07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la Elegant » 27 avg 2010, 16:35

Steta sto ce na ovoj utakmici stadion biti poluprazan, jer sumnjam da ce ga publika napunit sa onakvim cijenama karata, najjeftinija 20 KM pa jel ih stid ???

Nastavljaju pljacku i na ovaj nacin ...

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2010, 16:35

Cartman je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Katar dodje, i na trku nas bukvalno nadigra...
Francuzi, sa novom ekipom, zeljnom dokazivanja, i velikim brojem trkaca...a, uz to 10 puta vecom kvalitetom od Katara...mislim da nismo sa velikim sansama da osvojimo neke bodove, ali mi smo tu da se nadamo!
Mislim da nema sumnje da ce bit vise trke od nasih igraca ovaj put. Ako ih ne motivise utakmica protiv Francuske, onda sta motivise? Najveca sansa nam je zadnja linija Francuske. Nisu uigrani, i u sredini igra Mexes. Covjek zna bit sjajan, ali isto tako pravi ogromne greske dosta cesto i uvjek igra sa visokim rizikom.
A zna vrlo često prije ostalih u svlačionicu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2010, 16:38

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la: Sa Cirom i tom atmosferom osim Belgije mi ne pobijedismo nikog drugog od imalo ''normalnih'' repki.Jedino ako i Sloveniju ne ubrajas u velesilu. :mrgreen:Nije nama problem Francuska ni da je sa najjacim sastavom.Problem smo mi sami.
Ti baš nećeš da shvatiš, pobijedili - ne pobijedili, odnos prema igri je bitan! Momci su ginuli na terenu i rezultat je došao.

Vidjet ćemo sad kako će ići protiv nenormalnih repki, imamo ih u grupi sasvim dovoljno.
Jok, shvatio si ti.
Ponekad odnos prema igri i repka San Marina imaju perfektan i istancan.
Ali haman negdje nesto im zapinje vazda u kvalifikacijama.
Nemogu ja sa sto maraka u novcaniku uci u salon novih mercedesa.I jos traziti najskuplji. :roll:
A nemam ni za ratkape.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 avg 2010, 16:39

Susicu iznenadi nas kao nikad do sad,da dobijemo Luxemburg,ocekujem jednu od tvojih taktika,koju vjesto skrivas :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 avg 2010, 17:09

harry_90 je napisao/la:Susicu iznenadi nas kao nikad do sad,da dobijemo Luxemburg,ocekujem jednu od tvojih taktika,koju vjesto skrivas :lol:
Nikako da ubodeš duhovit post na Sušićev račun, džaba ti svi ti smajliji...

harry_90 je napisao/la:Da vidimo kakvu ce sad taktiku genije spremit,posto kaze pred svaki mec bice drugacije,da sad vidimo njegovu zamisao :lol: jer ove dosad nisu ama bas nista pokazale,pa ni protiv velesile Katara,koja je bila bolja od nas na Grbavici ...
harry_90 je napisao/la:Volio bih kao i mnogi ovdje da repka pobjedi Francusku,ali bice pretesko sa takticarem ..

2:1 za nas :D
harry_90 je napisao/la:Al fazon je da su igraci krivi,a ne Susic,ko da oni daju taktiku za mec :lol: zaslijepljeni velikim Susicem,pa im svako kriv osim njega,ma treba to otjerat,sta ce nam Miske,Dzeko,Salihovic,Pjanic itd. bitno je da je takticar tu :lol:
harry_90 je napisao/la:Bravo takticaru :lol: :lol: :lol: :lol: dokazao si da nemas blage veze sa ovim poslom,odlazi molim te,spasi nas fudbal dok ima vremena,taktika ti je za 10,posto ti je ovo uvertira za meceve sa Luxemburgom mi smo gotovi.Odlazi dok jos nije kasno takticaru :lol: :lol: :lol: :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 avg 2010, 17:13

@RiNo

vidim pratis me ;) kao kad nemas druga posla 8-) jes ti krivo sto ti diram Susica (takticara) ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 27 avg 2010, 17:16

Sve susici broj 2...gliglani ;)
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 17:19

Elegant je napisao/la:Steta sto ce na ovoj utakmici stadion biti poluprazan, jer sumnjam da ce ga publika napunit sa onakvim cijenama karata, najjeftinija 20 KM pa jel ih stid ???

