Strasne brojke protiv košarkaške velesile Irske.kobe24 je napisao/la:Dedajicu, placenice tuzlanski, pa zasto samo 11pts (5/8 iz igre), 5ass, 4sts, 3rbs za 26 minuta?! Ima li jos neko da ce platiti poziv u reprezentaciju i imati ovakve brojke?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ok, a ostali iz ovog rostera igraju protiv kosarkaskih velesila Spanije, Litvanije, Francuske...? Momak je medju 3-4 nasa najbolja kosarkasa na prvenstvu, sto znaci da bi prije njega trebalo biti bar osam placenika.Wandelanoite je napisao/la:Strasne brojke protiv košarkaške velesile Irske.kobe24 je napisao/la:Dedajicu, placenice tuzlanski, pa zasto samo 11pts (5/8 iz igre), 5ass, 4sts, 3rbs za 26 minuta?! Ima li jos neko da ce platiti poziv u reprezentaciju i imati ovakve brojke?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Previše smo im trica poklonili u 4/4, biće to bolje valjda. Sutra protiv Mađarske za 1/4 finale.
Grcka dobila Svicarsku 111-39
, sigurno su veliki favoriti za zlato.

Momci bacaju se u svaku loptu, tvrda odbrana. svaka cast za borbu!
Sa ovakvim pristupom ideme dalje. 

Ako pobjedimo, idemo na Veliku Britaniju, jedan od favorita.
Odbrana Beton!
Odbrana odlicna, a i raduje sto su se vec svi momci koji su ulazili u igru upisali u strijelce. Sta je sa Islamovicem, dosad ga gotovo nikako nije koristio, a danas ga ni u rosteru nema?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imali su mnogo lakšu grupu, barem tri ekipe su u rangu Norveške.Vucevich je napisao/la:Ako pobjedimo, idemo na Veliku Britaniju, jedan od favorita.
Sa odbranom koju smo imali u prvom poluvremenu današnje utakmice možemo dosta napraviti.

-
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 15 avg 2017, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Katastrofalna treca cetvrtina.
Sjecete razanj a zec u sumi. Prvo ovo aBd dobit pa onda u slucaju pobjede vijecat o britaniji
-
- Kontakt:
mi smo katastrofalni u napadu citavu utakmicu a odbrana nam je odlicna. Ovu utakmicu mozemo dobiti samo ako Madjari pocnu i promasivati jer mi smo uzasni suterski citavu utakmicu
Nasi ne znaju nikakvu promjenu uraditi svaki dvokorak se zabijaju u protivnika 

To je bila prva utakmica i tada smo sami sebe pobjedili.Vucevich je napisao/la:Realno se vidi da smo mnogo, mnogo bolji, smo sto je nekad realizacija slaba. Nije nam trebao onaj poraz od Ceske ali idemo na VB
JBg zovi tajmaut
I sta rekoste, kakva je britanije?
Nakon sto smo dobili tradicionalno kosarkasku velesilu island zaboravili ste kakav kosarkaski analfabet vodi ovu ekipu
Pisham ti trenera koji ne zna kad treba tajm out pozvat

Nakon sto smo dobili tradicionalno kosarkasku velesilu island zaboravili ste kakav kosarkaski analfabet vodi ovu ekipu

Pisham ti trenera koji ne zna kad treba tajm out pozvat
Ne mogu više. Nemam više riječi.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.