FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 27 avg 2010, 19:33

mirzza je napisao/la:Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica? O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
O tome da su uzeli pare od LP i nisu doveli pravog napadaca? O tome da nije doveo purketa nego cemo i dalje gledati Lazara? O tome da ponajbolji igraci sampiona drzave prelaze u redove novopecenog hravatskog prvoligasa da zarade? Koliko nam Bucan znaci kao i Pedja tek se sada vidi, na desnoj strani propuh, od onog malog Cole nikad igrac.
Pa Amare da si potego Zuju za novcanik i izvuko sta para od ozbiljnog biznismena za kojeg su 2 miliona p... dim dobio bi i posjetu ko prosle godine, da si dobio Slobodu dobio bi 10.000 posjete.
Pa bolan ti to najbolje znas kako to ide, imas rezultate imas i sve ostalo, nemas rezultate imas bolesnike koji ce vazda dolaziti. Ljudi vole novitete kao sto si i rekao, zato daj novog spica nosi tog kloca Lazara i ne brini za posjetu, zadnji koje trebas prozivati u Zelji su navijaci.
Prozovi malo predsjednika svog i ostale clanove uprave pa nek mrdnu chunom, nek daju ovim momcima sto rade stranicu pare, nek donesu kes za pojacanja, nece ti navijaci sponzorirati klub.
Posteno prijatelju nema sta,potpuno si u pravu,zar je kvalitet i vrijednost to da poslije titule padamo nize.zar ne treba stremiti necem boljem(pojacati se i ici na sto bolje rezultate, zasto ne i u Evropi a ne prodavati najbolje igrace i vracati se u sivilo kojeg je ovih godina bilo i previse).Nema potrebe prozivati navijace,pa zar prosle godine nije govorio drugacije.Licno nikada nisam zalio pare za karte i svake godine kupujem tri godisnje sebi i djeci i uvjek cu to raditi jer na utakmice ne dolazim zbog Amara(kada sam gledao Zelju nije se ni rodio),igraca ili Zuje i uprave vec zbog institucije FK ZELJEZNICAR koja se nosi u srcu i voli pa makar bio i treceligas.Kada vec proziva navijace onda bi nekada trebao cuti i njihovo misljenje i ono sto oni misle o igri pojedinih igraca koji u deset utakmica ne mogu dati go a imaju zabetonirano mjesto u timu.A to sto trenutno ima vise navijaca na Kosevu(iako nije velika razlika,a i imali su jace i atraktivnije protivnike od Zvijezde) to je odraz pozitivnih promjena u njihovom klubu(slusali su glas navijaca i otjerali one koji nisu radili za dobro kluba) i sasvim je normalno.Zasto javno ne kazate ko radi od clanova uprave za dobro kluba a koje tu samo radi slikanja,sta je sa sponzorima.Iznesite sve nesuglasice i medjusobna neslaganja javno.
A navijace ostavite na miru i ne prozivajte ih bez razloga,jer htio ti priznati ili ne oni su godinama najbolji dio
FK Zeljeznicara,ako ovako nastavite da igrate i ponasate se dolazice vam samo onih par hiljada nas bolesnika koji drhtimo i na samo spominjanje naseg Zelje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2010, 19:40

a purke dolazi na polusezoni ako u leotaru pokaže da je u formi.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2010, 19:41

mirzza je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...
Sejo ako procitas malo bolje vidjet ces da nije po Amaru ;)
ako je amar "pljuvao" navijace onda si i ti amara...znam sta si htio reci, valjda i sad znas sta sam htio reci sa ovom usporedbom...
Nemora sve preko amarovih ledja...

Evo vidite koliko je onaj usrani borovinin portal placenicki...pocelo je stihijski po amaru zbog laze...amarov ljubimac bla bla...
Kakva slucajnost da pitarski placenicki portal pise o lazinom ne ucinku :roll:

Sad treba vise nego ikad podrzat amarove odluke pa makar sadikovica doveo i stavio u prvu postavu!! :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 27 avg 2010, 19:45

Zna li neko gdje je Pelak zasto nije potpiso sa Zeljom

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 27 avg 2010, 19:51

Seyo_TM je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...
Sejo ako procitas malo bolje vidjet ces da nije po Amaru ;)
ako je amar "pljuvao" navijace onda si i ti amara...znam sta si htio reci, valjda i sad znas sta sam htio reci sa ovom usporedbom...
Nemora sve preko amarovih ledja...

