FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 19 avg 2017, 11:12

klasik je napisao/la:U pocetku je bilo i zanimljivo gledat ta vasa prepucavanja, prozivanja, znao sam se i ukljucit.. A vise mi se ogadilo i ulazit na ovu temu jer nista drugo se i ne moze procitat, tolko dosadno, djetinjasto, tacno se vidi da ima par forumasa koji pisu iskljucivo po necijem nalogu, bezveze vam je to.
:thumbup:
Treba brisati sve postove koji su ovakvi, al' odmah. Gori od djece, a većina su zreli ljudi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 avg 2017, 11:36

Chinaglia je napisao/la:podrska precjedniku Senci, bolje bit suspendovan na tri mjeseca, nego na godinu dana kao coban Asmir
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2017, 11:37

wobly92 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:podrska precjedniku Senci, bolje bit suspendovan na tri mjeseca, nego na godinu dana kao coban Asmir
slika
Oplakah :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 avg 2017, 13:01

SARSE ne raspravljaj se s njim, nabodi ga

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 avg 2017, 13:46

Ako je stvarno pokrenuo postupak za naplatu presude od saveza halal mu sve hahaha
Prestanite se svadjati ljudi bezveze.
Husic je najuspjesniji precjednik kluba u zadnje dvije decenije i vodio je klub uspjesno samo zavisi sta mi svi kao pojedinci smatramo uspjehom.
Brljao je I on puno ali da nije Bilo sve kako je bilo kura.c bi Mujkanovic mogao ovako voditi klub.
Pisao je pozajmice ok ali je I ocistio more duga koji sada ne pritisce Senada. Pozajmice su tu ali eto dok je klub gradski kaze nece traziti ako se krene u privatizaciji pa ukljuciti ce se...Normalno je to Kur. Ac bi svaki od vas halalio blizu tri miliona zato ne kenjajte.
Klub u mnogome lakse dise zahvaljujuci njemu iako je bilo greski.
Preuzeo je drugi klub I nemojte da vam mrznja ispire mozak. Hvala mu za sve idemo dalje. ..Isti je ba vrag otisli igrači u Slogu ili Zelju ili Sarajevo. ...Za pare se igra ljudi. ..
A jeste nas I ostetio u pm. ..Efendic nas je znao kostati i 15 bodova po sezoni a Kostic nije igro posteno godinu.
Dedic bi za litar prodao i mater a ne Slobodu i Dedic je navijac Sarajeva i pitar. ...
Imamo klub hvala prvo Allahu pa Husicu i idemo dalje. ..
Bolje organizujte se napunimo Tusanj i pomognemo ovoj upravi. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 avg 2017, 13:46

Sad ce Sloboda 72 nama sastav po svom vidjenju. Prošli put je bio vrlo blizu. Zukić i Husic ne nastupaju
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 avg 2017, 17:11

Jest ja ,vidjet ćeš koliko će on još nabrati.Ovo je što je okasnio sa dokumentacijom.A sjeti se šta im je rekao kad je Mujkić došao na naplatu.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-se ... lje/234327
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 avg 2017, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 19 avg 2017, 18:28

Krpa je sutra tu da nas povede :salut: Ordaga je uz njega, a iza njih stoji najjaci tim od Ziljkica preko Culuma, Mehmedagica do Muminovica i ostalih vojnika Slobode. Vjerujemo u vas momci :!: :pray: Drugovi, mi smo tu da podrzimo nas klub maksimalno i MI kao navijaci igramo izuzetno bitnu ulogu u sutrasnjoj kao i u nadolazecim Slobodinim utakmicama, kako na terenu tako i izvan njega :!:
Naumili su da nas uniste, od saveza ali i preko domacih izmanipulisanih drugova, koji uglavnom i nisu svjesni da rade protiv kluba. Mi smo ti, koji stojimo na braniku kluba, izmedju Slobode i njenih neprijatelja. Stoga razlika u misljenjima na jednu stranu, ali kada je Sloboda u pitanju svi ko jedan :!: Nas Sloboda treba, a i mi trebamo nju. Vidimo se sutra na Tusnju! Ko izda, pizda.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 avg 2017, 19:09

