Zvjezdan Misimović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 11:17

Nadam se da će Rijkaard pokazati od čega je Miske sačinjen te da će McLarenu začepiti gubicu. Činjenica je da ide u veći klub, ali slabiju ligu. Iskreno se nadam da će tako progledati pod trenerskom palicom čovjeka koji je vodio Barcelonu.

E, koliko može Diego, ostaje nam da vidimo. Svi smo bili tog mišljenja da ne mogu njih dvojica igrati zajedno i to se pokazalo ispravnim. Po meni, Džeko i reprezentacija će najviše izgubiti ovim transferom, ali otom potom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 28 avg 2010, 11:22

I ako u Wolfsburgu ako bude igra samo nas jedan Edin Dzeko.

Zelim im sve najgore, nije mi vise vazno da Dzeko zabija, nega samo igra pa nek i izgubu svaku tekmu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 11:31

Iskreno sta ste ocekivali? Da ce Misimovic igrati pored Diega koji je brzi,mladji,poletniji? Miske je "lijen igrac". Veznjak koji igra samo prema naprijed, ne trci previse sto se danas ne trpi.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 avg 2010, 11:32

Miske odlazi u ekipu koja ima izuzetno jak vezni red.Tu su Arda Turan,Kewell,Elano pa sad i Misimovic.
Pitanje je da li ce i ovdje igrati prvu postavu :? Ja se nadam da hoce.
Sigurno cilj Galate je da budu sampioni Turske,Misimovic se moze fokusirati sada samo na repku i tursku ligu,jer Galata je ostala bez evrope.

sigurno da se njegovom dolasku najvise obradovao Milan Baros,Miske zna podvaliti lopu a Baros je uvjek znao odigrati na visokom nivou.
Sjetite se samo Eura u Portugalu ;) .

Misketu puno srece i nadam se da ce sa Galatom osvojiti duplu krunu.

I jos sam zaboravio da kazem da Turska liga zadnjih godina jako puno napreduje,sjetite se sta je ove godine uradio besiktas(Guti Quarsema,Fener hoce Robinha)..Vidi se da Turci nezale lovu.

PS. znali neko hoce li TVSA ponovo prenositi turski kup i ove godine :?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 28 avg 2010, 11:38

A_d_0 je napisao/la:Iskreno sta ste ocekivali? Da ce Misimovic igrati pored Diega koji je brzi,mladji,poletniji? Miske je "lijen igrac". Veznjak koji igra samo prema naprijed, ne trci previse sto se danas ne trpi.
i usput nako slucajno najbolji asistent lige i tako,,daj budi normalan Misketa **** sto prokleti BOSANAC,da je Hrvat il Srbin potpisao bi on za Bolton , Vilareal i sl....
Dobro onda Ciro rece da je Kapelo iz Travnika pitao bih ga ja dal bi iko cuo za njeg !!??
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2010, 11:39

Ne svidja mi se ovo. Bojim se da ce jos popustit sto se tice fizicke spreme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 11:43

SemPer_fi je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Iskreno sta ste ocekivali? Da ce Misimovic igrati pored Diega koji je brzi,mladji,poletniji? Miske je "lijen igrac". Veznjak koji igra samo prema naprijed, ne trci previse sto se danas ne trpi.
i usput nako slucajno najbolji asistent lige i tako,,daj budi normalan Misketa **** sto prokleti BOSANAC,da je Hrvat il Srbin potpisao bi on za Bolton , Vilareal i sl....
Dobro onda Ciro rece da je Kapelo iz Travnika pitao bih ga ja dal bi iko cuo za njeg !!??
Ocigledno nesto ne valja cim ide iako je najbolji asistent lige bio.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2010, 11:44

Juce je potpisao za Schalke, danas sa Galatasaray. Sve dok to ne bude oficijelno, to nema nikakve vaznosti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 28 avg 2010, 12:07

Principatus je napisao/la:Juce je potpisao za Schalke, danas sa Galatasaray. Sve dok to ne bude oficijelno, to nema nikakve vaznosti.
Upravo tako, ne vjerujem nikome dok ne vidim da je to sluzbeno, i dok ne procitam izjavu Misketa da je potpisao za nekoga. Ako cemo tako Dzeko vec igra u 10 velikih evropskih klubova.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 avg 2010, 12:16

Sve mi nesto mirise da ce biti kao i sa Dzekom. Objavi se info da je potpisao za neki klub, a nakon nekoliko sati stize demant istog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hagi
Kontakt:

Post Postao/la Hagi » 28 avg 2010, 12:19

Misimovic je 99.9% u Galatasaray-u.

Veoma mi je interesantno sto je Galatasaray ispao od Karpaty-a, ne zato sto nije moguce vec zato sto imam osjecaj da je cilj Galatasaray-a ove sezone samo i samo Turska liga.

Bilo kako bilo, Misimovic ce imati nekoliko problema u Galatasaray-u.

Prvi je 4-3-3 formacija, u kojem ce Rijkaard od njega traziti da igra ofanzivni dio trojke, sto Miske nece uspjeti, jer nije covjek koji ce trcati nazad-naprijed citavu utakmicu. Onda ce ga pokusati staviti na desnu ili lijevu stranu, pa ce vidjeti da Miske nije bas nesto ni brz. Jedini nacin na koji Miske moze zaigrati pozitivno u Galatasaray-u je da citav tim pocne igrati 4-2-3-1 formaciju, te stavi Misketa u sredini ove trice. Hoce li Rijkaard, koji u zivotu nije promjenio ovu taktiku poceti to raditi zbog Misketa? Hmm..

