FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dragi prijatelji-braćo po boji ljubim vas hajde da nešto pojasnimo.Evo ja odma dakažem da neču na derbi (razlog UPRAVA) a svim silama ču se potruditi da animiram ljude da idu na derbi i zato podrška Hordama uvijek je bila i bit če.Podrška klubu svetinji mojoj zakletvi kako hočeš nazovi iznad svega pa i iznad podrške za HZ.Sad če se naći da pametuju ja ne idem a ložim ove druge da idu e pa ja neču da idem nisam šupak ali neču to sam rekao poslije GOŠK-a jer sam dobio info da če se desiti ovo što se desilo da se manijacima da ovoliko mjesta.Opet podvlačim imam godišnju a neču biti tu nije me strah ni rezultata bit če kako bude volio bih da dobijemo ali to je druga priča.Znači ako ne idem na gostovanje ili neku utakmicu trebam sve odgovoriti da ne idu e pa nije tako ovo je moj "lićni stav" i samo ja neču biti a molio bi vas sve ko god može neka ode i podrže klub i pomognu Hordama da broj bude što veči i podrška bolja a kakva je situacija u i oko kluba ovi momci iz HZ su odlično razumjeli i kapa im do poda za članak i pozivanje-animiranje raje da dođu na utakmicu.Eto imaju beskrajno moju podršku jer tako se voli klub (ali ni ja ga manje ne volim nego li oni).Ovo pišem a steglo mi se u grlu samo što ne zaplačem koliko mi je teško, upravo majku vam **** samo na 2 derbija nisam bio prvi poslije ratni i kad sam bio u vojsci stid neka bude upravu šta su napravili. 

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 avg 2017, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Bordo46 je napisao/la:I onda se cudite sto smo kao drustvo zaostali, kad navijaci jednog kluba pljuju svoju grupu koja prati taj isti klub za koji oni navijaju ma gdje god igrali. Kod nas je najbitnije da se nesto popljuje umjesto da se podrzi. Ima dosta momaka koji ulazu svoje vrijeme, novac i sta sve ne za taj klub, dok vi sjedite kuci i drkate **** i cekate neku gresku ili bilo sta da kazete da ne vala. Svi vi jedva cekate da slikate taj sjever, objavljujete po drustvenim mrezama i bockate komsije kako smo mi bolji (bakljade, dimne, koreo). Sta bili ste na sjeveru 10 g pa sta ? Ima ljudi koji su tu vise pa opet dolaze, stoje sa svojim drugovima bili oni stariji ili mladji ali svi su jedno i postuju se. Valjda vam ofirno stajat sa mladjima ili sa nekim, ne odgovara vam njegov stil oblacenja ili nesto. Jel problem jednom doci u dvije sedmice na sjever ili neku drugu tribinu gdje neces provest preko 3 sata ? Ma jok neka vas u kuci sjedite za kompjuterom i pljujte. Horde su vazda stajale uz svoj klub bilo lose ili dobro i sad kad ne ide tu su ljudi rade organizuju crtaju sta sve ne. SInoc se stavlja parola na most, odma pola raje po fb objavljuje, a iza nikova sjede i ismijavaju rad momaka. Sto se tice uprave, ko je bio u Kaknju zna da se prozivala, al sta ces valjda ne idete po gostovanjima pa onda i ne znate da se proziva, nego vi neki inat tjerate sto ovo sto ono. Sta moze uraditi 2000 ljudi ? Ne moze nista, al zato 10 000 moze mnogo toga. Jel problem povest 2 druga u subotu na utakmicu malo zezancije koja piva , idealan termin navecer, nema SFF nema nista. Zapitajte se malo oko tih prozivki tribine koja je uvijek tu, mozda niste ispunili svoj neki cilj na istoj pa vas ubise kompleksi. SVE SE MOZE KAD SE HOCE, SVI NA SJEVER JER SJEVER JE CUDO !!!

Sarajevo ljubavi moja!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Najveci problem u klubu nije ni ihtijarevic, nije ni ilievski, a ni tan na kraju krajeva, vec ovi nesposobni azijati koji su dovedeni u klub i njihova rijec je zadnja za bilo sta sto se u klubu odlucuje.
