Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
**** i ovim sudijama mater.
-
- Kontakt:
Kakvi smradovi Dabogda ti dijete rak dobilo sudija
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sigurno je Mirza krivakisarajevo92 je napisao/la:Mirza je izabrao pravi tajming za ono saopstenje nakon dvije pobjede, dovoljno je bilo da im cestitas momcino a ne opet da kvaris atmosferu iako ni nisi sa timom

Gasi mjesalicu, motaj kablove. A i ja budala se bezveze nerviram
Kako lose igramo. Pa sta je ovo. Nema niko raspolozen
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Jel sve izgubljeno ovim porazom ili sd i dalje možemo kvalifikovati ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bice vrlo tesko. Otprilike nam je sad ista situacija kao u onim proslim kvalima gdje smo gledali ko ce ko pobjedit i koliko razlike.gaston je napisao/la:Jel sve izgubljeno ovim porazom ili sd i dalje možemo kvalifikovati ?
gaston je napisao/la:Jel sve izgubljeno ovim porazom ili sd i dalje možemo kvalifikovati ?
90% je izgubljeno jer moramo dobiti obje naredne utakmice da prodemo plus moramo gledati ostale rezultate
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 12 avg 2017, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jbt u ovim mrtvim kvalama moramo gledati kako ce ostali igrati da bi prosli.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Znači prolazimo ipak, dobro je.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Luzeri
Pa onda pljuj po Teletovicu i Nurkicu

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 12 avg 2017, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zato je Vrabac uopste dobio poziv ??

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jel moguce da nas je ovako Svedska kod kuce rasturila... Pa Armenija i Slovacka su ih rutinski dobili, ovo je j.ebena katastrofa.
Ma mi te obe gubimo hladno. Ako nemaju idiote na klupama, a nemaju samo ce ljudi ovo prekopirati. Izvuci nasec centra ubaci visoku i sve tako i slovaci, i armeni imaju jos bolje igrace za tu igru od sveda:(
-
- Kontakt:
To je nasa realnost, a nek pojedinini i dalje pricaju kako nam Mirza, Juka i ostali ne trebaju..pa protiv iole jace ekipe mi bismo svega par poena dali.. Mirza je legenda i sto se mene tice, uvijek je rado vidjen u nasem dresu.. Kod nas je realno, da pljujemo svakom uspjesnijem igracu, znamo kako je za Dzeku, Pjanica, Teletovica i svakog drugog..nama ni Salihamidzic u svoje vrijeme njje valjao.. A nek ovo njje sramota da nas je jedna Svedska rastavila na proste faktore na nasem terenu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pobjedimo ove dvije do kraja i idemo dalje, ne znam zašto i od koga zavisimo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nama je juka suho zlato i zato tu ne treba k.... nego kao sto sam hiljadu puta rekao ne dizi prasinu i cekaj sljedece kvale.Huseinagic je napisao/la:To je nasa realnost, a nek pojedinini i dalje pricaju kako nam Mirza, Juka i ostali ne trebaju..pa protiv iole jace ekipe mi bismo svega par poena dali.. Mirza je legenda i sto se mene tice, uvijek je rado vidjen u nasem dresu.. Kod nas je realno, da pljujemo svakom uspjesnijem igracu, znamo kako je za Dzeku, Pjanica, Teletovica i svakog drugog..nama ni Salihamidzic u svoje vrijeme njje valjao.. A nek ovo njje sramota da nas je jedna Svedska rastavila na proste faktore na nasem terenu..
Mada nije samo do juke, ima tu jos dobrih igraca koji nisu trenutno na raspolaganju. Greb zalomilo nam se ove kvale da se pola ekipe povrijedi ili objektivno ne moze igrat.
Dvorana Mirza Delibasic 

Raonffa je napisao/la:Pobjedimo ove dvije do kraja i idemo dalje, ne znam zašto i od koga zavisimo?

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota i 20 gostiju.