Svašta je moguće.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma ovo su nasa nagadjanja sada,nisam nigdje vidio clanak u kojem nas povezuju sa njim.Vjerovatno ce doc' taj Konchesky,bas kao sto rekoh,Roy jos uvijek nije prilagodio svoj izbor transfera poolu.Rizah Fejzić je napisao/la:Znam Taiwu da ugovor ističe naredne sezone, a još uvijek nije produžio ugovor sa Marsejom![]()
Svašta je moguće.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da ne bi bilo sretnijeg čovjeka od Fere da Meireles potpiše za Liverpool.
auuu evo muštuluka, a nisam ni napisao vijest kako treba.
Našao sam informaciju. Koliko je tačna vjerovatno ćemo saznati u ranim jutarnjim satima.
Omere ptico zlosutnicoOmerbavarac je napisao/la:Meireles je strasan igrac, ali dok se ne objavi zvanicno nista ne vjerujem.
Refresh-ao sam oficijalnu stranicu Liverpoola bar 100tinjak neće li izbaciti zvaničnu potvrdu.Omerbavarac je napisao/la:Meireles je strasan igrac, ali dok se ne objavi zvanicno nista ne vjerujem.
ocekivao sam da @ Phill Jackson stavi tu slikuKing Kenny je napisao/la:
meireles![]()
![]()
![]()
bez brige, tek je dosao u inter, igarci trebaju da se priviknu na njegov stil igre, i kad se to desi inter ce ponovo lagano da uzme prvenstvoAdmir_Sa je napisao/la:Samo da cestitam rumenom na briljatnom izdanju intera veceras, samo tako majstore nastavi![]()
A Mascheranu iskreno zelim sto topliju klupu i sto vishe crvenih kartona u Barceloni, koja gnjida![]()
HAHAHAHAH ANDERSON NAJJACI IZAKing Kenny je napisao/la:
meireles![]()
![]()
![]()
Sta to radis kume.EdinTM87 je napisao/la:HAHAHAHAH ANDERSON NAJJACI IZAKing Kenny je napisao/la:
meireles![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ode Maskerano![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.