Evo vidite koliko je onaj usrani borovinin portal placenicki...pocelo je stihijski po amaru zbog laze...amarov ljubimac bla bla...
Kakva slucajnost da pitarski placenicki portal pise o lazinom ne ucinku :roll:

Sad treba vise nego ikad podrzat amarove odluke pa makar sadikovica doveo i stavio u prvu postavu!! :mrgreen:
ono sto pise je sve tacno... jel ima nesto netacno u ovome??

"Popović je recimo od šest zvaničnih utakmica, odigrao njih pet. Izostao je samo u revanš protiv Hapoela. Prvi napadač plavih u tih pet utakmica:
Hapoel, Olimpik, Zvijezda, Travnik i Sloboda je na terenu proveo 428 minuta. U tih pet mečeva još uvijek niti jednom nije pogodio mrežu
protivnika.

Nešto bolji učinak od njega ima Damir Rovčanin. On je rijetko počinjao utakmice od početka, a do sada je na terenu proveo 182. minute. Na svom
kontu ima jedan pogodak i to onaj protiv Olimpika iz penala. Dakle, prva dva napadača Željezničara su na terenu ukupno provela 610 minuta, a
postigli su samo jedan gol."
samo sto mu je taj naslov retardiran i samo je to neistina u cijelom tekstu, a to da je Lazar Amarov ljubimac, sto je nidje veze...
nezz sta je ovdje uvreda za nekog, ili ponizavajuce, osim ako je sama uvreda to sto su nam napadaci u 610 minuta dali 1 gol, sve zasluge za ovo sto smo dosad uradili imaju nenapadaci...
jedino sto zvuci glupo i bezveze je to da je Lazo Osimov ljubimac...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 20:10

Evi van Gaal govori, citiram "trebat će nam otprilike do 2 mjeseca da počnemo igrati kako smo igrali prošle sezone. Sve do tad ćemo nastojati izgubiti što manje bodova."

Doduše, nisu se ni oni puno pojačali, kao ni mi. :?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 20:12

Šega su mi ovi "ja dolazim svaku utakmicu šta me ima prozivati Amar." Ko, bolan ne bio, proziva tebe. Valjda svojim komentarom proziva one koji ne dolaze?! :roll:
adi11 je napisao/la:Zna li neko gdje je Pelak zasto nije potpiso sa Zeljom
Jer je loš.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2010, 20:19

neda ocito nisi skontao svrhu ovakvog clanka...eto oni duse drage zele da nama svima predoce koliko nasi napadaci nisu efikasni, kao da mi ne znamo...
Bolan zele da unesu nemir, nesigurnost i nezadovoljstvo na tribinama i ekipi, da nam ekipi prave pritisak bezvezni, jer drugacije nas ne mogu syebati...sjecas se kad je amar rekao za izvor "...a ja znam odakle pusu ti vjetrovi...", to nemoj zaboraviti...
Kad sam vala mogao sadikoviceve slobodnjake gledati kako puca iz tarcina, sa zadovoljstvom cu gledati lazine/roWine promasaje dok osvajamo trofeje...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2010, 20:28

elSaik je napisao/la:Šega su mi ovi "ja dolazim svaku utakmicu šta me ima prozivati Amar." Ko, bolan ne bio, proziva tebe. Valjda svojim komentarom proziva one koji ne dolaze?! :roll:
fakat ni meni nije jasno sto su se uvrijedili navijaci koji uvijek dolaze i koji su odani ma kakav rezultat bio...i nije mi jasno zasto ovako zucno brane navijace koji dolaze samo kada je zeljo sampion...

