FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 16:54

sekac je napisao/la:P Bordo post ti-vam je prijavljen zbog vrijeđanja ja tebe-vas nisam uvrijedio nigdje i molio bi te-vas da uvrede izbjegavate ja mislim da je ovo u redu!
Ne vidim odogovor na komentar, a ni na pitanje, koje vas je očigledno uznemirilo. Vama ako je ono jučer bila "dobra" igra onda niste ništa bolji od Repuha i ostalih "vojnika" Kluba. :salut:

Još imate obraza nekoga da prozivate one koji su jučer gledali očima onu sramotu i antifudbal. Bravo, gospodine, bravo!

Nemojte se samo dodatno sada iznervirati pa otkriti opet identitet nekoga na forumu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 16:55

Zip je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:@Zip, zasto se ne produzuju ugovore igracima koji imaju godinu i manje vezeceg ugovora?
Zato sto imamo nesposobnu upravu, trenere bez muda i autoriteta, zar to treba crtati na svakoj stranici pdf-a?

Najveci problem je nas mentalitet, gdje poslije svake pobjede dizemo igrace i klub, dok kad se izgubi niko ne valja.
Ono sto sam gledao u Kaknju jucer, ono je dno dna.
Tolika qurcobolja se nije vidjela iz ere Kodre.
Al to sve krece od manjka autoriteta trenera.
Vidis da i ti znas pisati kad hoces. :thumbup:
Nista nisi pogrijesio.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 16:58

Ljudi ako neko ima dokaze za nesto sto se u klubu desava, neka te dokaze iznese, javno. Ne mozemo nesto ovdje na forumu pisati i reci to je istina, dajte mi dokaze. U suprotnom je sve laz i samim tim ste isti kao i oni lazni insajderi. Zasto da ja vjerujem ovoj prici od pitar bordo ili ovoj od zip-a, kad mi ni jedan nije na forumu iznio dokaze. I kako siux moze znati u Lukavcu sta se desava sa Markom, kad je daleko od Sarajeva isto kao i ja sto nista ne znam. Samo se j.bemo izmedju sebe nekim pricama za koje nema niko dokaza.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 17:01

fks74
Sam mozes zakljuciti po prijelaznom roku, odabirom sto jeftinijeg trenera, ne potpisivanjem ugovora sa igracima koji imaju godinu i manje da smo svorc. Evropu nisi igrao, igraca nisi prodao. Od cega klub zivi, "oklen" pare? Prihodi od ulaznica i fan shopa daj Boze da rezije pokriju

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 17:02

U principu ne treba nam mnogo:

Reorganizacija i ukidanje bespotrebnih bordova, dakle novih sposobih 5-6 ljudi da vode klub sa jasnom i dugoročnom vizijom (ne mora to biti "igrat ćemo grupe za dvije godine" nego nešto jasno, opipljivo i pozitivno, kamen po kamen).

2-3 sposobne i kvalifikovane osobe da vode cijeli marketing sektor (vijesti, web, foto/video, izvještaji, eventi, akcije, augmentacija članstva itd).

Novi sportski direktor sa iskustvom i kvalifikacijama, koji će raditi u skladu sa vizijom kluba, skauting služba sa ljudima poput Semjona koji su se dokazali do sada i slali nam samo prave likove (i.e. Cimirot).

Kvalifikovan i iskusan šef Akademije, obrazovani treneri, pedagog u Akademiji za rad sa svim uzrastima, pogtovo trazniciji u seniorski fudbal.

Novi stručni štab koji pored iskustva, znanja i kvalifikacija mora da usvoji viziju kluba i radi samo u okvirima iste.

Tek kad ovo sve budemo imali, onda možemo da razmišljamo gdje nam škripi na terenu.

Na kraju krajeva, kad pogledamo da smo vjerovatno finansijski veoma klimavi trenutno, a sva nesposobna i nepotrebna administracija sisa ogromne pare na sopstvene plate, teško da se može iz ovog izaći tek tako. Mislim da bi nam LZO donijela dobrog (kao i Dinamu onomad), ali ni to se samo od sebe neće dogoditi, tj. neće promjene same od sebe, a obzirom da smo maltene privatna firma, teško da šta mi, navijači, kao spoljni gledatelji možemo išta osim nekog pritiska javnog.
Samo Saraj'vo.

papagaj
Kontakt:

Post Postao/la papagaj » 14 avg 2017, 17:05

Ljudi može li mi neko odgovoriti, jel toliku moć u vašem klubu imaju bordo prijatelji koji ne žele da se Koševo i Grbavica napune za derbi
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 avg 2017, 17:05

PitarBordo je napisao/la:
sekac je napisao/la:P Bordo post ti-vam je prijavljen zbog vrijeđanja ja tebe-vas nisam uvrijedio nigdje i molio bi te-vas da uvrede izbjegavate ja mislim da je ovo u redu!
Ne vidim odogovor na komentar, a ni na pitanje, koje vas je očigledno uznemirilo. Vama ako je ono jučer bila "dobra" igra onda niste ništa bolji od Repuha i ostalih "vojnika" Kluba. :salut:

Još imate obraza nekoga da prozivate one koji su jučer gledali očima onu sramotu i antifudbal. Bravo, gospodine, bravo!