1946~
-
- Kontakt:
Ti kontradiktoran sa samim sobomsekac je napisao/la:Dragi prijatelji-braćo po boji ljubim vas hajde da nešto pojasnimo.Evo ja odma dakažem da neču na derbi (razlog UPRAVA) a svim silama ču se potruditi da animiram ljude da idu na derbi i zato podrška Hordama uvijek je bila i bit če.Podrška klubu svetinji mojoj zakletvi kako hočeš nazovi iznad svega pa i iznad podrške za HZ.Sad če se naći da pametuju ja ne idem a ložim ove druge da idu e pa ja neču da idem nisam šupak ali neču to sam rekao poslije GOŠK-a jer sam dobio info da če se desiti ovo što se desilo da se manijacima da ovoliko mjesta.Opet podvlačim imam godišnju a neču biti tu nije me strah ni rezultata bit če kako bude volio bih da dobijemo ali to je druga priča.Znači ako ne idem na gostovanje ili neku utakmicu trebam sve odgovoriti da ne idu e pa nije tako ovo je moj "lićni stav" i samo ja neču biti a molio bi vas sve ko god može neka ode i podrže klub i pomognu Hordama da broj bude što veči i podrška bolja a kakva je situacija u i oko kluba ovi momci iz HZ su odlično razumjeli i kapa im do poda za članak i pozivanje-animiranje raje da dođu na utakmicu.Eto imaju beskrajno moju podršku jer tako se voli klub (ali ni ja ga manje ne volim nego li oni).Ovo pišem a steglo mi se u grlu samo što ne zaplačem koliko mi je teško, upravo majku vam **** samo na 2 derbija nisam bio prvi poslije ratni i kad sam bio u vojsci stid neka bude upravu šta su napravili.

Krenimo od sebe, sta mi mozemo uraditi da bude bolje, da bude vise raje itd itd...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne trebamo brate biti papci kao oni i ogranicavati najvecu utakmicu u drzavi, to se igra za navijace, mi volimo Sarajevo. Oni su ispali rumene seljacine i mi smo im uzvratili prosle godine. Tada smo dokazali da smo i da cemo uvijek biti iznad seljaka. Ja nemam nista protiv da se njima da k'o sto se uvijek davalo, ogroman je stadion i ima mjesta za sve, kad smo mi iznijeli plan pred njih i njihove seljacine su prihvatile da nam se vrati milja i po k'o sto ce se njima vratiti. Mi smo njih brutalno ponizili proslu sezonu, nema razloga da se nastavlja da mi njima damo sad 5% a oni nama 700 karti, to je na stetu svih nas a i na stetu kluba je k'o sto smo i vidjeli taj put. Seljaci nisu nikada mogli uspjeti u svojoj namjeri i derbi je vracen radi nas, to je barem ocito. Ja bi volio da smo dobili 2 hiljade karti umjesto tih hiljadu i po jer koliko god shvatam da oni nece imati velik' prostor na sjeveru radi tampon zone oni su izgradili istok koji ne prima malo ljudi, 4 i po hiljade je dovoljno za sve vala. Mogli su tu jos dodati malo ali smo se dogovorili za milju i po minimalno, mozda se taj broj i poveca pred derbi na Grbavici, ko zna. Pozivam te da dođes na derbi i da bodris svoje Sarajevo k'o sto si ga uvijek bodrio osim ta dva puta kad si bio u vojsci i tu prvu poslije rata, sad nam treba veca podrska nego ikada, ocekujem da ce doci pravi navijaci. Kao sto je vec bilo napisano, nas par hiljada nece nista promijeniti, 10 bi i moglo a ko zna, mozda crnac bude dobro pojacanje, mozda se i dignemo, mozda zamijenimo Repuha sa pravim trenerom. Ne treba dizati ruke od Sarajeva. I ja sam ljut na haman sve ali