EDIT

Osim je kazao i to da su neki "digli nos" nakon poraza od "Hapoela" od 5:0, te istakao da njihovo pokazano znanje u tim utakmicama jeste bilo sramotno, ali "Željezničar" zaslužuje veću podršku.
On je pozvao i navijače da pomognu svom klubu.
"Zanemaruju se naše vrijednosti. Moramo se napregnuti kao žabe da bismo nešto napravili u ovoj sezoni, ali ništa ne možemo uraditi bez naših navijača", istakao je Osim.
Govoreći o igračima koji su nedavno potpisali za tim "plavih", Amara Osim je napomenuo kako se radi o veoma mladim igračima na koje će klub moći računati u budućnosti.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 avg 2010, 20:51

Svađate se bez mene :mrgreen: Pih :mrgreen:

@drop, ko je tebe prozivao. Evo primjera, nisam kupio godišnju, jer sam svojom bolesnom logikom zaključio :mrgreen: da bi radije da se kupuju pojedinačne karte, @el saik prozvao "nelojalnu stoku" i nisam se osjetio prozvanim. Ne znam zašto bih, kupovaću pojedinačne karte, ostaviti klubu više para, dolaziti na utakmice, biti na Jugozapadu, ići na gostovanja kad mogu i bodriti ih dok se bore i ginu za KLUB.
Isto bi se trebalo odnositi na tebe. Ako dolaziš na utakmice, što bi se osjećao prozvanim. Nema razloga. Doduše, danas je bio najtopliji dan ove godine :mrgreen:

Realno, nelojalne stoke ima. Znam ih masu. Dobro, ne govorim im da su nelojalna stoka, govorim im da su njanje :lol:

Opet, mislim da Amar malo loži raju. Brojka od 6000 protiv Zvijezde, znajući kakav je naš mentalitet, nakon "časnog poraza" od Hapoela :mrgreen: je sasvim dobra brojka za BiH uslove. Za Želju nije, al popravlja se to. Znam par likova(a nisu njanje) koji su promijenili priču nakon što se Hapoel plasirao u LŠ :mrgreen: Prije plasmana je Hapoel bio bezvezni izraelski klub. Nakon izbacivanja Salzburga su polako postali respektabilan. Shodno promjeni njehove percepcije, vraćaju se na utakmice :mrgreen: Masa je takvih. Svi bi rezultat, bez ulaganja, nako, al da budemo ko Barsa. Odmah. Stalno. Đeš izgubiti od Slobode :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 avg 2010, 20:53

Ono sto seyo kaze, sada treba podrzati Amara a isto tako Amar treba kritikovati sve neradnike u klubu. Sta radi udruzenje? Njima Zujo i Zujici trebaju pokazivati izvjestaje, zna li iko u udruzenju ko je angazovan u klubu a ko dolazi samo na slikanje? Sto je bila slaba kampanja za godisnje? Sto se ne cisti stadion? Sto vise nema zeljo tv? Umjesto da napravimo pozitivan iskorak, mi odosmo nazad, mr. Par milona maraka suti ko p.... Sta je sa dugom? Koliko se vratilo? Jel opet strahujemo od novih milionskih dugova? Puno pitanja a malo odgovora, ne moze Amar sve sam i na kraju Amar je odabrao rad samo sa ovim ljudima. Sta je sa Nijazom i Gredicem?
Cuva Bog Zelju svog!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2010, 21:07

mirzza je napisao/la:Ono sto seyo kaze, sada treba podrzati Amara a isto tako Amar treba kritikovati sve neradnike u klubu. Sta radi udruzenje? Njima Zujo i Zujici trebaju pokazivati izvjestaje, zna li iko u udruzenju ko je angazovan u klubu a ko dolazi samo na slikanje? Sto je bila slaba kampanja za godisnje? Sto se ne cisti stadion? Sto vise nema zeljo tv? Umjesto da napravimo pozitivan iskorak, mi odosmo nazad, mr. Par milona maraka suti ko p.... Sta je sa dugom? Koliko se vratilo? Jel opet strahujemo od novih milionskih dugova? Puno pitanja a malo odgovora, ne moze Amar sve sam i na kraju Amar je odabrao rad samo sa ovim ljudima. Sta je sa Nijazom i Gredicem?
Oko ovoga se ne slazem...jer vidi, nemoze sve preko amarovih ledja...samo se moze unutar kluba stvorit jos losija atmosfera... mi trebamo da kritikujemo, ali jako oprezno jer vrlo lako moze da predje na kritikovanje amara...
mi = udruzenje...

