FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- senad_flamin
- Kontakt:
[quote="Dylan Dog"]Meni je najgore sto ne koristi Biabianiya,nece me su povecat rajting na soccermanageru
,inace rumenko jednostavno ne moze nastaviti dostojno zamjeniti Mourinha,tesko da iko mozee..
znam o cemu pricas igram i ja
....

-RIVALDO-
Covjek bi reko da su izgubili odlucujucu utakmicu prvenstva, pa jbt ovo je bila vise revijalna utakmica, polako, Rafa se tek prilagodjava Interu i opcenito talijanskoj ligi. Tako je i Guardiola kada je tek dosao u Barcu, prve dvije utakmice 1 bod, slicno sa Van Gaalom. Ne brinite, jos 10 godina dominiranja u Serie A je pred Interom, jedino ako zelite jos Europske slave mijenjajte Rafu, sa ovakvim igrackim kadrom i ja bih osvojio Scudetto.
Usput, digo je vec jednu kantu, protiv Rome i sjebo Ranieria. Dok covjek sa Atleticom stvarno nikako nema srece, 5 puta i uvijek donji
Usput, digo je vec jednu kantu, protiv Rome i sjebo Ranieria. Dok covjek sa Atleticom stvarno nikako nema srece, 5 puta i uvijek donji

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
FORZA RAFA
Nema razloga za brigu samo ako ce Rafa nastavit sa onom formacijom od Josea, to se vidjelo i protiv rome gdje smo veoma dobro odigrali...isto tako nikada nismo blistali na pocetku sezone, igraci su(vecina) jos umorni od SP...ovo je samo jedna od onih losih veceri, nadam se da ce biti i zadnja...
u ponedjeljak protiv bologne ocekujem X, jer onda sigurno osvajamo prvenstvo
Nema razloga za brigu samo ako ce Rafa nastavit sa onom formacijom od Josea, to se vidjelo i protiv rome gdje smo veoma dobro odigrali...isto tako nikada nismo blistali na pocetku sezone, igraci su(vecina) jos umorni od SP...ovo je samo jedna od onih losih veceri, nadam se da ce biti i zadnja...
u ponedjeljak protiv bologne ocekujem X, jer onda sigurno osvajamo prvenstvo

Nisu mi jasni Liverpoolovi fanovi lik im donio nakon 20 godina najvrjedniji trofej
aj vidjecemo ih bez Rafe !
Rafa je veliki trener sa Interom ce odbraniti titulu u Seriji A u to sam 100% siguran

Rafa je veliki trener sa Interom ce odbraniti titulu u Seriji A u to sam 100% siguran

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
WHAT
Protiv Rome je lose odigrano kao i veceras, samo sto je Atletico u ovom trenutku dosta kvalitetniji od Rome. Isfuro sam se kakvu je igru pruzio Inter, ma katastrofa. Normalno, svi znamo da se osjeti odlazak Murinja, al ovako "igrati" ako se moze ovo nazvati igrom, a prvaci Italije, Evrope, stvarno neukusno do bola.

Protiv Rome je lose odigrano kao i veceras, samo sto je Atletico u ovom trenutku dosta kvalitetniji od Rome. Isfuro sam se kakvu je igru pruzio Inter, ma katastrofa. Normalno, svi znamo da se osjeti odlazak Murinja, al ovako "igrati" ako se moze ovo nazvati igrom, a prvaci Italije, Evrope, stvarno neukusno do bola.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Interista di cuore
- Kontakt:
bravo majstore...i protiv Rome to nije izgledalo dobro,odbrana je bila katastrofalna,sve si u pravu. veceras je Atletico bio dosta bolji i zasluzeno dobio ocajan Inter...hepek04 je napisao/la:WHAT![]()
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
protiv Rome isto odbrana veliko nista !!
prvo kad Vucinic izbi sam pred Cesara, ja gledam jel offside, sreca to skide Cesar, pa onda gol Rissea gdje nije smio uopste primit loptu
a odbrana nam prosle sezone donijela 3 trofeja, iskljucivo odbrana !!!
prvo kad Vucinic izbi sam pred Cesara, ja gledam jel offside, sreca to skide Cesar, pa onda gol Rissea gdje nije smio uopste primit loptu
a odbrana nam prosle sezone donijela 3 trofeja, iskljucivo odbrana !!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Kraj drugog gola nije mi bilo jasno jesu u obrani Lucio i Samuel ili Bišćan i Mesarić.

