De, de Chini, kvari furkeChinaglia je napisao/la:Rangers tanak, nikakavRimes87 je napisao/la:Sretno nasima jucer!

Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
De, de Chini, kvari furkeChinaglia je napisao/la:Rangers tanak, nikakavRimes87 je napisao/la:Sretno nasima jucer!
Idi batuzlak1987 je napisao/la: Inace jel se smije neko kladiti u kisu u nedjelju navecer? Bas kontam kisa uvijek zezne stvar, odem tamo na prognozu kad bas najavili kisu taj dan
ako su dresovi koje je levat Mramor dizajnirao :thumbup:SARS je napisao/la:
pa ovdje lijepo stoji da su novi dresovi i na oficijalnoj stranici su izbacene slike one koje je mramor dizajniraoChinaglia je napisao/la:kontam dal da odem gore uzet sezonsku il na stadionu
nesto mi je mrsko otici gore, al ako na stadionu ne bude...
ako su dresovi koje je levat Mramor dizajniraoSARS je napisao/la:![]()
ako ne, pisaj ih...
Ne pise ba druze da su novi, vec samo da ima ogranicena kolicina istih. Zbog toga i pitam ****.Hitman22 je napisao/la:Pa pise novi. To su ovi Naai sto su predstavljeni.
Ja danas kupio kabanicu u Jysku.Probisvjet je napisao/la:Veceras bi mogao biti jak pljusak i kisa, a zadnjih godina najbolje igramo kada je takvo vrijeme.
Zrinjski ko plitak potok. Krpic dva, Culum i Osmanagic po jedan i za laku noc Tandir jedan za kraj.
kupio sam jaRimes87 je napisao/la:Da li je neko uzeo dres i da li je novi u pitanju?
Chinaglia je napisao/la:kupio sam jaRimes87 je napisao/la:Da li je neko uzeo dres i da li je novi u pitanju?
wobly92 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:kupio sam ja