Evo mene ponovo. Prvo da se zahvalim svom drugu aci sto me je banovo zboj jedne rijeci, dok su drugli bilo moji istomisljenici ili ne mnogi teze riječi upotrijebili.
Drugo vidim da sam ovdje prozivan od razno raznih individua koji su petolični a ne dvolični. Pljuju ljude iz živinica, gračanice sto navijaju za želju ili sarajevo a onda se pojave na grupi Gradine i klkaju na pobjedi protiv gradskog kluba, a i cesto su na forumu onog kluba iz provincije.
Treće, ja ovdje nikad nisam podrzao ni jedan klub a ponizavao Slobodu i rekao da navijam za drugi klub osim za Slobodu. Da nepodrzavam upravu to i dalje stoji , al danas sutra nek se na Tusnju sastanu Sloboda i Sloga ja sam svm srcem navijac Slobode ali i tako kad bude Sloga, proleter ili bilo koji klub bude igrao iz Tuzle protiv nekih drugih klubova navijat ću za gradske klubove.
E sad vidm pljujete savez zbog suspenzje. Meni je krivo sto suspenziju nije dobio direktor kluba ane predsjednik, pravilnkom dobio je naj manju kaznu mogucu i pravilnikom je pretviđeno kaznjavanje kluba i rukovodstvo kluba zbog neispunjavanja rokova o predaji papira za licencu. Nepljujete gospodina sto se ponasa tako pa je kasnio polijepo oko predaje papira, krivo mi je samo sto je savez dirao u nasu kasu pa nam uzeoo 5000 KM a ne iz dzepova ovih sto nas vode. E sad o tim famoznim 300 000 KM. Ja kolio se sjecam da je sića tamo sredinom 2009 godine izjavio da je podnjeo krivičnu prijavu protiv ljudi iz saveza zbog nedobjanja Euro licence. Ja se ne sjecam da je nekad objavljeno da je klub dobio savez na sudu za iznos od 300 000 KM. Ako jeste sta se ccekalo 8 godina. Svo koji se razumiju u pravo, godisnja kamata na neisplaććena sredstva su 12 posto na godisnjem nivou sto iznosi 36000 km godisnje puta 8 godinaje skoro cifra kamata kao i glavnica. Sve godine NSBIH dobija licencu od FIFE i UEFE za reprezentativna takmicenja stim da moramo pozitivno poslovoti i da nemam dugovanja prema navedenim organizacijama kao i domaćim klubovima, svaki pravnik samo prevedenu kopiju sudske presude da je uputio prema Uefi mi bi trebali isti dan dobiti taj novac sa kamatama ili kako se dogovorimo. Malo mi je smjesno plaćamo tolike kazne, NSBIH nas zavlaci za licencu zbog nekih mizernih dugovanja a nama se sa kamatama duguje 600 000 Km sto su ogromna sredstva za dvije sezone i to niko nepominje. Sto ni u jednom obraćanju Bivsi predsjednik AH i suspendovani Predsjednik Mujkanović ni jednom nije pomenuo toliki novac.
Još jednom Ja sam uvijek bio i ostat ću navijač Slobode a sutra ako bog da damo dusu ovim Latnima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 avg 2017, 21:23

svi ovi sto su otisli iz Slobode u Sarajevo, bilo da su tuzlaci ili ne, konstantno karaju Sarajevo :kafa:
Pero napravi penal i dobi crveni karton, Rahmanovic profula penal :urnebes: :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 avg 2017, 22:22

Da je sutra kako mlatnuti Zrinjskog,bcie tesko,ali treba se nadati..najvise bi volio da kakva frljoka uleti za pobjedu :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2017, 22:27

Moglo bi ove sezone biti 4. mjesto i 10. mjesto u 5 bodova :D

Liga krs, eto mi da smo pravi mozemo ove sezone sigurno se boriti za nesto, Evropa, Kup. Sutra moze biti prekretnica u ovom prvom dijelu sezone, pobjeda bi digla moral u maksimum. A sa porazom bi bukvalno bili u donjem dijelu tabele.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 avg 2017, 23:20

Hitman22 je napisao/la:Sad ce Sloboda 72 nama sastav po svom vidjenju. Prošli put je bio vrlo blizu. Zukić i Husic ne nastupaju
...............Pirić..............

Barić-J-akovljević--Barišić--Stojkić

...........Jamak---Ćavar..........