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 avg 2010, 21:08

Ovaj forum sve vise postaje mjesto gdje se najmanje moze razgovarati o SVETINJI, a sve vise citati postovi koji covjeku dizu pritisak i sire negativnu energiju medju nama fanovima... pa ljudi Benfica je prvak pa izgubi prvo kolo kuci... ja ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da smo mi zijanili kuci... nesto kao Siroku protiv Rudara... vec bi se trazile glave uprave, Amara... mnogi su se nafurali da smo Real... i ocekuju da ekipa koja je potrosila O (nula) KM na pojacanja hara i da ne smije igubiti ni boda... niko ne cijeni ovu titulu, vecina vise ne cijeni ni Amara, covjeka koji je nesto poput Coperfielda... uz pomoc svoje magije je od prosjecne ekipe napravio sampiona... svi su veliki strucnjaci... svi znaju da ne valja Lazo... da je Seha kiks golman... da Stanic nije za beka... a svi su zaboravili da su isti taj Lazar, Ibro i kompanija prosle godine DONIJELI TROFEJ NAKON MNOGO GODINA... zar makar zbog toga ne zasluzuju da budemo uz njih u vrijeme krize... mada moje misljenje je da krize i nema, jer kad pogledamo da smo u sezonama kad smo bili najbolji tesko donosili bodove iz Travnika i Tuzle... tu krizu su ugl izmislili ljudi tipa ovih pljuvaca koji jedva cekaju da nesto lose krene, da neko da pogresan pas ili fuli zicer, pa da se nasere ovdje o tome kako smo prosti ko pasulj i kako nemamo pojma... vecina tih lozionicara je dovela i do toga da se ta, nazovi, kriza prosiri i pocne povlaciti po medijima, a polako se uvali i u tim i strucni stab (sto se moze zakljuciti iz Amarovog izlaganja na presici), pa Amar mora pozivati navijace da dodju i da naglasava da im je potrebna podrska, jer su, toboze, "vjerni navijaci" nezadovoljni nakon dva poraza na strani...
I umjesto da mi sami pokazemo podrsku i ohrabrimo nase igrace nakon dva vezana poraza, mi se ovdje prepiremo medju sobom ono nicega, jer na polusezoni cemo biti medju tri, a na proljece ponovo slijedi PLAVO PROLJECE... A dragi pesimisti, nemorate ni dolaziti... Zeljo je bio i prije vas, bice i poslije... eno vam Barcelone, ona rijetko gubi na strani, pa navijajte za njih... bicete puno sretniji... al u qu***...
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 27 avg 2010, 21:13

Što nam je neko nadahnut :lol: Sve pršti od nadahnuća :mrgreen: Na žalost, ostalo je na tome. Mlaćenje przne slame narodski rečeno.

Da počnemo:
mirzza je napisao/la:Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica?
E da ti je znati. Ne zna to svako :mrgreen:
mirzza je napisao/la: O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
Znači, ne smiješ izgubiti. Ne smiješ fuliti. To ništa. Samo pobjede. 30 0 0 omjer. Sve ispod je "tragedija". Nema veze što smo prošle godine odigrali MNOGO SLABIJU utakmicu u Travniku nego ove godine. Prošle sezone bukvalno nismo napravili šansu na utakmici al smo uzeli bod. Ove smo probali da se nadigravamo, fulili i zjanili. O Tuzli ne pričam, jer ne želim da idem iza one ograde. Bojkotujem iz principa. Idem u Prijedor, ne idem u Tuzlu dok ne naprave tribinu:mrgreen: Momci koji su bili u Tuzli su bili "zadovoljni igrom". Mašiš, pušiš. ****. Desi se.
mirzza je napisao/la: O tome da su uzeli pare od LP i nisu doveli pravog napadaca?
Pare nismo uzeli. Tek ćemo ih uzeti ;)
mirzza je napisao/la: O tome da nije doveo purketa nego cemo i dalje gledati Lazara?