Eh da su svugdje karte 20km.
Ja sam dao 200 km za kartu Hrvatska-Brazil 2005. i to dvije karte (2x200) :evil:
...što je više lome to je volim jače...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2010, 17:37

jacky09 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Steta sto ce na ovoj utakmici stadion biti poluprazan, jer sumnjam da ce ga publika napunit sa onakvim cijenama karata, najjeftinija 20 KM pa jel ih stid ???

Ja sam dao 200 km za kartu Hrvatska-Brazil 2005. i to dvije karte (2x200) :evil:
Ti si neki lik pun para, je li???Covjek ti pise objektivno da je za nas standard ovo i previse, i sasvim je u pravu.
Ja sam mislio na tekmu ici, ali ne zelim da imam magarece usi, da punim necije dzepove, i da gledam kako vracaju dugove na racun toga, tako da cu podrzati momke preko tv-a, i necu osjetiti smrad iz loze!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 17:43

velez_mostar je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:

Ti si neki lik pun para, je li???Covjek ti pise objektivno da je za nas standard ovo i previse, i sasvim je u pravu.
Ja sam mislio na tekmu ici, ali ne zelim da imam magarece usi, da punim necije dzepove, i da gledam kako vracaju dugove na racun toga, tako da cu podrzati momke preko tv-a, i necu osjetiti smrad iz loze!
:roll:
Samo kažem kakve su cijene drugdje. Nekome je i 20km previše, razumijem. ;)

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 27 avg 2010, 18:00

U okviru projekta modernizacije i rekonstrukcije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", Javna ustanova "Centar za sport i rekreaciju" pokrenula je donatorsku akciju prikupljanja sredstava za nabavku stolica, pod nazivom "Jedan građanin - jedna stolica".

Svi oni koji se žele uključiti u ovu akciju mogu uplatiti sredstva za nabavku jedne, ili više stolica (cijena jedne stolice je 28 KM) na donatorski račun JU "Centar za sport i rekreaciju": 161-000-000-716-0-163 Raiffeisen bank.

Na svakoj doniranoj stolici će biti upisano ime donatora.

Općina Centar je podržala ovu akciju izdvojivši 2.800 KM za nabavku stotinu stolica. Uključivanjem u ovu donatorsku akciju građani će dati svoj doprinos modernizaciji stadiona na Koševu i njegovom uređenju po UEFA standardima, kako bi se za naredno Evropsko prvenstvo omogućilo odigravanje kvalifikacionih utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u našem gradu, saopćeno je.

Po meni je ovo sramota za jedan glavni grad koji je u ovoj nasoj zemlji ubjedljivo najbolje ekonomski stoji,da opcina,kanton,sponzori ne mogu odvoje nekoliko hiljada maraka..vec traze od obicnog naroda :x .Pa da se na svaku zalijepi ime firme,nedavno se za par sedmica skupilo 15 000 KM za tepihe u lokalnoj dzamiji u Zenici(cisto onako za primjer)
u tuzli se grade potpuno nove tribine,bilino polje je postavilo cca 2000 novih stolica na jug i sjever bez humanitarnih akcija.

ovo mi je onako zaparalo usi i oci iskreno bez neke netrpeljivosti na relaciji zenica sarajevo :!:

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 27 avg 2010, 18:16

deni_m1312 je napisao/la:U okviru projekta modernizacije i rekonstrukcije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", Javna ustanova "Centar za sport i rekreaciju" pokrenula je donatorsku akciju prikupljanja sredstava za nabavku stolica, pod nazivom "Jedan građanin - jedna stolica".

Svi oni koji se žele uključiti u ovu akciju mogu uplatiti sredstva za nabavku jedne, ili više stolica (cijena jedne stolice je 28 KM) na donatorski račun JU "Centar za sport i rekreaciju": 161-000-000-716-0-163 Raiffeisen bank.