Nemojte se samo dodatno sada iznervirati pa otkriti opet identitet nekoga na forumu. :kafa:
Jesam li ja igdje ili jednom spomenuo da je dobra igra to ti-vam je prvo pitanje? Drugo je konstatacija:" posjed lopte naš,više kornera mi,bolje šanse mi (dvije) oni nisu imali nijednu" to ti-vam je da smo bili bolji .Sad što smo mi Sarajevo oni Mladost drugi je par cipela ali ne zaboravite da je Mladost lider prvenstva pa makar se zvali Ustikolina i da je ta Mladost oderala kone i Borac kod kuće.Nadam se da sam bio jasan a ono je na žalost realnost BH fudbala ne znam šta gledaš-te ali što prije shvatiš-te bit če vam lakše i ne trpajte mi riječi u usta koje nisam rekao.Pa jednom si-ste me iznervirali nečeš-te više nikad :nene:
Sarajevo ljubavi moja!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 17:10

Sarajlijica1946 je napisao/la:fks74
Sam mozes zakljuciti po prijelaznom roku, odabirom sto jeftinijeg trenera, ne potpisivanjem ugovora sa igracima koji imaju godinu i manje da smo svorc. Evropu nisi igrao, igraca nisi prodao. Od cega klub zivi, "oklen" pare? Prihodi od ulaznica i fan shopa daj Boze da rezije pokriju
Davno sam rekao da smo svorc, ali ove price o platama o pvredama i drugim desavanjima o tome ti govorim, davaj dokaze a ne mlatit praznu slamu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2017, 17:11

fks74 je napisao/la:Ljudi ako neko ima dokaze za nesto sto se u klubu desava, neka te dokaze iznese, javno. Ne mozemo nesto ovdje na forumu pisati i reci to je istina, dajte mi dokaze. U suprotnom je sve laz i samim tim ste isti kao i oni lazni insajderi. Zasto da ja vjerujem ovoj prici od pitar bordo ili ovoj od zip-a, kad mi ni jedan nije na forumu iznio dokaze. I kako siux moze znati u Lukavcu sta se desava sa Markom, kad je daleko od Sarajeva isto kao i ja sto nista ne znam. Samo se j.bemo izmedju sebe nekim pricama za koje nema niko dokaza.
Tako jeeee!
Laz je i da smo 8. na tabeli,laz je da smo ispali u 1. pretkolu od ekipe iz Moldavije,laz je da Marko ne igra i da nije ni na klupi iako nije povrijeden,laz i da imamo najglomazniju i najskuplju administraciju,laz je da smo izgubili od ekipe granicnog prelaza,laz je da je na Kosevu sve manje raje itd.,itd.
Sta tebi treba da konacno saberes koliko je 2 i 2???

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 17:12

sekac je napisao/la:

Jesam li ja igdje ili jednom spomenuo da je dobra igra to ti-vam je prvo pitanje? Drugo je konstatacija:" posjed lopte naš,više kornera mi,bolje šanse mi (dvije) oni nisu imali nijednu" to ti-vam je da smo bili bolji .Sad što smo mi Sarajevo oni Mladost drugi je par cipela ali ne zaboravite da je Mladost lider prvenstva pa makar se zvali Ustikolina i da je ta Mladost oderala kone i Borac kod kuće.Nadam se da sam bio jasan a ono je na žalost realnost BH fudbala ne znam šta gledaš-te ali što prije shvatiš-te bit če vam lakše i ne trpajte mi riječi u usta koje nisam rekao.Pa jednom si-ste me iznervirali nečeš-te više nikad :nene:
Mladost se jučer okliznula i to je to. Uvreda za sve ljude koji su gledali utakmicu jučer je reći da je FK Sarajevo "bilo bolje" - gotovo čitavo poluvrijeme više od pola ekipe nije imalo uopšte nije znalo na kojoj je tačno poziciji. Na poluvremenu pomoćni trener izjavio "primamo golove iz prekida standardna situacija" - gol dali jer igrmo slučaja, zboig nepostojanja pozicije onaj koji je treba da ga izvede (Sarić) bio predaleko i Stanojević nije htio da ga čeka. S druge strane Mladost igrala od noge do noge, prvih sat vremena disciplinovano, na kraju zadnjih 20tak minuta već upisali pobjedu, plus izlazak Arežine ih je košta malo ozbiljnijeg pristupa i na kraju i primljenog gola.