Purke nije odigrao deset utakmica u zadnjih par godina. Mogli smo aktivirati Nermina Vazdu. **** Lazara :mrgreen:
mirzza je napisao/la: O tome da ponajbolji igraci sampiona drzave prelaze u redove novopecenog hravatskog prvoligasa da zarade?
Jel znaš koliko su dobili para od kluba kojeg drže braća MILIONERI a koliko su zarađivali u Želji ? Nama treba zakon o sportu i PRIVATIZACIJA. Onda možemo pričati o ozbiljnom ulaganju novca. Ko će uložiti(ne branim upravu gluho bilo) u udruženje građana gdje se haman ne zna ko pije a ko plaća. Dalje, samo je Bučan bio među boljim. Koliko je Šimić odigrao utakmica u Želji. Čovjek je igrao domaće utakmice u drugom dijelu prvenstva. Bučan je defacto ustupio mjesto Višći. Na kome možemo zaraditi. Bučanu ili Višći ? Šta misliš ? Također ne možeš nagurati tri krilna igrača u ekipu. Možda ti možeš :mrgreen:
mirzza je napisao/la: Koliko nam Bucan znaci kao i Pedja tek se sada vidi, na desnoj strani propuh, od onog malog Cole nikad igrac.
Već elaborirano.
mirzza je napisao/la: Pa Amare da si potego Zuju za novcanik i izvuko sta para od ozbiljnog biznismena za kojeg su 2 miliona p... dim dobio bi i posjetu ko prosle godine, da si dobio Slobodu dobio bi 10.000 posjete.
Sad je Amar kriv što nisu uložili u igrače. Jel Amar treba da vozi autobus kad idemo na gostovanje. Ostalo već radi. Nek si mu reko.
mirzza je napisao/la: Pa bolan ti to najbolje znas kako to ide, imas rezultate imas i sve ostalo, nemas rezultate imas bolesnike koji ce vazda dolaziti.
On ne proziva bolesnike. To je valjda jasno. Proziva ove druge. Šta je nejasno ?
mirzza je napisao/la: Ljudi vole novitete kao sto si i rekao, zato daj novog spica nosi tog kloca Lazara i ne brini za posjetu, zadnji koje trebas prozivati u Zelji su navijaci.
Ljudi vole novitete. Kontam, mogli bi mečku da dovedemo na tribinu. Igra mečka, džaba čevapi, vole ljudi novitete :lol:
Čuj "daj novog špica" :lol: Jel imaš još neku želju. Možda da budeš stručni savjetnik Osimu. Nedostaje mu jedan genijalni savjetnik, genijalac sličan tebi :lol:
mirzza je napisao/la: Prozovi malo predsjednika svog i ostale clanove uprave pa nek mrdnu chunom, nek daju ovim momcima sto rade stranicu pare, nek donesu kes za pojacanja, nece ti navijaci sponzorirati klub.
Nek Amar radi sve, pravi pituod govana, uzima titule, daje svoje pare, trenira i pronalazi igrače, bije se sa upravom, vozi autobus i sluša tebe. Koji daješ ingeniozne savjete. Svaka ti je zlatna. A da mrdneš malo dupetom. Da skupiš par momaka i da odete da "porazgovarate sa upravom". Ma jok. Đeš ti. Nek Amar to uradi. Kad parkira autobus ispred Grbavice :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 27 avg 2010, 21:52

