FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek' neko izvuče onaj Tottijev post, da se još jednom uvjerimo da sve redom treba tjerat, od Azijata do Kolumbijaca.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
O Evo ti ga na ..
FrancescoTotti je napisao/la:Dok vi razglabate imenima novog trenera, brzo cu vas podsjetit ko to bira treneraa i ko to uopste vodi nas klub te kakvi su to fudbalski strucnjaci i magovi.
uvazeni "predsjednik borda direktora"
uvazeni teh. direktor i naravno gospodin lijevo koji zahvaljujuci uvazenom teh. direktoru i dan danas uzima lovu na ustrb kluba
uvazena njuska koja je zaduzena za sportski segment, defacto sportski direktor jer su uvazena gospoda bordovi toliko izmijesali svoje pozicije da sta god da kazes nisi u pravu
uvzena khm khm direktorica
uvazeni pr kluba koji je banovao bar 10 hiljada ljudi na drustvenim mrezama, alal ti cufte mladicu
uvazeni nepreyebeni
uvazena mlada voditeljica marketinga, kako je i kojim predispozicijamaa 'nasjela' na poziciju, ostavit cemo masti.
ps-iza nje je navodno tim od 11 ljudi, straaasan posao rade. uvazeni.
preuvazeni sef akademije
zanemarite preuvazene face na slici i fokusirajte se samo na drugu s lijeva, to vam je jedan od clanova borda direktora, uvazeni gospodin krajina
a evo vam i osalih lordova koji donose upravo tu odluku o novom treneru skupa sa ovim njuskama, imena vam nisu potrebna
A da vam pokazujem ko trenira djecu, omladince..pametnije je da preskocim. Uglavnom nadam se da ste shvatili poentu, u cijim rukama je nasa svetinja i od koga mi ocekujemo nesto. Gomila bezmudih uhljeba i nesposobnjakovica. Eto toliko.
Hvala @Hilmo, da te ne citiram, previše slika ima
SVE RASTJERAT, SVEEE!

SVE RASTJERAT, SVEEE!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Grob te yebo jel ovo ona ljiga ferid na slici? Gasi klub, ode ovo u kur.ac.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ali ovaj posljednji azijat, pa uvijek oplačem! Ovakvim Jackie Chan po 3 stolice od glavu lomi u filmovima, a kod nas se i on nešto pita.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovako se i Radovac prenapuhivao, pa gle šta posta. Valjda neće biti ista situacija.Memara je napisao/la:
Amer Dupovac!
Braco pitarska, kad vec naša g...a prate forum i ispunjavaju nam u strahu zelje, izvršiti još jači pritisak da pravog trenera dovedu. Ima ovdje sad finih igrača. Hoćemo trenera bez obzira da 8:1 derbi dobijemo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
@kyrieirving
Nisi navijač FK Sarajevo tako da pisanje nastavi na općim diskusijama
Nisi navijač FK Sarajevo tako da pisanje nastavi na općim diskusijama
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bojkot sa moje strane nikad u zivotu. Takvim smetljarima moras svaku tekmu y.ebavati mamu!
TobeYarabi je napisao/la:

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da nam je vise ovakvih navijaca kao sto si ti sve bi bilo bolje.sekac je napisao/la:Dragi prijatelji-braćo po boji ljubim vas hajde da nešto pojasnimo.Evo ja odma dakažem da neču na derbi (razlog UPRAVA) a svim silama ču se potruditi da animiram ljude da idu na derbi i zato podrška Hordama uvijek je bila i bit če.Podrška klubu svetinji mojoj zakletvi kako hočeš nazovi iznad svega pa i iznad podrške za HZ.Sad če se naći da pametuju ja ne idem a ložim ove druge da idu e pa ja neču da idem nisam šupak ali neču to sam rekao poslije GOŠK-a jer sam dobio info da če se desiti ovo što se desilo da se manijacima da ovoliko mjesta.Opet podvlačim imam godišnju a neču biti tu nije me strah ni rezultata bit če kako bude volio bih da dobijemo ali to je druga priča.Znači ako ne idem na gostovanje ili neku utakmicu trebam sve odgovoriti da ne idu e pa nije tako ovo je moj "lićni stav" i samo ja neču biti a molio bi vas sve ko god može neka ode i podrže klub i pomognu Hordama da broj bude što veči i podrška bolja a kakva je situacija u i oko kluba ovi momci iz HZ su odlično razumjeli i kapa im do poda za članak i pozivanje-animiranje raje da dođu na utakmicu.Eto imaju beskrajno moju podršku jer tako se voli klub (ali ni ja ga manje ne volim nego li oni).Ovo pišem a steglo mi se u grlu samo što ne zaplačem koliko mi je teško, upravo majku vam **** samo na 2 derbija nisam bio prvi poslije ratni i kad sam bio u vojsci stid neka bude upravu šta su napravili.
Pozitivna energija to nam treba.
Ljubi te brat FKS iznad svega.
Gledam ovog sto su u Brseloni predstavili s bijednih 2 k navijaca, nesto razmisljam kad ce nasi Benku predstaviti ponovo, doslo bi 10 k na stadion, vise nego na derbi 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
hahahah na istogsam pomislio hahahahjoker90 je napisao/la:Ali ovaj posljednji azijat, pa uvijek oplačem! Ovakvim Jackie Chan po 3 stolice od glavu lomi u filmovima, a kod nas se i on nešto pita.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
obiteljskicovjek je napisao/la:Da nam je vise ovakvih navijaca kao sto si ti sve bi bilo bolje.sekac je napisao/la:Dragi prijatelji-braćo po boji ljubim vas hajde da nešto pojasnimo.Evo ja odma dakažem da neču na derbi (razlog UPRAVA) a svim silama ču se potruditi da animiram ljude da idu na derbi i zato podrška Hordama uvijek je bila i bit če.Podrška klubu svetinji mojoj zakletvi kako hočeš nazovi iznad svega pa i iznad podrške za HZ.Sad če se naći da pametuju ja ne idem a ložim ove druge da idu e pa ja neču da idem nisam šupak ali neču to sam rekao poslije GOŠK-a jer sam dobio info da če se desiti ovo što se desilo da se manijacima da ovoliko mjesta.Opet podvlačim imam godišnju a neču biti tu nije me strah ni rezultata bit če kako bude volio bih da dobijemo ali to je druga priča.Znači ako ne idem na gostovanje ili neku utakmicu trebam sve odgovoriti da ne idu e pa nije tako ovo je moj "lićni stav" i samo ja neču biti a molio bi vas sve ko god može neka ode i podrže klub i pomognu Hordama da broj bude što veči i podrška bolja a kakva je situacija u i oko kluba ovi momci iz HZ su odlično razumjeli i kapa im do poda za članak i pozivanje-animiranje raje da dođu na utakmicu.Eto imaju beskrajno moju podršku jer tako se voli klub (ali ni ja ga manje ne volim nego li oni).Ovo pišem a steglo mi se u grlu samo što ne zaplačem koliko mi je teško, upravo majku vam **** samo na 2 derbija nisam bio prvi poslije ratni i kad sam bio u vojsci stid neka bude upravu šta su napravili.
Pozitivna energija to nam treba.
Ljubi te brat FKS iznad svega.

Sarajevo ljubavi moja!
dobro je sto nam je messer sponzor bilo je i vrijeme
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- TobeYarabi
- Kontakt:
Trpaj male plave

the goloruki
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- ElCartel11
- Kontakt:
PLJUVACI? APARATI? AGREGATI?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pavlović
Hodžić Novaković Ivetić Bekić
Stanojević Sarić
Kuzmanović Rahmanović Velkoski
Ahmetović
K'o da gledam da će biti ovakav sastav.. Eventualno možda upadne Hebib, ali ne znam je li se oporavio.
Hodžić Novaković Ivetić Bekić
Stanojević Sarić
Kuzmanović Rahmanović Velkoski
Ahmetović
K'o da gledam da će biti ovakav sastav.. Eventualno možda upadne Hebib, ali ne znam je li se oporavio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee i 17 gostiju.