Na svakoj doniranoj stolici će biti upisano ime donatora.

Općina Centar je podržala ovu akciju izdvojivši 2.800 KM za nabavku stotinu stolica. Uključivanjem u ovu donatorsku akciju građani će dati svoj doprinos modernizaciji stadiona na Koševu i njegovom uređenju po UEFA standardima, kako bi se za naredno Evropsko prvenstvo omogućilo odigravanje kvalifikacionih utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u našem gradu, saopćeno je.

Po meni je ovo sramota za jedan glavni grad koji je u ovoj nasoj zemlji ubjedljivo najbolje ekonomski stoji,da opcina,kanton,sponzori ne mogu odvoje nekoliko hiljada maraka..vec traze od obicnog naroda :x .Pa da se na svaku zalijepi ime firme,nedavno se za par sedmica skupilo 15 000 KM za tepihe u lokalnoj dzamiji u Zenici(cisto onako za primjer)
u tuzli se grade potpuno nove tribine,bilino polje je postavilo cca 2000 novih stolica na jug i sjever bez humanitarnih akcija.

ovo mi je onako zaparalo usi i oci iskreno bez neke netrpeljivosti na relaciji zenica sarajevo :!:
Mozda uopste nevezano za post...al vise mi je pun ***** i ove uefe i njihovih sranja oko toga jel mozemo il nemozemo igrat ovdje ili ondje a vidi gdje nas albanija treba ugostit i red je vise da i mi idemo sa reciprocitetom....pa kako oni nama tako i mi njima pa kad oni nas ugoste u kokosinjcima naravno ide revans istom mjerom....Samo kad se sjetim one tekme s litvanijom prije one velike tekme sa srbima...pa gdje su nas ljudi ugostili za nepovjerovat....a ovi iz uefe nama seru fale vam 23 stolice na zapadnoj 11 na istocnoj 17 juznoj tribini.....

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 avg 2010, 18:40

Ma lako je za Francusku, al kako ćemo sa Luxemburgom :( :mrgreen:

test_car
Kontakt:

Post Postao/la test_car » 27 avg 2010, 20:17

kada ce poceti zvanicno prodaja ulaznica za bosna i hercegovina vs. francuska?
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 avg 2010, 21:07

test_car je napisao/la:kada ce poceti zvanicno prodaja ulaznica za bosna i hercegovina vs. francuska?
U ponedjeljak.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 23:35

Evo gledam popis Blancov za kvalifikacije.. po imenima ovo je extra odlična ekipa. Sve zavisi kako će izgledati na terenu, ali individualna kvaliteta je blizu razine one ekipe sa SP.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 avg 2010, 08:56

jacky09 je napisao/la:Evo gledam popis Blancov za kvalifikacije.. po imenima ovo je extra odlična ekipa. Sve zavisi kako će izgledati na terenu, ali individualna kvaliteta je blizu razine one ekipe sa SP.
Al u gujci.
Ja se jedino nasih igraca bojim.Nikako Francuza.BIH je sama sebi najtezi protivnik.Kad njih dobijemo,onda ce ici lako. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

test_car
Kontakt:

Post Postao/la test_car » 29 avg 2010, 19:57

jesu li karte akobogda ujutro?

jel opet u centrotrans poslovnicama ?!? :shock:
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 29 avg 2010, 23:38

karte jesu skupe ako ne i preskupe, sto jest jest, ali cu ipak otici na prvu domacu utakmicu u kvalifikacijama i naravno nadat se dobroj igri i novoj pobjedi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2010, 23:40

BoSna_pLayA je napisao/la:Gledam ovaj spisak Blanca.
Moramo pobjediti.
Za mene remi, a kamo li poraz ne dolazi u obzir, jer sa ovakvom ekipom Francuzi ne smiju doci do bodova na Kosevu.
Ima tu puno kvalitetnih igraca jarane, iako nisu posebno poznati. Opet su jaki do bola. Ali sigurno da nikad necemo imat bolju priliku da ih srusimo. U paklenoj atmosferi (nadam se) nece bit lako tim mladim igracima. Samo treba igrat hrabro i borit se do zadnje minute.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.