Zvjezdan Misimović

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la VanBasten » 27 avg 2010, 15:34

Koliko se sjećam, i Diego je i brz i prodoran uz to što jei tehnički potkovan. Nije jednom u dresu Werdera istrčo četdrdesetak metara i pojentirao. ili asistirao. Mada, sumnjam da će na krilom. Zauzet će Misketovu poziciju, a Miske će negdje drugo nastaviti karijeru, sad ili na zimskoj pauzi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2010, 15:37

VanBasten je napisao/la:Koliko se sjećam, i Diego je i brz i prodoran uz to šro je tehničar. Nije jednom u dresu Werdera istrčo četdrdesetak metara i pojentirao. ili asistirao.
:lol: Jah vala a uz to i Mandzukic okretan ko tenk.Kad ga je Pandza zalijepio u par navrata ko' mokar celofan.Ne treba onda nista drugo. :mrgreen:
Iskreno zelim im da se sto prije rasformiraju sto se vukova tice.Nebili onda pustili ljude na miru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 avg 2010, 15:45

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Koliko se sjećam, i Diego je i brz i prodoran uz to šro je tehničar. Nije jednom u dresu Werdera istrčo četdrdesetak metara i pojentirao. ili asistirao.
:lol: Jah vala a uz to i Mandzukic okretan ko tenk.Kad ga je Pandza zalijepio u par navrata ko' mokar celofan.Ne treba onda nista drugo. :mrgreen:
Iskreno zelim im da se sto prije rasformiraju sto se vukova tice.Nebili onda pustili ljude na miru.
Mandžukić je dobar napadač, može postati i odličan ako sredi stvari u svojoj glavi. Svakako, nije momak za podcjenjivanje.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 15:48

Mandžukićev problem je što bira utakmice. U reprezentaciji je odigrao 2-3 utakmice sa klupe i uvijek je bio najborbeniji, odigrao je svaku vrlo dobro. Nadam se da će ga Englez dovesti u red, jer ima sjajne tjelesne predispozicije, samo da glavu "sredi".
...što je više lome to je volim jače...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 avg 2010, 15:53

Gdje ti nesta post o Maghatu?! :)

Nego, nikad mi niej do kraja bilo jasno, zbog čega su se rastali Maghat i Wolfsi. Novac, ili je nešto drugo bilo u pitanju?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2010, 15:57

VanBasten je napisao/la:Gdje ti nesta post o Maghatu?! :)

Nego, nikad mi niej do kraja bilo jasno, zbog čega su se rastali Maghat i Wolfsi. Novac, ili je nešto drugo bilo u pitanju?
Ja ga brisno,do mene je.Citirao na svoj post,umjesto edita.Pa nema smisla. :mrgreen:
U pitanju je princip i jedne i druge strane.Samo sto je ovaj profitirao i otisao opet vrlo visoko.A ovi zaglavili u blatu ko' golf na Treskavici.
I plus jos dovesti onog iz dinastije kobasicara je za mene suludo.
Zato im predstoji citav cirkus u buducnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 avg 2010, 18:09

Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 avg 2010, 18:11

kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
ja nisam rekao da je vanserijski igrac..nit mislim tako.. :D :D :D :D Diego je puno bolji od njega..pogotovo u njemackoj ligi gdje je navikao igrat..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 27 avg 2010, 18:12

Nemogu Miske i Diego igrati zajedno. To smo naucili u reprezentaciji. Nemogu Miske i Pjanic igrati zajedno. Pjanic jako slican Diegu!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 avg 2010, 18:14

kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
Jah, silan klub nema sta.

Sad fino kad Miske ode u Sapke04 pa fino igra LP, pitat cemo mi tebe za objasnjenje. valja??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 27 avg 2010, 18:16

Isti je Wolfsburgh dao nogu Magathu a doveo Veha... Ko bi njihovu logiku razumio...
Zadnja izmjena: Lishche, dana/u 27 avg 2010, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2010, 18:19

Tvrditi, da Miske dobiva nogu u Wolfsburg je stvarno preokretanje stvari za 180°.

Misimovic vec duze zeli da ide, zali se za sve moguce, oblaci Schalke dres, govori kako bi tamo rado igrao, zali se zasto se Wolfsburg interesuje za Ballacka. Ne pase mu nesto u Wolfsburgu tamo vamo itd. Misimovic radi sve moguce da napusti klub, a Wolfsburg je radio/radi sve moguce da ga zadrzi. Isto vazi za navijace, iako ih je mnogo koji su pomalu ljuti na njega, svi priznaju, da je izvanredan igrac, jer samo budala bi tvrdila protivno za najboljeg asistenta Bundeslige ikada. Cega se jos poneki kod VFLa boje, to je da se Diego ne pokaze onako kako se od njega ocekiva. To jest da ne uspije zamjeniti Misimovica. Toliko o tome.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 avg 2010, 18:20

Diego krilo,moram se nasmijat :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 18:21

U pravu si. Kako su mogli Robben, Sneijder dobiti nogu iz Reala? Eto'o iz Barcelone? Henry iz Juventusa?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 18:23

Monolog je napisao/la:
U pravu si. Kako su mogli Robben, Sneijder dobiti nogu iz Reala? Eto'o iz Barcelone? Henry iz Juventusa?
Izvini ali Henry je bio mladic ;) ima puno vise primijera...
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 27 avg 2010, 18:27

Ogledalo pred sebe pa skontaj tko si i sta si.....pa tek onda sudove donosi.......

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 avg 2010, 18:34

Diego

252 utakmice
63 golova
68 asistencije

Diego je u svojoj karijeri odigrao zvanicno 252 (sva takmicenja uracunata) i u prosjeku svaku cetvrtu utakmicu postigne gol, i svaku cetvrtu utakmicu podjeli asistenciju (ko zeli tacan podatak 3,8).

Zvjezdan Misimovic

301 utakmica
80 golova
101 asistencija

Misimovic je u svojoj kraijeri odigrao ukupno 301 utakmicu (sva takmicenja) i u prosjeku svaku cetvrtu utakmicu postigne gol, a saku trecu podjeli asistenciju.

Gledajuci ukupno Misimovic je korisniji igrac od Diega. Upravo je bio Franz Beckenbauer, imat cemo cirkus ukoliko Diego ne bude igrao kako Dzekson kaze. Felixe hebote glupson na celu hobija VW-a sta cekas. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2010, 18:37

Sretno mu bilo u Schalkeu. Da nastavi seriju. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 avg 2010, 18:40

Schalke je danas doveo ponajboljeg igraca Cluj-a,Deac-a,igra Misketovu poziciju,cijena 4 miliona eura.Sanse za prelazak u galatu su sve vece...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 avg 2010, 18:43

Diego prelazi iz boljeg u losiji klub a Miske obratno, iz losijeg u bolji. Pa ti vidi ko je od njih dvojice dobio nogu.
Da hoce VW i Dzeki na isti nacin "dati nogu" pa da predje u Real ili Chelsea. Kako bi ga zajebali..... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.