FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2017, 01:24

Luis Suarez sa početka ove, i veliku većinu kraja prošle sezone definitivno nije najmanji problem Barcelone. Bez njega apsolutno niko osim Messija nema da zabije, pa treći najopasniji igrač po protivnički gol je vjerovatno **** Rakitić.

Naravno, otežan mu je posao sa ovakvom vezom iza, ali mora pospremati zicere, mora koristiti najmanje greške protivnika. Frajer izgleda potpuno bezopasno sa loptom u protivničkom šesnestercu, već duže vrijeme.

Mora se dozvati, brzo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 avg 2017, 01:25

Furymaker je napisao/la:samo da vam nesto jos napisem prije nego sto legnem, ako jos jednom vidim nekoga da pise da se Rafinha proda, instant block, Rafinha je Rakitica, Gomesa, Ardu doktor nauka, dok se ne dovede neko bolji ima da igra i ima da vas sve usuti.
tebe punac pogotovo
Kakav Rafinha ba potpuno neupotrebljiv igrac, bezveze na platnom spisku samo. Pola sezone povrijedjen, drugo pola sam sebe trazi. Pokazao je on svoje protiv PSG na desnoj strani prosle sezone. Onako sam mogao i ja igrati, covjek je imao 30 metara brisanog prostora i nista nije napravio.

Dakle nista manji skart od Arde, Munira, Gomesa i ostalih.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:26

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:slika

35 miliona kume :shock: frajer ne može potrcati sa 23 godine, ne može ni doci do nekog duela koliko je spor :facepalm: prolaze svi pored njega, on jadničak samo prati pogledom i nešto trckara :wtf:

Jao kako ih Valencija ošiša ko ovce, uvališe im smeće a uzeše pare.
Na stranu pare i sve, meni je nenormalno da se jedan 23godinjak krece onako mrtvo i sporo :shock:

Hajde spori su i Rakitic i Busquets to svi znamo da im brzina nije jaca strana, ali ovaj momak gore je mladji od mene 2 godine i yebes mi mater ako ja nisam eksplozivniji od njega :rol:
A ja ti tvrdim da je taj isti momak (Gomez) brži i od Rakitića i od Busa, ne puno ali ipak brži, ova dvojca su najsporiji veznjaci na zemljinoj kugli :lol: ....i opet TAČKA i kraj rasprave :lol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 avg 2017, 01:27

parangal je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Semedo sasvim korektno odigrao, nekoliko baš finih poteza. Joj što ne mogu ovih Nostradamusa i pizdih materina..
balonjo.....BUMMM :lol:
Sagni mi se debilu dosadni. Nema gorih tipova po forumima nego kao što si ti, prava pametnica, misli da sve zna. Rekao bi čovjek Bartomeu lično piše.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 avg 2017, 01:28

Ja da sam na celu te bi panjeve odnosno Gomesa, Ardu i ostale dzaba dijelio samo da ih skinem sa platne liste :mrgreen: Gomesa ne vjerujem da bi iko i dzaba htio, kakav je to panj od igraca, to je nevidjeno.
Sto se tice Suareza nije jedan od vecih problema ali ako ovako nastavi mogao bi biti, on doslovno loptu primiti vise ne zna, odbija se od njega kao da nikad nogomet nije igrao a kad je nekad i uspije primiti izgleda toliko smotano sa njom i trapavo da je to nevjerovatno, sta bi od onakvog igraca.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:29

Donnie Darko je napisao/la:Luis Suarez sa početka ove, i veliku većinu kraja prošle sezone definitivno nije najmanji problem Barcelone. Bez njega apsolutno niko osim Messija nema da zabije, pa treći najopasniji igrač po protivnički gol je vjerovatno **** Rakitić.

Naravno, otežan mu je posao sa ovakvom vezom iza, ali mora pospremati zicere, mora koristiti najmanje greške protivnika. Frajer izgleda potpuno bezopasno sa loptom u protivničkom šesnestercu, već duže vrijeme.

Mora se dozvati, brzo.
U boldovanom je "ključ"....TAČKA i kraj rasprave ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 avg 2017, 01:29

Valjalo bi nabiti nogom barem tri veznjaka. Po mogućnosti Rakitića, Gomesa i bilo koga trećeg.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 avg 2017, 01:30

ardu

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 avg 2017, 01:30

Brokula je napisao/la:Kad ste gori od nas konačno, nas nema u LP ...
Za vas je dovoljna Barca B :kafa: mozda ugovorimo neku prijateljsku s djecom, samo da nije cetvrtak jel :kafa:

@parangal pa mladji je taj momak 7 godina od njih, to je velika razlika u ovom sportu, pa igraci treba da lete sa 23 godine ybt. To je poenta.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2017, 01:31

messilla je napisao/la:Valjalo bi nabiti nogom barem tri veznjaka. Po mogućnosti Rakitića, Gomesa i bilo koga trećeg.
Rafinhu i Ardu dodaj.