...što je više lome to je volim jače...
Protiv Rome su imali u ekipi Mirka i Tadeija
Samo da pitam jel na konferenciji rumeni rekao "we must improve"??

nema potpisa
- Interista di cuore
- Kontakt:
BENITEZ: "DOBBIAMO MIGLIORARE "Admir_Sa je napisao/la:Protiv Rome su imali u ekipi Mirka i Tadeija![]()

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- WindOfChange
- Kontakt:
Smiješno je, kako svi treneri izgledaju mali poslije Mourinha .
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
je*ena istina...tko god da dodje poslije njega nije to to vise...WindOfChange je napisao/la:Smiješno je, kako svi treneri izgledaju mali poslije Mourinha .
- WindOfChange
- Kontakt:
I još gore je, što kad dođe zapali vatru, koju gasi on kad hoće . Svoj je i teško ga zadržati . A baš se teško naviknuti na gore .Huska je napisao/la: je*ena istina...tko god da dodje poslije njega nije to to vise...
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Atletico je sinić sasvim zasluženo pobijedio, tu nema dileme, više su željeli pobjedu ,bilo je očito.
Rafina postavka je bila loša, Chivu nije za onog mjesta ( na svim bitnim utakmicama prošle sezone Capitano je uz pomoć Pandeva to maestralno pokrivao ), Lucio i Samuel su još na odmoru i to se vidi, Milito i Sneijder traže formu, Stanković luta na onoj poziciji ( greška kao i kod Mancinnija ).Eto'o i Maicon su nešto pokušavali ali to nije to još.
Ne bih bio tako kritičan odmah prema Rafi ( I Mou je prošle godine izgubio talijasnki superkup ), evidentno je da ekipa još nije prava.Šteta zbog superkupa, no čini mi se da je ovo dobro došlo da se igrači spuste na zemlju ( mnogo se pričalo o 6 trofeja ).Jasno je da Rafa nije Jose ali dajmo vremena i bez velikog defetizma ( nisam mu ni ja poklonik ali jbg sad je tu ).
Samo se nadam da će Rafa nakon ovoga da stane sa ovim rotacijama i mijenjanjem postavke igre.
U ponedjeljak je prilika za popravni.
Rafina postavka je bila loša, Chivu nije za onog mjesta ( na svim bitnim utakmicama prošle sezone Capitano je uz pomoć Pandeva to maestralno pokrivao ), Lucio i Samuel su još na odmoru i to se vidi, Milito i Sneijder traže formu, Stanković luta na onoj poziciji ( greška kao i kod Mancinnija ).Eto'o i Maicon su nešto pokušavali ali to nije to još.
Ne bih bio tako kritičan odmah prema Rafi ( I Mou je prošle godine izgubio talijasnki superkup ), evidentno je da ekipa još nije prava.Šteta zbog superkupa, no čini mi se da je ovo dobro došlo da se igrači spuste na zemlju ( mnogo se pričalo o 6 trofeja ).Jasno je da Rafa nije Jose ali dajmo vremena i bez velikog defetizma ( nisam mu ni ja poklonik ali jbg sad je tu ).
Samo se nadam da će Rafa nakon ovoga da stane sa ovim rotacijama i mijenjanjem postavke igre.
U ponedjeljak je prilika za popravni.
-
- Kontakt:
smjesno je sto se ti javljas,prvo sto pratis fudbal od 2004,mozda i 05 il 06 ko vecina vas chavskievaca i zato sto je rafa 2put izbacio tog vaseg cigana na kojeg svi svrsavate s 50 puta jeftinijim i slabijim timomWindOfChange je napisao/la:Smiješno je, kako svi treneri izgledaju mali poslije Mourinha .
i sigurno ne znas za njegove rezultate s valensijom kojoj je poslje 30 godina posta 2put osvojio ligu za tri sezone pored onakvog reala i barcelone,i jedini evropski trofej u historiji kluba,pametnija si kad sutis
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Ajd jos samo reci da je Benitez bolji trener od Mourinha..Phill Jackson je napisao/la:smjesno je sto se ti javljas,prvo sto pratis fudbal od 2004,mozda i 05 il 06 ko vecina vas chavskievaca i zato sto je rafa 2put izbacio tog vaseg cigana na kojeg svi svrsavate s 50 puta jeftinijim i slabijim timomWindOfChange je napisao/la:Smiješno je, kako svi treneri izgledaju mali poslije Mourinha .
