FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2010, 01:43

pa nisu ovo neki specijalni radovi, naspe se pijesak, nalije se beton i postave stolice :mrgreen: ...kao sto sam vec rekao, mislim da ce se u pauzi raditi i gostujemo sirokom (to je 14 dana) e sad sumnjam da ce probijati rokove jer ne znam da li bi mogli doci na jug ako su radovi u toku...
ma yebo stub srama, gore mi je da se ne napravi :D
Nisam ja nista sad izmislio, a ako se ne ostvari to znaci da se zakomplikovalo ili sta vec, a ne da plan nije postojao...
A sto se tice ovog krova i semafora, prvi put cujem...
tanzla, pa skicirao sam kako bi trebalo izgledati :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 avg 2010, 01:49

ad cu ja ispast crna ovca :) ali ako se radi jug na svoju ruku znaci nestalo je pregovora oko izgradnje stadiona ono tuto-kompleto :) jbg ja sam se nado normalnom istoku,ali hajde bar se radi nesto...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 avg 2010, 01:49

E sad cu napisati jedan post, mozda se nekome nece svidjeti ali moje misljenje je takvo, nedo Bog da sta imam protiv ove izgradnje i slicno ako dodje to iste ali moje misljenje je slejdece.

Moje misljenje je da je ovo potez zamazivanja ociju, vjerovatno im je propalo ono oko izgradnje stadiona i sada je ostala ta opcija da se bar nesto uradi da se moze raci da su oni u upravi to u radili. Sad ce malo izgraditi stadiona, tacnije nadograditi juznu tribinu, nece im moci niko nista prigovoriti, donjeli su titulu, evropu i slicno. Naravno ja nemam nista protiv da se to izgradim i molim Boga da se to i desi jer bi to bilo odlicno ali realnost je takva da sa ovim potezom vjerovatno uprava pokusava kupiti vrijeme a privucii raju na tekme, jer ipak ako se prosiri juzna tribina to ce biti motiv vise da se dodje na tekmu i slicno. A uz to ova nadogradnaj i nije toliko skupa tako da je mogu priustiti, naravno nije ni jeftina ali ipak bolje ista nego nista a sa tim ce dobiti na vremenu i zadrzati svoje stolice u upravi :D

Znaci ja sam apsolutno ZA i jedva cekam da se ovo i obistini, jos da to urade ljepo, ne mora to biti neko vliko prosirivanje ali da izgleda lijepo. A mozda poslje te nadogradnje ako se i desi nasa tribina bi mogla biti i najveca navijacka tribina u BIH :D

Forza Zeljo :D
Mes Que Un Club

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 01:53

Znam da si skicirao, al' sam ja već napunio tu tribinu, evropska utakmica, grmi sve, trese se. :mrgreen: A zajebavam se za stub srama, no hard feelings.

@amertiger
Sad ce malo izgraditi stadiona, tacnije nadograditi juznu tribinu, nece im moci niko nista prigovoriti, donjeli su titulu, evropu i slicno.
Titula,evropa,nadograđena tribina vs. 6,7,8 pozicija na tabeli, prazan stadion? Utopija.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 avg 2010, 01:53

To u vezi stadiona (izgradnja novog) je san sanova :)),ako se to desi mislim da moje junacko srce ne bi izdrzalo.Bitno je da se nesto radi,pomalo mic po mic,vjerujem ja u ove ljude :? .

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 avg 2010, 01:59

tanzla je napisao/la:Znam da si skicirao, al' sam ja već napunio tu tribinu, evropska utakmica, grmi sve, trese se. :mrgreen: A zajebavam se za stub srama, no hard feelings.

@amertiger
Sad ce malo izgraditi stadiona, tacnije nadograditi juznu tribinu, nece im moci niko nista prigovoriti, donjeli su titulu, evropu i slicno.
Titula,evropa,nadograđena tribina vs. 6,7,8 pozicija na tabeli, prazan stadion? Utopija.
Vjeruj mi da bi ih trpili sigurno, godinu,dvije. Prica bi bila sljedeca:

Neka ih uradili su to i to (gore navedeno) **** jednu sezonu bit ce bolje iduce :D
Mes Que Un Club

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 02:02

Ja trpim samo dok Šefu ne fali dlaka s glave. :mrgreen:

Koliko će nam ovo podići "zvanični" kapacitet, cca 1500 mjesta, il' se provaljujem? :?