mozda nas ceka nesto bolje u buducnosti a mi trebamo biti stub kluba kao sto smo i uvijek bili. Boli mene kuurac za njih i njihove navijace ali mora biti fer jer cemo sami sebe ugroziti. Samo bi volio da za nas stampaju 2.000 ulaznica ali 1.500 je bio minimum uslov i od Hordi jer je tako zadnjih 10 godina. Doduse jes' se prije ulazilo sa njihovim kartama na nasu stranu, ja se sjecam kad je jednom bilo 3 hiljade nasih, ja ruke nisam mogao doci, bukvalno si k'o u konzervi, opasno je to. Kazem jos jednom, samo ostaje zal sto nismo povecali broj karti na 2.000 iako je minimalni uslov bio 1.500, treba iskoristiti koliko moze jbg a nas klub nosi naziv naseg grada i osnovani smo ovdje, ovim smo dokazali da neki klub koji nije ni osnovan u Sarajevu se ne moze pitati nista. Mozda se doduse pitaju u Širokom i Grudama, odakle i dolaze. Ili ce biti gospodski, fer za oba kluba ili cemo ti uzvratiti istom mjerom rumeni, tvoje je da biras. Lako je brate nama jer je Koševo ogromno ali eto opet govorim po ko zna koji put, politika i prosidba su im napravili onu tribinu od 4.500, mislim da se moglo dodati jos tih 500 ulaznica, sigurno bi dosta promijenilo. 13.500 kapacitet a nasim 2.000, mjera. Eto Šeki nadam se da sam ti promijenio misljenje, halali za dug post. Kad je nesto iz srca, mora biti dugo.sekac je napisao/la:Dragi prijatelji-braćo po boji ljubim vas hajde da nešto pojasnimo.Evo ja odma dakažem da neču na derbi (razlog UPRAVA) a svim silama ču se potruditi da animiram ljude da idu na derbi i zato podrška Hordama uvijek je bila i bit če.Podrška klubu svetinji mojoj zakletvi kako hočeš nazovi iznad svega pa i iznad podrške za HZ.Sad če se naći da pametuju ja ne idem a ložim ove druge da idu e pa ja neču da idem nisam šupak ali neču to sam rekao poslije GOŠK-a jer sam dobio info da če se desiti ovo što se desilo da se manijacima da ovoliko mjesta.Opet podvlačim imam godišnju a neču biti tu nije me strah ni rezultata bit če kako bude volio bih da dobijemo ali to je druga priča.Znači ako ne idem na gostovanje ili neku utakmicu trebam sve odgovoriti da ne idu e pa nije tako ovo je moj lićni stav i samo ja neču biti a molio bi vas sve ko god može neka ode i podrže klub i pomognu Hordama da broj bude što veči da se ne brukamo a kakva je situacija oko kluba ovi momci iz HZ su odlično razumjeli i kapa im do poda za članak i pozivanje-animiranje raje da dođu na utakmicu imaju beskrajnu moju podršku tako se voli klub ali ni ja ga manje ne volim nego li oni.Ovo pišem a steglo mi se u grlu samo što ne zaplačem koliko mi jeteško, upravo majku vam **** samo na 2 derbija nisam bio prvi poslije ratni i kad sam bio u vojsci stid neka bude upravu šta su napravili.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Tan je postavio Azijate, tako da se na kraju sve svodi na isto. Al' nema potrebe tražit krivca u pojedincu kad je svaki yebeni segment kluba, od vrha do dna, truh'o skroz. Kriv je Tan kojeg boli qrac za nas, krivi su naši uhljebi koji su se uvalili u fotelje i rade za svoju dobrobit, kriv je svaki taldžija u klubu koji je u crnim danima vikendicu na Poljinama ukr'o, kriv je SD koji nam je kostur ekipe napravio od ispodprosječnih igrača, kriv je trener koji nema muda da