Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
kao i uvijek, Hafizovic nije izdao :bow:
- Evolution87
- Kontakt:
Ovaj moke je brat pravi hahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
gdje nadjose ove debe za slikuMortemHz je napisao/la:BH Telecom d.d. Sarajevo
[

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kemo kralj 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne znam hocete li mi vjerovat al bas sinoc nesto razmisljam sto to bht ne bi uveo pay per view za svaku utakmicu posebno...
Jos da uvedu placanje preko poruke ili poziva npr,to bi bilo super,jer nema svatko Paypal.
A iskreno ne da mi se ni mucit s bankom
Jos da uvedu placanje preko poruke ili poziva npr,to bi bilo super,jer nema svatko Paypal.
EKONNP
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Drug ja ti ne vjerujem, za ostale ne znam, neka sami prosudeskripar96 je napisao/la:Ne znam hocete li mi vjerovat al bas sinoc nesto razmisljam sto to bht ne bi uveo pay per view za svaku utakmicu posebno...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
+1Rigoletto je napisao/la:Drug ja ti ne vjerujem, za ostale ne znam, neka sami prosude
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ja ti vjerujem.

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Brataa,ne lazem maaajke mi[emoji23] [emoji1]Rigoletto je napisao/la:Drug ja ti ne vjerujem, za ostale ne znam, neka sami prosudeskripar96 je napisao/la:Ne znam hocete li mi vjerovat al bas sinoc nesto razmisljam sto to bht ne bi uveo pay per view za svaku utakmicu posebno...
EKONNP
- tutankamon1905
- Kontakt:
Znaci neovisno o operateru moci ce se platit 2 marke i pogledat utakmica koju prenose?
Datutankamon1905 je napisao/la:Znaci neovisno o operateru moci ce se platit 2 marke i pogledat utakmica koju prenose?
EKONNP
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel moguce da su nesto tako pametno skontali...jos da kvaliteta prenosa nije kao da gledas film iz drugog svjetskog rata ovo bi bio vrh
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kvalitet ce biti jadan, kao i inace. Otprilike kao los stream, a stopace 100%, zbog broja ljudi koji ce se nakaciti da gledaju.hilmo je napisao/la:Nadati se samo da će kvalitet biti na nivou i da neće biti štopanja. Po mom mišljenju nije skupo.
Inace, godinama sam imao upravo ovu WebMojaTV (tek nedavno presao na Telemach) i kao po obicaju zakazivala je kad najvise treba. Recimo, zastopa 10 minuta prije pocetka zadnjeg derbija, i tek je oko 30. minute 'dosla sebi'. Malo je reci da sam se iznervirao i redao im sve po redu...

OK 2 KM i to super ali da li ce prenositi sve utakmice osim one sto ide na bth1?
Evo recimo Krupa-Celik nema nigdje; Siroki-Mladost (bolja utakmica od sarajevskog derbija); Borac-Vitez
ili je sve ovo mozda od sljedeceg kola?
Evo recimo Krupa-Celik nema nigdje; Siroki-Mladost (bolja utakmica od sarajevskog derbija); Borac-Vitez
Ma neće se prenositi sve utakmice, moći ćeš platiti utakmice koja Moja TV prenosi u tom kolu, a to su dvije-tri utakmice po jednom kolu maksimalno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:

a baka ono zna engleski

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Proslo 10 god,imo je covjek kad naucit 

- AlphonseKauders
- Kontakt:
BHT ima samo troje reportaznih kola, tako da mislim da su tri utakmice max, pa sta telekom ponudi-ponudi, valjda ce biti za svakog nesto..KenoRob je napisao/la:OK 2 KM i to super ali da li ce prenositi sve utakmice osim one sto ide na bth1?
- Tristan
- Kontakt:
Kad bi bile 3 utakmice subotom i 3 nedjeljom, onda bi mogli sve pokriti?AlphonseKauders je napisao/la:BHT ima samo troje reportaznih kola, tako da mislim da su tri utakmice max, pa sta telekom ponudi-ponudi, valjda ce biti za svakog nesto..KenoRob je napisao/la:OK 2 KM i to super ali da li ce prenositi sve utakmice osim one sto ide na bth1?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Majko mila...troja reportazna kola za citavu drzavu?!
Dje mi zivimo,u 18.stoljecu?!!
Dje mi zivimo,u 18.stoljecu?!!
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.