Ide ta četvorka ubrzo aBd :pray:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:32

AlfredNobel je napisao/la:
parangal je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Semedo sasvim korektno odigrao, nekoliko baš finih poteza. Joj što ne mogu ovih Nostradamusa i pizdih materina..
balonjo.....BUMMM :lol:
Sagni mi se debilu dosadni. Nema gorih tipova po forumima nego kao što si ti, prava pametnica, misli da sve zna. Rekao bi čovjek Bartomeu lično piše.
Hoćete li ga poslati na "hladjenje" ili da mu odgovorim adekvatno?.....meni je svejedno, ja sam penicilin za slinavce poput njega :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:34

leorey je napisao/la:
Za vas je dovoljna Barca B :kafa: mozda ugovorimo neku prijateljsku s djecom, samo da nije cetvrtak jel :kafa:

@parangal pa mladji je taj momak 7 godina od njih, to je velika razlika u ovom sportu, pa igraci treba da lete sa 23 godine ybt. To je poenta.
Jel ti to hoćeš da kažeš da su Bus i Rakitić stari pa im zato treba gledati kroz prste? U klubu koji hoće vrhunske rezultate? Sva trojca u pizdu materinu što se mene tiče....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2017, 01:34

parangal je napisao/la: U boldovanom je "ključ"....TAČKA i kraj rasprave ;)
Druže, vezni red ne puca umjesto njega kad se nađe pred golom. U ovom ritmu, i da je vezni red na nivou onog iz 2011., trebalo bi mu 10 šansi da zabije gol.

Klasa poput njega MORA maksimalno koristiti ono što mu se pruži. On ne koristi ništa. Osim ako se pruži prilika da odsimulira nešto.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 avg 2017, 01:36

slika

Majke vam, dobro ste skontali. Na hajr na dobro, ako i ovo niste slagali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2017, 01:38

Suarez i Mesi su u groznoj formi, to je jasno.
Ali glavna boljka je sredina koja ne može potrcati, presingovati, uzeti loptu, uspostaviti posjed, nametnuti ritam.

Nemaju snage, kuveta, brzine, a ni odlucnost...kao da ih boli q što pored njih prolaze Realovi veznjaci. Izgledaju kao da su na sedativima.
Jedini Roberto nešto turirao, trcao kroz sredini, neki prodori i na kraju ispadao budala jer nema s kim odigrati.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 avg 2017, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 avg 2017, 01:38

:rol:
parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:

Jel ti to hoćeš da kažeš da su Bus i Rakitić stari pa im zato treba gledati kroz prste? U klubu koji hoće vrhunske rezultate? Sva trojca u pizdu materinu što se mene tiče....
Ma ne brani njih niko, nego je tragedija sto je on od 23 godine dosao da mijenja upravo njih, a izgleda losije od igraca iz Telecom lige :lol:

Za Busquetsa od pocetka karijere znam da je spor, ali za ovog nisam znao jer sam ga pratio u Valenciji, pa bolju motoriku i sad ima Totti :kafa:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:41

Donnie Darko je napisao/la:
parangal je napisao/la: U boldovanom je "ključ"....TAČKA i kraj rasprave ;)
Druže, vezni red ne puca umjesto njega kad se nađe pred golom. U ovom ritmu, i da je vezni red na nivou onog iz 2011., trebalo bi mu 10 šansi da zabije gol.

Klasa poput njega MORA maksimalno koristiti ono što mu se pruži. On ne koristi ništa. Osim ako se pruži prilika da odsimulira nešto.
Kad bude trebalo on će zabijati......odlaskom Neymara sad je spao samo na Mesija a Luis nikada nije previše učestvovao u igri niti je to znao raditi.....problem je što je celokupni vezni red Barse poslednji put asistirao negde tamo još 2015-te.

Prošle godine (negde u Aprilu 2016.) Inijesta je imao asistenciju za Mesija na nekoj prvenstvenoj.....komentator na SK je rekao "da mu je to prva posle dve pune godine".....to je tužno ako se slažeš?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:44

Kako stvari stoje bolje iz Kine da su vratili Xavija.....još uvek nije sporiji od pomenute trojce siguran sam.....a o kvalitetu neću ni raspravljati :lol:

Pardon Katara ili već gde je

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2017, 01:48

parangal je napisao/la:Kako stvari stoje bolje iz Kine da su vratili Xavija.....još uvek nije sporiji od pomenute trojce siguran sam.....a o kvalitetu neću ni raspravljati :lol:
100%

Ne znam što se smiješ :mrgreen: Xavi i sad brži od ovih, zaista jeste...da ne pominjemo tehniku, pasove, fudbalski IQ, iskustvo i ostalo

Npr. Rakitić i Gomes su dosta mlađi od Modrića koji ima 31 godinu, a zapravo Modrić na terenu izgleda od njih mlađi 10 godina :!: :facepalm: brži, agilniji, dinamicniji. Kako to objasniti, koga kriviti za to.

Za Busquetsa se zna da nikad nije bio brz igrac, cak ni kad je bio mlađi - njegova snage su pozicioniranje, IQ, citanje i razumijevanje igre...ali kad se okruži sa dva dizelaša, upadne u sivilo i izgleda loše.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:49

Zaboravih na koncu pomenuti Stegena.....švaba puno jede gomna, ne znam da li on ima problema sa vidom ili šta li je ali on redovno prima te frljoke sa 40 metara i ne trepne ? Cilesen mi se u ovim pripremama pokazao daleko spremnijim od njega....mali se previše opustio

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.