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 avg 2010, 02:05

tanzla je napisao/la:Ja trpim samo dok Šefu ne fali dlaka s glave. :mrgreen:

Koliko će nam ovo podići "zvanični" kapacitet, cca 1500 mjesta, il' se provaljujem? :?
vise, ja mislim oko 3000 :!:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 avg 2010, 02:05

Sutra moramo dobro odigrat, pobjeda od 1:0 bila bi dobra, al ako bude igra dobra i ako budemo stvarali sanse, a ako bude 1:0 na jedvite jade, onda nece valjati, a ako bude dobra igra i realizacija, onda ne gine Leotaru 3-4 gola u mrezi, tesko cemo odbranit titulu ove godine, al 2-3 mjesto, pa EL laganica, pa stadion, pa pojacanja, pa mladi igraci. Ljudi na dobrom smo putu, ja sam prezadovoljan !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 avg 2010, 02:07

ti bas neces veceras spavat...seyo sta uradi momku :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 avg 2010, 02:08

2.000. Info od čovjeka koji je uzimao mjere za projekat. (prenosim riječi momka sa tm.org)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 avg 2010, 02:11

19TM87 je napisao/la:

ti bas neces veceras spavat...seyo sta uradi momku :D
:lol:
Neće na stub srama, nego samo na stub.. Šala. :mrgreen:
Ma hoću moći spavati, nego mi fakat drago da se nešto pokrene sa mrtve tačke i uradi. A i na forumu će se par dana pisati o tome, crtati,planirati,izmišljati i slično, pa nećemo morati čitati gluposti koje čitamo već par dana.
Plus što će dolaziti više raje, da vidi novi Jug. Milion pozitivnih stvari (ne samo povećanje kapaciteta) ova navodna gradnja nosi sa sobom. Vidjećemo.

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 28 avg 2010, 02:27

ovo me podsjeca na onu noc kad je pile spomenuo onog azijca
niko nije htio spavati (a Boga mi je bio uzburkao cijeli internet prostor bih :d)

zakljucak: kad ubuduce budete htjeli da nam saopstite ovakve ekskluzive uradite to popodne ili sto da ne ujutro da nas malo razbudite

Seyo je bolji izvor informacija od ss.ba i borovine zajedno :-D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 avg 2010, 02:33

info je tada bila doci ce "azijac" i moooozda rus (pa se nije ni spominjao)...ispalo obrnuto :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 28 avg 2010, 02:39

Lijepa je vijest to oko juga. Uvijek mi je to bila želja da se ono spoji, i valjda će akb tako i biti.
Bit će prelijepo 8-)
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kad bi bila puna tribina to bi ovako izgledalo
slika
:o :o :o
Ti brate na tranzit izašo'. Misliš na foru i gornji da nam urade :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 28 avg 2010, 02:58

Nisam ja radio ovu sliku, ali vidim i ja da ga je malo zanjelo kad je ovo kreirao :mrgreen: :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 28 avg 2010, 03:02

ma ovo uprava postavila ogledalo gore umjesto krova :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 avg 2010, 06:16

Seyo_TM je napisao/la:Nekih 10tak dana imam info za sirenje juga, pa eto sad je izgleda procurila info...zaa par dana bi mogli poceti radovi na jugu...
skicirao sam ugrubo kako bi trebalo da izgleda...
slika
Mora se nesto uraditi i po pitanju te ograde ne znam kako ce gledat ovi dole sto budu :D.Ograda smeta :D..morali bi skinuti onu ogradu a dje onda stavljat one zastave i cuda :D 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 28 avg 2010, 09:03

Dobra vijest na sabahu, jos da dan hoce zavrsiti u istom tonu :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 avg 2010, 10:02

Joj, po ovim grubim Sejinim nacrtima jug izgleda extra. Samo da naprave, zamislite samo koreografije koliko bi bolje bile :) . A ogradu naravno maknut, jedino da naprave providne ograde :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, Amazon [Bot], manijakba, strucnjak9, TheTruth34 i 67 gostiju.