...
za SportSport.ba je povodom ovih dešavanja govorio direktor Širokog Brijega, Zoran Bubalo, koji je istakao da su na Pecari ogorčeni.
Nismo samo mi u pitanju,
Krupi u Mostaru recimo nije dosuđen čis penal...
Pročitaj više na:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-sirok ... smo/248407
1. Ovo je izjava direktora ŠB za ss ba na čijem forumu i pišem, tu službenu stranicu Širokog ne posjećujem, ne zanima me...
2. Jedan, jedini igrač iz Zrinjskog je na posudbi u GOŠK-u: Rijad Kobiljar! O kakvoj filijali pričate? Je li GOŠK nekad bio filijala nekog drugog kluba ne znam i ne zanima me, nemam informacija, ne bih o tome...GOŠK je stari klub i ima moj respect...
3. Kad ste već u borbi protiv lošeg suđenja zašto niste ovako horski graknuli na Živkovića iz Orašja koji je sudio utakmicu Široki-Zrinjski na Pecari prošle godine, negdje u ova doba, baš oko Velike Gospe, ili imate amneziju kad se sudi debelo u vašu korist...
4. Napisao sam za ligu HB i Premijer ligu jer neki izgleda imaju kratko pamćenje, k'o riba, pa se sjećaju samo ove, i donekle prošle sezone, tj situacija koje njima i njihovim formiranim tezama i zauzetim stavovima idu u prilog-one druge odbacuju kao da ne postoje, jbg. remete im koncepciju...Zaboravili ste kako se prije sudilo Širokom, i kakav je rusvaj pravila vaša uprava po hercegovačkim klubovima, svi su skoro na aparatima od te dobrote-sve se vraća, sve se plaća!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!