izbaci neke igrače iz tima a nema ni znanja da uradi nešta taman da u ekipi ima Modrića i Suareza, na kraju su krivi igrači, ne svi al' su krivi oni kojim je bitnije vozikanje po gradu i uzimanju plata, nego treniranja osnovnih stvari poput pasa, centaršuta i šuta. Ja iskreno ne vidim način da isplivamo iz ovog, možda bi nam dobro došla LZO, barem bi to bio najveći šamar u posljednjih par godina da bi i vlasnik u Maleziji skont'o da se nešta mora mijenjat. A ovakvo puko preživljavanje ne paše nikom osim ovih koji su na klupskoj sisi, njima je svejedno.ThrillerHz je napisao/la:Najveci problem u klubu nije ni ihtijarevic, nije ni ilievski, a ni tan na kraju krajeva, vec ovi nesposobni azijati koji su dovedeni u klub i njihova rijec je zadnja za bilo sta sto se u klubu odlucuje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije beli brate nije Allaha mi ovo je više nešto drugo u pitanju lićne prirode hajde da kažem a Boga mi ja se borim ovi što me lićno znaju borim se koliko mogu koliko mi situacija i zdravlje dopušta.Ja znam da ne bi bilo dobro da budemu subotu gore prvo zbog sebe samog a drugo što to ne bi imalo ni malo veze sa utakmicom i podrškom a ne želim da umanjujem podršku svom klubu a sam moj dolazak bio bi baš to.Znam da sam kontradiktoran ali da vas ne gnjavim imam zdravstvenih problema itd. pa nadam se da češ ti i ostali razumjeti me da i za tvoj info bio sam u Kaknju i **** sam članovima uprave,tom jest SD od-do i nije mi bilo dobro bez obzira na rezultat.belosevic28 je napisao/la:Ti kontradiktoran sa samim sobomsekac je napisao/la:Dragi prijatelji-braćo po boji ljubim vas hajde da nešto pojasnimo.Evo ja odma dakažem da neču na derbi (razlog UPRAVA) a svim silama ču se potruditi da animiram ljude da idu na derbi i zato podrška Hordama uvijek je bila i bit če.Podrška klubu svetinji mojoj zakletvi kako hočeš nazovi iznad svega pa i iznad podrške za HZ.Sad če se naći da pametuju ja ne idem a ložim ove druge da idu e pa ja neču da idem nisam šupak ali neču to sam rekao poslije GOŠK-a jer sam dobio info da če se desiti ovo što se desilo da se manijacima da ovoliko mjesta.Opet podvlačim imam godišnju a neču biti tu nije me strah ni rezultata bit če kako bude volio bih da dobijemo ali to je druga priča.Znači ako ne idem na gostovanje ili neku utakmicu trebam sve odgovoriti da ne idu e pa nije tako ovo je moj "lićni stav" i samo ja neču biti a molio bi vas sve ko god može neka ode i podrže klub i pomognu Hordama da broj bude što veči i podrška bolja a kakva je situacija u i oko kluba ovi momci iz HZ su odlično razumjeli i kapa im do poda za članak i pozivanje-animiranje raje da dođu na utakmicu.Eto imaju beskrajno moju podršku jer tako se voli klub (ali ni ja ga manje ne volim nego li oni).Ovo pišem a steglo mi se u grlu samo što ne zaplačem koliko mi je teško, upravo majku vam **** samo na 2 derbija nisam bio prvi poslije ratni i kad sam bio u vojsci stid neka bude upravu šta su napravili.odma rece da nece ici, ali ce animirati raju. To isto da kazes nekome, idi ti u Siriju sevap je tamo poginuti, ja necu ici, ali idi ti, zaradi sine sevap...
Krenimo od sebe, sta mi mozemo uraditi da bude bolje, da bude vise raje itd itd...
Sarajevo ljubavi moja!