...Filipović--Bilbija--Todorović...

..............Jović...............

Oni u odnosu na prošlu sezonu imaju problem jer im nevalja "lamela",Spoj zadnje i prednje linije.

Nama očito ko kec dolazi Krpić.Faliće Zukić,Đorđilović,Lazevski,ali šta je tu je.Moramo odsjeći njihove napadače od ostatka tima.Naravno sad svi znamo za Stojkićeve sprinteske mogućnosti po našoj desnoj strani.U našem je interesu da nametnemo trčanje do iznemoglosti jer
nam to garantuje da ćemo im biti blizu u defanzivi a onda po uzimanju lopte bez dugih napada ,nego Gerumovskom polukontrom doći u izgledne situacije za davanje golova,

........................Muminović

..Todorović...Mehmedagić .... Ignjatović....Salkić

..Ordagić.......Ćulum.....Grahovac......Hairlahović

.......................................Osmanagić

..............................Krpić.......................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 20 avg 2017, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 19 avg 2017, 23:28

Nema Zilkica? Teško da ga nece staviti. Odlučio u Vitezu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 avg 2017, 23:45

Hitman22 je napisao/la:Nema Zilkica? Teško da ga nece staviti. Odlučio u Vitezu
STRAH ME NJEGA,PONESE GA I IZGUBI SPOJ SA OSTATKOM EKIPE.KAO REZERVNI IGRAČ,PA DA UĐE, U REDU. TREBAĆE TRČATI, ALI BEZ LOPTE.SIGURNO DA ĆEMO MI IMATI SVE TRI IZMJENE.ETO GA ,ZILJKIĆ PRVA ZAMJENA.MI SAD OPET IMAMO DVA" INTELEKTUALCA",DVA AMERA I TO PUNO PUNO ZNAĆI.SJETI SE ORDAGE DOK JE BIO ZEBA.OSTA SAM ,LJUDI GA POKLOPE,NE MOŽE PRIMITI LOPTU.OVAKO OPET RAZVLAKUŠA.MA SULJO MI JE NAJVEĆA NEPOZNANICA.AKO ON IMA 66 % OD ONOG SVOG POZNATOG KAPACITETA BIĆE TAMAN.PA NEKA NASTAVI SMAJIĆ.
Ja volim FK Tuzla City

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 avg 2017, 00:48

Za Amera se slažem. Osmanagic nam je veliko pojačanje i sto je najbitnije želi jako da se pokaze i dokaze pred nama. Nudi se,trazi da bude vodja. Ordagi je puno lakše i nije akcenat na njemu. On tada djeluje najbolje. Zilkic je nesto drugo,ima potez da rjesi utakmicu kad je raspoložen i kad ga hoce. Zrinjski nije nimalo naivna ekipa i fore te teško da moze iznijeti protiv njih ,ali u ekipi sa jedinim špicom Krpicem to je neminovno da igra lijevo ofanzivno jer nema desnog krila i nema lijevog beka ofanzivnog.
Krpic je sada po meni otprilike na 50% ranijeg Krpica i ako dadne go samopouzdanje ce mu se vratiti brzinom munje ali ako zataji bojim se da ce dalje padati u depresiju i nervoza koju je pokazao protiv Radnika ce biti svakodnevnica. Nadam se iskreno da ce da procepi sutra. Nakon toga je nezaustavljiv!!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2017, 01:05

Salkicu je veceras veliki ispit, ako zaigramo s tri u odbrani i odigra dobro, nece Zukic vise vidjeti pocetnog sastava, osim u odredjenim okolnostima tipa povreda, umor, suspenzija...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 avg 2017, 01:14

Teška je odluka na treneru. Salkica potrošiti u važnoj utakmici nije dobro ,opet ako igra sa tri kao drugo poluvrijeme protiv Viteza a Todorović lijevo Salkic desno nije ni to nesto bajno. To moze da privedes kraju utakmicu ali od početka nikako. Nadam se da ce barem Lazevski biti ok pa da probamo sa jakom defanzivnom lijevom stranom.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 20 avg 2017, 01:31

Sretno nasima jucer! :mrgreen:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2017, 01:38

Rimes87 je napisao/la:Sretno nasima jucer! :mrgreen:
Rangers tanak, nikakav :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.