Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Koliko se sjećam, i Diego je i brz i prodoran uz to što jei tehnički potkovan. Nije jednom u dresu Werdera istrčo četdrdesetak metara i pojentirao. ili asistirao. Mada, sumnjam da će na krilom. Zauzet će Misketovu poziciju, a Miske će negdje drugo nastaviti karijeru, sad ili na zimskoj pauzi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:Koliko se sjećam, i Diego je i brz i prodoran uz to šro je tehničar. Nije jednom u dresu Werdera istrčo četdrdesetak metara i pojentirao. ili asistirao.

Iskreno zelim im da se sto prije rasformiraju sto se vukova tice.Nebili onda pustili ljude na miru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mandžukić je dobar napadač, može postati i odličan ako sredi stvari u svojoj glavi. Svakako, nije momak za podcjenjivanje.harishp je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Koliko se sjećam, i Diego je i brz i prodoran uz to šro je tehničar. Nije jednom u dresu Werdera istrčo četdrdesetak metara i pojentirao. ili asistirao.Jah vala a uz to i Mandzukic okretan ko tenk.Kad ga je Pandza zalijepio u par navrata ko' mokar celofan.Ne treba onda nista drugo.
![]()
Iskreno zelim im da se sto prije rasformiraju sto se vukova tice.Nebili onda pustili ljude na miru.
Mandžukićev problem je što bira utakmice. U reprezentaciji je odigrao 2-3 utakmice sa klupe i uvijek je bio najborbeniji, odigrao je svaku vrlo dobro. Nadam se da će ga Englez dovesti u red, jer ima sjajne tjelesne predispozicije, samo da glavu "sredi".
...što je više lome to je volim jače...
Gdje ti nesta post o Maghatu?!
Nego, nikad mi niej do kraja bilo jasno, zbog čega su se rastali Maghat i Wolfsi. Novac, ili je nešto drugo bilo u pitanju?

Nego, nikad mi niej do kraja bilo jasno, zbog čega su se rastali Maghat i Wolfsi. Novac, ili je nešto drugo bilo u pitanju?
Ja ga brisno,do mene je.Citirao na svoj post,umjesto edita.Pa nema smisla.VanBasten je napisao/la:Gdje ti nesta post o Maghatu?!![]()

U pitanju je princip i jedne i druge strane.Samo sto je ovaj profitirao i otisao opet vrlo visoko.A ovi zaglavili u blatu ko' golf na Treskavici.
I plus jos dovesti onog iz dinastije kobasicara je za mene suludo.
Zato im predstoji citav cirkus u buducnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
ja nisam rekao da je vanserijski igrac..nit mislim tako..kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Linus Torvalds
Nemogu Miske i Diego igrati zajedno. To smo naucili u reprezentaciji. Nemogu Miske i Pjanic igrati zajedno. Pjanic jako slican Diegu!
Jah, silan klub nema sta.kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
Sad fino kad Miske ode u Sapke04 pa fino igra LP, pitat cemo mi tebe za objasnjenje. valja??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Isti je Wolfsburgh dao nogu Magathu a doveo Veha... Ko bi njihovu logiku razumio...kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
Zadnja izmjena: Lishche, dana/u 27 avg 2010, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.powerplaymanager.com/r219458
- Principatus
- Kontakt:
Tvrditi, da Miske dobiva nogu u Wolfsburg je stvarno preokretanje stvari za 180°.kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
Misimovic vec duze zeli da ide, zali se za sve moguce, oblaci Schalke dres, govori kako bi tamo rado igrao, zali se zasto se Wolfsburg interesuje za Ballacka. Ne pase mu nesto u Wolfsburgu tamo vamo itd. Misimovic radi sve moguce da napusti klub, a Wolfsburg je radio/radi sve moguce da ga zadrzi. Isto vazi za navijace, iako ih je mnogo koji su pomalu ljuti na njega, svi priznaju, da je izvanredan igrac, jer samo budala bi tvrdila protivno za najboljeg asistenta Bundeslige ikada. Cega se jos poneki kod VFLa boje, to je da se Diego ne pokaze onako kako se od njega ocekiva. To jest da ne uspije zamjeniti Misimovica. Toliko o tome.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Diego krilo,moram se nasmijat 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U pravu si. Kako su mogli Robben, Sneijder dobiti nogu iz Reala? Eto'o iz Barcelone? Henry iz Juventusa?kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los*Blancos
- Kontakt:
Izvini ali Henry je bio mladicMonolog je napisao/la:U pravu si. Kako su mogli Robben, Sneijder dobiti nogu iz Reala? Eto'o iz Barcelone? Henry iz Juventusa?kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
-
- Kontakt:
Ogledalo pred sebe pa skontaj tko si i sta si.....pa tek onda sudove donosi.......kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
Diego
252 utakmice
63 golova
68 asistencije
Diego je u svojoj karijeri odigrao zvanicno 252 (sva takmicenja uracunata) i u prosjeku svaku cetvrtu utakmicu postigne gol, i svaku cetvrtu utakmicu podjeli asistenciju (ko zeli tacan podatak 3,8).
Zvjezdan Misimovic
301 utakmica
80 golova
101 asistencija
Misimovic je u svojoj kraijeri odigrao ukupno 301 utakmicu (sva takmicenja) i u prosjeku svaku cetvrtu utakmicu postigne gol, a saku trecu podjeli asistenciju.
Gledajuci ukupno Misimovic je korisniji igrac od Diega. Upravo je bio Franz Beckenbauer, imat cemo cirkus ukoliko Diego ne bude igrao kako Dzekson kaze. Felixe hebote glupson na celu hobija VW-a sta cekas.

252 utakmice
63 golova
68 asistencije
Diego je u svojoj karijeri odigrao zvanicno 252 (sva takmicenja uracunata) i u prosjeku svaku cetvrtu utakmicu postigne gol, i svaku cetvrtu utakmicu podjeli asistenciju (ko zeli tacan podatak 3,8).
Zvjezdan Misimovic
301 utakmica
80 golova
101 asistencija
Misimovic je u svojoj kraijeri odigrao ukupno 301 utakmicu (sva takmicenja) i u prosjeku svaku cetvrtu utakmicu postigne gol, a saku trecu podjeli asistenciju.
Gledajuci ukupno Misimovic je korisniji igrac od Diega. Upravo je bio Franz Beckenbauer, imat cemo cirkus ukoliko Diego ne bude igrao kako Dzekson kaze. Felixe hebote glupson na celu hobija VW-a sta cekas.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno mu bilo u Schalkeu. Da nastavi seriju. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Schalke je danas doveo ponajboljeg igraca Cluj-a,Deac-a,igra Misketovu poziciju,cijena 4 miliona eura.Sanse za prelazak u galatu su sve vece...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Diego prelazi iz boljeg u losiji klub a Miske obratno, iz losijeg u bolji. Pa ti vidi ko je od njih dvojice dobio nogu.kimbo je napisao/la:Hajmo strucnjaci kako obnjasnjavate da je Miske maltene dobio nogu iz Wolfsburga a tako je vanserijski igrac???
Da hoce VW i Dzeki na isti nacin "dati nogu" pa da predje u Real ili Chelsea. Kako bi ga zajebali.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.