Velez im je dao sve..sve te milione koje imaju, sve te zgrade i nekretnine koje su pokupovali u nasem gradu, sa nasih ledja.....I dice se po svijetu, oni su mostarci....Ti, ja, Mostar i Velez smo zasluzili malo veci i jaci pokusaj da se nesto mjenja sa njihove strane druze!!! Siguran budi...
A mene nece Vaha po novinama pljuvati, budi siguran...Eto ga tamo, sretni mu puti u "postenog" Mamica bili, klubu kojeg bojkotira zbog lopovluka puna veca navijacka grupa od RA, ali Mostara, Veleza i mene, neka se kani...Ili neka pokusa da pomogne..... Ako ima nekih moralnih obaveza, koje mu brat gura i poziva po medijima....Ko moze raditi sa Mamicem ili sa Atinskim lopovima, njemu je Pika kao, naspram njih, pitomi kucni ljubimac... Ali treba nesto uraditi iz ljubavi, a para od toga nema

I tu je problem....
Izvinjavam se na poduzem postu, ali malo sam ljut i pun supljaka i laznih obecanja...