NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako moze i meni.
-
- Kontakt:
tesko al smijemo se nadat
-
- Kontakt:
C ronaldo , posto nece moci igrati 5 kola tamam kod nas do polusezone da ostane u formi.
Druga opcija je Costa zagutio sa Conteom, mi cekamo rasplet.
Treca opcija Ronaldinho, hoce u klub gdje netreba trenirat, nási zapeli da potpise al da makar jednom trenira u sedmici.
Treca opcija Ronaldinho, hoce u klub gdje netreba trenirat, nási zapeli da potpise al da makar jednom trenira u sedmici.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Vama sa strane, novinama i portalima ne da nismo bili u top 3 nego tek na 6 mjestu. Poslije Olimpika, Sloge, Veleza, Bosne i Rudara. Neki su cak isli toliko daleko da su ispred nas svrstavali i Travnik i Jajce.sviunapad1010 je napisao/la:Ne zayebava niko nego je drama to dolazi neko a ime se drzi u tajnosti![]()
Sutis onda i cao zna makar pola FBiH da combe i spiska znaju sve u klubu ne morate ponavljati gradivo. Ili volite biti ko mujo i suljo.
Lijepo kažeš Glisic i to je to.
A i to da niste u top 4 nigdje veze i igracki i finansijski ste u top 4 trenutno, a mozda i u top 3.
Kako god bilo navijam za sve ekipe sa TK jos da se hoćete sjesti dogovoriti ako ko hoće PL da drugi poguraju ali izgleda taj film nećemo dočekati.
Sve najbolje Zvijezdi u nastavku. Zasad super sve.
Zato ne znam od kud sad ta nagla promjena tek su 2 kola prosla.
-
- Kontakt:
Zoran kokot prvi
Turkovic nedo drugi
Al 100 posto jedan od ova dva
Turkovic nedo drugi
Al 100 posto jedan od ova dva
Blizuuuuuuuu jeeeee 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Šuti, dobro je pa nisu ovo napisalicrvenobijeli je napisao/la:![]()
ss.ba uzima informacije sa foruma
![]()

batigol777 je napisao/la:C ronaldo , posto nece moci igrati 5 kola tamam kod nas do polusezone da ostane u formi.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Eto izgleda da je nas
Idemo u Jajce po nove tri bobe 

Kokot odbio sinoc olinpik i danas eventualno ujutro postaje novi igrac Zvijezde, Zorane dobro dosao.
Izgleda da ce biti slatka dobro dosao zoki koki
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ko ne jede ćevape kod turbica pizda.astra1922 je napisao/la:Izgleda da ce biti slatka dobro dosao zoki koki
Hahahahhaha
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Olimpiku on nije trebao jer vec imaju napadace. Cak su jednog i poslali na posudbu u Vitez. To je bilo samo da bi nas oslabili.
Sto je po meni dobro jer to je znak da nas se boje.
Sa Kokotom i stoperom sto je dosao prije njega to bi bilo to. Ono sto je i vecina nas prizeljkivala. Dobijamo i sirinu sa klupe.
Sa Dariom, Kapetanom, Kokotom, Civicem, Cvijom, nijedna ekipa u federalnoj protiv nas nije favorit.
Da liga nije takva kakva jest i da u njoj kes puno ne znaci mislim da sto se tice igrackog kadra da bi se ravnopravno sa Sisojem i potrckom Sarajva i Zelje ravnopravno borili za ulazak.
Sto je po meni dobro jer to je znak da nas se boje.
Sa Kokotom i stoperom sto je dosao prije njega to bi bilo to. Ono sto je i vecina nas prizeljkivala. Dobijamo i sirinu sa klupe.
Sa Dariom, Kapetanom, Kokotom, Civicem, Cvijom, nijedna ekipa u federalnoj protiv nas nije favorit.
Da liga nije takva kakva jest i da u njoj kes puno ne znaci mislim da sto se tice igrackog kadra da bi se ravnopravno sa Sisojem i potrckom Sarajva i Zelje ravnopravno borili za ulazak.
-
- Kontakt:
Puric je tu na treneru je ko ce mu igrati sto kaze combe sa Kokotom dobijamo širinu, što je za svaku pohvalu svaka čast radnoj grupi u zadnjim momentima su napravili odličan posao, pobjedila je Zvijezda. Sad idemo u Jajce po bodove.
Toooo i zvanicno Kokot je nas,nadam se da ga mozemo registrovat do subote
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odican posao ljudi koji su trenutno u Zvijezdi. Napravili su vise nego dobru ekipu za nase uslove.
Sad jos samo jedan ispit da poloze a to je da se ova ekipa na polusezoni ne raspe kao sto se desavalo zadnje 3 sezone.
Nama se u zadnje 3 godine desavalo da nas na svakoj pauzi, nebitno dal kraj ili polusezona napusti 80% igrackog kadra. To visene smijemo dopustiti. Normalno je da budu 2-3 promjene. Ali da se mijenja citav roster kao do sada to ne bi smjeli dopustiti.
Sad jos samo jedan ispit da poloze a to je da se ova ekipa na polusezoni ne raspe kao sto se desavalo zadnje 3 sezone.
Nama se u zadnje 3 godine desavalo da nas na svakoj pauzi, nebitno dal kraj ili polusezona napusti 80% igrackog kadra. To visene smijemo dopustiti. Normalno je da budu 2-3 promjene. Ali da se mijenja citav roster kao do sada to ne bi smjeli dopustiti.
Nije nas roster napuštao zato sto je to neko zelio, nego jednostavno nismo imali osnovu za funkcionisanje sjetite se prosle zime blokada računa ona je sve zeznula mi i dalje se borimo jos uvjek nije rijesen reprogram duga. Problem su financije ali nadam se da ovi ljudi poslije prve krize nece okrenuti ledja klubu, mi smo zajedno moramo raditi na tome da budemo posjećeni to nam je odmah olaksica i dobar izvor financija sto vise karti prodati, animirati ljude da dolaze na utakmicu. Zatvorite radnje subota je dan za utakmicu, i kadfa to uspijemo onda cemo moci nesto vise napraviti.
-
- Kontakt:
To iz kluba znaju tačan broj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.