i sigurno ne znas za njegove rezultate s valensijom kojoj je poslje 30 godina posta 2put osvojio ligu za tri sezone pored onakvog reala i barcelone,i jedini evropski trofej u historiji kluba,pametnija si kad sutis
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
slusas li ti mene,2put ga s onakvim liverpoolom iz lp izbacio,svaka budala zna kolko je chelseov tim bolji i skuplji bio,,sacemo sve vidit kad i rafa napokon vodi normalan i finansijski jak klub sto nije bio slucaj u liverpoolu,i barsa i real su 20 puta vise od valensije trosili pa im je za tri sezone 2put uzeo titulu ispred nosa..mebni je licno i ancceloti bolji od tog cigana koji uvijek nesto glumi i uzdize se ko da je ne znam ti ko,covjek je 2put s milanom osvojio lp i izgubio jedno finalo,al nije mu trebalo ne znam ti kolko miliona da potrosi ko sto portugalsko smece radi,,bas me zanima kakvim bi se trenerima rafa i anceloti smatrali da i oni tako skacu ko budale,pricaju svasta i bune se za neke penale i crvene za koje i sljepa osoba vidi da su ispravniDylan Dog je napisao/la:Ajd jos samo reci da je Benitez bolji trener od Mourinha..Phill Jackson je napisao/la:smjesno je sto se ti javljas,prvo sto pratis fudbal od 2004,mozda i 05 il 06 ko vecina vas chavskievaca i zato sto je rafa 2put izbacio tog vaseg cigana na kojeg svi svrsavate s 50 puta jeftinijim i slabijim timomWindOfChange je napisao/la:Smiješno je, kako svi treneri izgledaju mali poslije Mourinha .
http://liverpool.bosnianforum.com/
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li je Rafa bolji ili nije, teško je odgovoriti. Ali Rafa je onaj koji uvijek pobjeđuje Mourinha, a to govori statistika. Dakle, Jose može voditi bilo koji klub i biti uspješan, ali ako Rafa vodi protivničku ekipu, onda tu Jose nema šta tražiti. Prosto k'o pasulj.
To smo mogli vidjeti na primjeru Liverpool - Chelsea.
To smo mogli vidjeti na primjeru Liverpool - Chelsea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Osvojio je i Mourinho L.Prvaka i sa Portom,ili ces reci da je i Porto imao jacu ekipu od Liverpoola,a ni u Interu nije imao neki dream tim sad,forsirao je Mottu u prvih 11,Samuel je pod njegovim vodstvom podigao formu do maximuma,doveo je Milita koji nikad nije igrao u velikome timu i koji je u Interu pokazao da je napadac svijetske klase,uostalom i druge ekipe su imale i bolje igrace pa nisu uspjevale da osvoje L.Prvaka,tako da je dosta do Mourinha,a ti ako mislis da ce Benitez moci ponoviti Mourinhove rezultate stvarno si ogromni rumenkov fan,Mourinho je osvojio svako takmicenje u kome je ucestovao sa Interom,rumenko to sigurno nece.slusas li ti mene,2put ga s onakvim liverpoolom iz lp izbacio,svaka budala zna kolko je chelseov tim bolji i skuplji bio,,sacemo sve vidit kad i rafa napokon vodi normalan i finansijski jak klub sto nije bio slucaj u liverpoolu,i barsa i real su 20 puta vise od valensije trosili pa im je za tri sezone 2put uzeo titulu ispred nosa..mebni je licno i ancceloti bolji od tog cigana koji uvijek nesto glumi i uzdize se ko da je ne znam ti ko,covjek je 2put s milanom osvojio lp i izgubio jedno finalo,al nije mu trebalo ne znam ti kolko miliona da potrosi ko sto portugalsko smece radi,,bas me zanima kakvim bi se trenerima rafa i anceloti smatrali da i oni tako skacu ko budale,pricaju svasta i bune se za neke penale i crvene za koje i sljepa osoba vidi da su ispravni
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.