Saznao sam da su rukovodeći ljudi kluba "poludili" nakon današnjeg poraza. Uspostavite red dok nije kasno.Mancini je napisao/la:Bruka!
Ipak nisu morali. Izgubili su. Sramota. "Lijepo" vraćaju ljudima u klubu.astra1922 je napisao/la:Ja gledao tekmu .utakmica davida i golijata .igman kao neka grupa amatera ispred skole sabrana u prvom poluvremenu dok u drugom vise sretno zabijaju dva komada i onda svi nazad.mislim da ste ovdje morali pobijediti
Da je druga federalna vjerovatno bi dosudio.Mig_Mig je napisao/la:Nisi me skuzio.. dva penala za igman nisi vidio?
Mogao si me postedit te informacije.Mancini je napisao/la:Da je druga federalna vjerovatno bi dosudio.Mig_Mig je napisao/la:Nisi me skuzio.. dva penala za igman nisi vidio?
Nisam.Mig_Mig je napisao/la:Mogao si me postedit te informacije.Mancini je napisao/la:Da je druga federalna vjerovatno bi dosudio.Mig_Mig je napisao/la:Nisi me skuzio.. dva penala za igman nisi vidio?
Koji Azemir ima veze s ovom temom?Mig_Mig je napisao/la:Azemir je zadovoljan sa informacijom
Ja sam Azemir.Mancini je napisao/la:Koji Azemir ima veze s ovom temom?Mig_Mig je napisao/la:Azemir je zadovoljan sa informacijom
E drago mi je onda.Mig_Mig je napisao/la:Ja sam Azemir.Mancini je napisao/la:Koji Azemir ima veze s ovom temom?Mig_Mig je napisao/la:Azemir je zadovoljan sa informacijom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.