Pročitah malo, pa zaključih da neki smatraju da pare za potrebne za rad kluba trebaju da padnu s neba, od nekih jakih sponzora i slično.Navijači moraju biti svjesni da samo pun stadion dovodi sponzore.Isto tako moraju biti svjesni da je kriza i da nije lako naći jakog sponzora,pogotovo u ovom našem jadu.Prihod od ulaznica nije nimalo zanemarljiv, pa navijači moraju na taj način podržati klub.Zamislite minimum 10.000 gledalaca na svakoj domaćoj utakmici, lako je izračunati koliko je to mjesečno, mislim -dovoljno za plate.Kupujem godišnju kartu jer nemam živaca da stojim u redovima prije utakmice, bez obzira ko je protivnik, samo me bolest i smrt može spriječiti da dođem na utakmicu.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 avg 2010, 22:23

nikad_izvini, tebi bi trebalo poceti davati pare za ovakve replike. od sad kad njanje budu dolazile da se raspravljaju s nama jel bolji cluj il hapoel, fino im ovako post rastavi na proste faktore, i lagano... :lol: ovo je milina za citati :mrgreen:

mecka na tribini, vrh. :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 avg 2010, 22:24

mamaSmurf je napisao/la:Pročitah malo, pa zaključih da neki smatraju da pare za potrebne za rad kluba trebaju da padnu s neba, od nekih jakih sponzora i slično.Navijači moraju biti svjesni da samo pun stadion dovodi sponzore.Isto tako moraju biti svjesni da je kriza i da nije lako naći jakog sponzora,pogotovo u ovom našem jadu.Prihod od ulaznica nije nimalo zanemarljiv, pa navijači moraju na taj način podržati klub.Zamislite minimum 10.000 gledalaca na svakoj domaćoj utakmici, lako je izračunati koliko je to mjesečno, mislim -dovoljno za plate.Kupujem godišnju kartu jer nemam živaca da stojim u redovima prije utakmice, bez obzira ko je protivnik, samo me bolest i smrt može spriječiti da dođem na utakmicu.
Ma jok ba... gdje ce 10.000 ljudi dat pare za karte... pa izgubila si od Slobode i Travnika :roll: bolje biti ovdje i pisat kako ne valja... vratite se Samire, Demire!!! Amar nas je razmazio!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 avg 2010, 22:42

samo sam tebe cekao dezurni advokatu i sveznalice, malo je rec da ti se prica promijenila u odnosu na proslu raspravu. Naravno tvoje nadahnuce prelazi sve granice, kad si tako pametan ne znam sta gubis vrijeme po ovom forumu? Ah ja ti si uvijek u pravu i misljenje kontra tvog nije dozvoljeno, pa makar bilo i ispravno, jer od osobe sa nickom nikad izvini, ne mozes ocekivati nista vise. Taj sto nije odigro 10 minuta sto je naravno izmisljen i tendenciozan podatak je doktor fudbala za nase spiceve. Bucan je igrao beka prosle godine, pa je Sime to preuzeo na proljece i odlicno su to radili za razliku od malog Cole, i ta 3 krilna igraca su extra odigrala proljece. Nekad moras imati i rezervu znas, to je ono kad imas kartone i povrede, al ocito je to za nikad izvini strucnjaka previse. Bruji carsija da te Murinho hoce za savjetnika, bas mu takav ko ti treba. Za repliciranje se ne trudi, odabrao sam opciju dodaj gnjavatora jer mi tvoje misljenje znaci ko kap vode u moru. I jos za kraj, ovo je javni forum a ne tvoja privatna prcija pa se pripremi da cujes drugacija misljenja. P.S fudbal se igra za bodove a ne za bolju tekmu sto nije slucaj u Travniku.
Cuva Bog Zelju svog!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 avg 2010, 22:53

Evo i zijanio Bayern od đavola s Betzenberga... sad ce i kod njih bojkot jer izgubljena je sezona... nije sala izgubit od ekipe 10 puta slabije od sebe... i to, da prostis, u gostima... nek ne racunaju na titulu, mozda se dokopaju evrope... ooo, my Allah!!!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 27 avg 2010, 23:00

Po vecerasnjem treningu zakljicih da suta istrcavamo u sastavu : Sehic-Markovic, Kerla, Bogicevic, Radovanovic-Culum, Svraka-M.Beslija,Zeba,Rovcanin-Popovic. Cini mi se da E.Colic nema snage i ako bude ulazio to ce biti 10ak min.Drago mi je da ce Markovic poceti jer uz Kerlu pokazuje najvise htjenja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: grbavicka1921 i 41 gost.