- dynamodresden1
NEMA IZGOVORA,SVI NA SJEVER !!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
100% sve sto si rekao... Nema nama napretka sve dok nas vode ljudi koji fudbal ni na TVu nisu pogledali...skoroalen je napisao/la:Ma Tan je postavio Azijate, tako da se na kraju sve svodi na isto. Al' nema potrebe tražit krivca u pojedincu kad je svaki yebeni segment kluba, od vrha do dna, truh'o skroz. Kriv je Tan kojeg boli qrac za nas, krivi su naši uhljebi koji su se uvalili u fotelje i rade za svoju dobrobit, kriv je svaki taldžija u klubu koji je u crnim danima vikendicu na Poljinama ukr'o, kriv je SD koji nam je kostur ekipe napravio od ispodprosječnih igrača, kriv je trener koji nema muda da izbaci neke igrače iz tima a nema ni znanja da uradi nešta taman da u ekipi ima Modrića i Suareza, na kraju su krivi igrači, ne svi al' su krivi oni kojim je bitnije vozikanje po gradu i uzimanju plata, nego treniranja osnovnih stvari poput pasa, centaršuta i šuta. Ja iskreno ne vidim način da isplivamo iz ovog, možda bi nam dobro došla LZO, barem bi to bio najveći šamar u posljednjih par godina da bi i vlasnik u Maleziji skont'o da se nešta mora mijenjat. A ovakvo puko preživljavanje ne paše nikom osim ovih koji su na klupskoj sisi, njima je svejedno.ThrillerHz je napisao/la:Najveci problem u klubu nije ni ihtijarevic, nije ni ilievski, a ni tan na kraju krajeva, vec ovi nesposobni azijati koji su dovedeni u klub i njihova rijec je zadnja za bilo sta sto se u klubu odlucuje.
1946~
I dok te gledam preko stream-a, u meeeeni gori želja svaa, da podigneš do visiiiiina, pehar ti na rukamaa!! Minimalna pobjeda da se vratimo u život! Poraz bi nam zatefterio tabut.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Azijati treba da ostanu, da prate finansije jer ja ne bih dao ovim nasim marke da oni raspolazu. Samo treba umjesto nasih, postaviti ljude koji su nesto pokazali u klubu sto se sporta tice tj. one koji znaju sta je fudbal.ThrillerHz je napisao/la:Najveci problem u klubu nije ni ihtijarevic, nije ni ilievski, a ni tan na kraju krajeva, vec ovi nesposobni azijati koji su dovedeni u klub i njihova rijec je zadnja za bilo sta sto se u klubu odlucuje.
S kim igramo za vikend?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Postavit će neko! Nađe li onaj tekst?pasica je napisao/la:S kim igramo za vikend?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Zeljeznicar ja mislim.pasica je napisao/la:S kim igramo za vikend?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko god je nek' se izvoli braniti, jer mi smo Divovi, svako nam je plijen!pasica je napisao/la:S kim igramo za vikend?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
E vjeruj mi da su ti Azijati duplo gori od svih nasih zajedno... Oni i jesu glavni krivci za ovo stanje, uopste nisu zaduzeni za finansije, nas covjek to vodi, azijati su tu da niko ne smije prnut bez da njih ne pita za misljenje/odobrenje, a oni o fudbalu znanja imaju kao ja o kriketu i sad zamisli ko drzi nasu sudbinu u svojim rukama, a izguglajte te azijate i vidite cime se bave, njih ni fudbal ni Sarajevo ne interesuju.fks74 je napisao/la:Azijati treba da ostanu, da prate finansije jer ja ne bih dao ovim nasim marke da oni raspolazu. Samo treba umjesto nasih, postaviti ljude koji su nesto pokazali u klubu sto se sporta tice tj. one koji znaju sta je fudbal.ThrillerHz je napisao/la:Najveci problem u klubu nije ni ihtijarevic, nije ni ilievski, a ni tan na kraju krajeva, vec ovi nesposobni azijati koji su dovedeni u klub i njihova rijec je zadnja za bilo sta sto se u klubu odlucuje.
1946~
Ma jok brate, nece niko da postavi. A meni mrsko da trazim listajuci forum. Rece mi neko da se sekac potrudio, al nije ni on uspio naci.joker90 je napisao/la:Postavit će neko! Nađe li onaj tekst?pasica je napisao/la:S kim igramo za vikend?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
pasica je napisao/la:Ma jok brate, nece niko da postavi. A meni mrsko da trazim listajuci forum. Rece mi neko da se sekac potrudio, al nije ni on uspio naci.joker90 je napisao/la:Postavit će neko! Nađe li onaj tekst?pasica je napisao/la:S kim igramo za vikend?

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 avg 2017, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Napokon jedan mladi igrač da se ne gubi pred kamerama kad pričaMemara je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 38 gostiju.