Mogu sve da shvatim, ali da neko onakvu igru kvalifikuje kao dobru ili bolju od bilo čega - eh to je već uvreda za zdrav razum i poraz logike.
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 17:12

papagaj je napisao/la:Ljudi može li mi neko odgovoriti, jel toliku moć u vašem klubu imaju bordo prijatelji koji ne žele da se Koševo i Grbavica napune za derbi
Vi ste tako odabrali, odnosno vas raskopcani.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 14 avg 2017, 17:14

pa znas li cijene pitarbordo ili ne znas
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 17:15

E ****, pitar bordo mi dali gol igrom slucaja a oni iz izradjene akcije. Slazem se sa sekacem, slabo smo igrali ali smo bili blize pobjedi ni Mladost nije nista pokazala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 17:15

BTX je napisao/la:pa znas li cijene pitarbordo ili ne znas
Cijene su objavljene kume na početku sezone na službenoj stranici kluba... Ja sam se šalio "nećemo i ovu utakmicu prodati" - nije vezano za cijene ulaznica, nego kao prodaja bodova (Zrinjski, GOŠK) i ne za pare.

Evo ti link:

https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... 01718/4001

A ako ti se ne da otvarati evo ti kopiran tekst tog članka objaveljnog pred početak sezone:

Kategorija I – HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, FK Sloboda, NK Čelik i FK Borac.

Cijene ulaznica:

Tribina Sjever „Vedran Puljić“ – 5 KM,
Tribina Istok – 8 KM,
Tribina Zapad – 10 KM,
Dječija ulaznica za svaku tribinu – 2 KM.

Kategorija II – FK Radnik, NK Vitez, NK GOŠK, FK Krupa i FK Mladost.

Cijene ulaznica:

Tribina Sjever „Vedran Puljić“ – 3 KM,
Tribina Istok – 5 KM,
Tribina Zapad –7 KM,
Dječija ulaznica za svaku tribinu – 1 KM.

NAPOMENA: Za gradski derbi protiv FK Željezničar na snagu stupa posebna odluka o cijeni pojedinačnih ulaznica.

U prevodu kako im se digne čuna i kako odluče tri dana pred derbi.
Samo Saraj'vo.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 14 avg 2017, 17:19

BTX je napisao/la:pa znas li cijene pitarbordo ili ne znas
Cijene su objavljene kume na početku sezone na službenoj stranici kluba... Ja sam se šalio "nećemo i ovu utakmicu prodati" - ne vezano za cijene ulaznica, nego kao prodaja bodova (Zrinjski, GOŠK) i ne za pare.

Evo ti link:

https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... 01718/4001
hvala
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 avg 2017, 17:21

Semjon treba itekako u nas klub. On jednostavno MORA doci , jer lik zna. Staviti ga na neko mjesto gdje ce voditi brigu o igračima novim, transferima i slicno, il to sto kaze Pitar Bordo. On ce, ja sam uvjeren u to, ako vidi da ne ide dobro , da nije uspio da uradi to sto je trebao, sam izaci iz kluba i dati svoj mandat na raspolaganje. Gadi mi se kad vidim da nam Ihtijarevic vodi te nek stvari, pa onaj Avdic, sve neki debili majko draga. Ilevskog boli racku, ladi jaja u Tucepima il mozda u u skupljoj Grckoj, boli njega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 avg 2017, 17:22

@ PitarBordo opet mi trpaš-te riječi daleko je ono od dobrog ni pomislio nisam na to.Ipak statistika kaže da smo bili bolji i na kraju krajeva i oni su dali gool iz prekida i naše greške (Zijo je to dobro rekao)a i mi smo iz prekida dali gool pa hajde da kažem i njihove greške ali sve u svemu mi bili bliži pobjedi o tome se radi a igru zaboravi-te niko nije ni rekao ništa o igri .Po mom lićnom mišljenju onaj Stanojević i ako je indirektni krivac za gool ja mislim da če biti hljeba od njega ili je to što smo konaćno imali zadnjeg veznog kojeg je do sad morao da igra Radovac
Sarajevo ljubavi moja!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2017, 17:22

20:00 derbi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 17:23

miky_hz je napisao/la:20:00 derbi.
Subota?
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 17:25

fks74 je napisao/la:E ****, pitar bordo mi dali gol igrom slucaja a oni iz izradjene akcije. Slazem se sa sekacem, slabo smo igrali ali smo bili blize pobjedi ni Mladost nije nista pokazala.
:damn: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 17 gostiju.