Druga strana medalje pokazuje da je Turska liga 13234 puta fizicka teza od Bundeslige. Stavise, Turska liga je medju 3 najzahtjevnije lige sto se tice fizicke spreme. Glavni razlog neuspjeha Galatasaray-a lezi u cinjenici da su im igraci koji su dolazili zadnje dvije sezone bili mnooogo vise tehnicki potkovani, nego fizicki. Ove sezone dovodjenjem Lorik Cane i Lucas Neill-a, malo su se kao trznuli. Ako Miske misli da ce u Turskoj igrati olako, mnogo se vara, te ako ne bude puni profesionalac ( sto je malo vjerovatno ), odnijet ce ga sa terena vec u 2. utakmici i bice povrijedjen 2-3 mjeseca.

Bilo kako bilo, Galatasaray je veci klub od Wolfsburg-a, pravi novi stadion koji ce od Januara krenuti u akciju - stadion je usput nevjerovatan, ali ide u ligu koja je ruku na srce slabija od Bundeslige, mada dovoljno atraktivna i privlaci paznju vise od Norveske, Grcke, Ruske, Ukrajinske...

Mislim da ce Galatasaray igrati 4-2-3-1 zbog Misketa, te da ce formacija i sastav izgledati ovako:

Ufuk Ceylan
Sabri Sarioglu - Lucas Neill - Servet Cetin - Hakan Balta
Lorik Cana - Annan ( vjerovatno )
Elano - Misimovic - Arda Turan
Milan Baros/Harry Kewell

Veoma dobar sastav koji ce sljedece sezone najvjerovatnije vidjeti Ligu prvaka, jer ocigledno im je to jedini cilj ove sezone...

Ako Miske bude igrao lose, stavit ce Rijkaard Kewell-a lijevo, Arda u sredinu i Elana opet desno.. znaci, sve je do Misketa, bude li igrao dobro, navijaci ce ga obozavati bukvalno, pisati pjesme njegovim imenom, skandirati po 5 minuta, uzivat ce dok bude tamo i osvojiti trofej/e .. ali ako bude hirovit i tvrdoglav, lijen... onda ce vjerovatno otici do godine u Hannover.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 28 avg 2010, 12:21

A jesu glupi ovi u Wolfsburgu, pa sad neće imati ko asistirati Džeki, joj majko moja, sad će i dijamant propast u Wolfsburg, mogli su uzeti 40 miliona za obojicu, a ovako neće moći dobiti ni 15 na godinu za Džeku. Volio bih da me Džeko demantuje, ali teško bogme.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 12:45

Mismovic kralj :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 28 avg 2010, 12:47

Kad je Zec potpisao za onaj birligi, svi su kukali gdje ce tamo,da je bogdo u Galatu ili Fener.
Sad kad je Miske potpisao za Galatu,koja je inače institucija za Wolfsburg, svi kukaju gdje ces tamo.
Odlucite se vec jednom :)

Po meni pametan potez.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 avg 2010, 12:51

evo samo ejdno oredjenje kad je bio felix magath volfsburgova obrana je izgldala sjajno,nakon dolaska veha pa meklarena odbrana im je skoro pa najlosiji dio tima..
zapravo vjerovatno se radi o nedostatku fizicke spreme ili mozda pak sto za igraca kakav je misimovic treba 2 da trce u odbrani i pokrivaju i dzzaba njegova gore asistencija u napadu ako on u odbrani ne uradi nista..
iskren da budem mislim da je pjanic sazrio za pleja u reprezentaciji puno vise trci i trudi se..a igra u lionu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2010, 13:00

neko_iz_mase je napisao/la:Kad je Zec potpisao za onaj birligi, svi su kukali gdje ce tamo,da je bogdo u Galatu ili Fener.
Sad kad je Miske potpisao za Galatu,koja je inače institucija za Wolfsburg, svi kukaju gdje ces tamo.
Odlucite se vec jednom :)

Po meni pametan potez.
Pa gdje je Zec u karijeri, gdje je Miske. Zecu bi Gencleribirligiogluzigliaglou trebo bit samo odskocna daska. Hoeness je pokazo da je djubre pokvareno. Nije ga htio prodat Schalkeu, samo da bi oslabio rivala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 avg 2010, 13:01

Zvjezdane majstore sretno u Galati.

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 28 avg 2010, 13:07

Ovo mu je kraj karijere! Svi odu tamo da umru! Ko se jos sjeca Harry Kewell-a, Lincolna, Elana, Milana Barosa pa i Lorik Cane. Jako los potez za karijeru jako los!

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 28 avg 2010, 13:22

Linus Torvalds je napisao/la:Ovo mu je kraj karijere! Svi odu tamo da umru! Ko se jos sjeca Harry Kewell-a, Lincolna, Elana, Milana Barosa pa i Lorik Cane. Jako los potez za karijeru jako los!
Pa taj Elano je haman standardan u Brazilskoj repci....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 avg 2010, 13:24

Ovo je već prilično sigurno da je potpisao a još je sigurnije da to nije dobro.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.