Ovo sto igraju sa ovom veznom linijom je lijepo i na oko i rezultatski dominantno.
Po meni lično je ovaj vezni red drugi najbolji u zadnjih 20 godina, tj iza Xavia i Inieste.Dobra stvar je sto je ovom veznom redu Reala vrlo malo godina. Casemiru i Iscu tek po 25 godina i imaju bez nekih nepredviđenih stvari 5-6 vrhunskih sezona.Krossu je 27 ali uz njegove navike, tijelo koje nije sklono povredama i njemacki mentalitet ima i on sigurno 4 top sezone.Samo je Modric malo stariji ali uz doziranje ima i on 2 dobre sezone iza sebe siguran sam.A vidimo da Real uvelko trazi njegovu zamjenu kroz Ceballosa,Kovacica itd...Znaci jos je dosta lijepog ispred njih, a vec dominiraju 3-4 sezone.
Da li ce ikad u ocima javnosti makar doci do istog nivoa Xavija i Inijeste zaista ne znam.Rezultatski ce ih prešišati mislim.Uz sve to imaju i bekove od 25 i 29 godina koji imaju jos fore ispred sebe, Dani pogotovo, a i Marcelov stil igre i nesklonost nekim tezim povredama ce mu omoguciti da igra duze na nivou od ostalih bekova, kao sto je i Dani Alves izmedju ostalog.
Što se tiče najvaznijeg igraca Reala.Cristiano i Ramos su super vazni svojom pojavom.Zabiju kad treba, igraci ih se prepadnu kad su u zraku

Ali sam balans i dominaciju na terenu dozvoljavaju iskljucivo 4 vezna igraca i 2 beka.Ja ne znam koga bih izabrao izmedju Casemira,Krossa,Modrica,Isca,Marcela i Carvajala kao najbitnijeg igraca trenutno.