Mislim da nije bilo vremena da se nadje drugi, posliie ovog se oprasta od reprezentacije i trazi se novi.Shadows je napisao/la:Srecno u nastavku. Vrlo slab sastav imate i cim Musu markiraju ofanzivno bezopasni. Samo mi nije jasno Renfro izbor stranca.( znam za otkaze).
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Znacajno gore nego u Svedskoj. Svedska isti tip tima kao i Finska, individualni kvalitet nije nesto ali svi igraju na svom maximalnom nivou i igraju timski. Nesto sto je nepoznato za nas i zato se ne mogu snaci i naci lijek za takvu igru, jbgu protiv ovakvi ekipa ne ide da uradis "dovoljno" da dobijes, ovi grizu i intezitetom nas dobijaju. Odbrana je kriminalno losa u svakoj akcije nas izigraju i dobiju otvoren sut ili otvoren put kosu. Pogadjaju 69% trenutno to je katastrofa da se dopusta.
Odbrana se mora popraviti puno propusta. Musa zatvoren. Valjda ovo dobijemo ali bit ce tesko.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Armenija trenutno vodi 46-33 u Slovackoj.
Ne godi nam ni sto Armenija ima +15 na poluvremenu protiv Slovacke
Lose ovo veceras. Bosnic nas procitao ko citanku prvog razdreda, deru nas kao na treningu.
Atic ako ne misli onakve otvorene suteve uzimat nek se mane kosarke, il nek se mi njega okanimo u repci. Bek koji ne suta otvorenu tricu nema sta trazit u igri sto se kosarka zove.
Musu udvajaju i tu padaju i mnogo veci igraci a ne decko od 18 godina, tako da mu se tu nema sta zamjeriti, samo se nadam da ce dule iz tog udvajanja uspjeti smisliti neku foru na poluvremenu.
Za razliku od armenije gdje sam ocekivao hladan poraz i otisao u skenderiju samo da dam podrsku momcima ovdje ocekivao sigurno uzimanje a ono sve kontra.
Sta ces tako je valjda sa mladom ekipom.
Uglavnom tesko da ovo dobijamo al treba dusku i momcima dati punu podrsku, a ne pljuvati odmah.
Ovo je ponajbolje sto je moglo i htjelo igrati i nije bas da ove pretkvale ne ginu na terenu.
Atic ako ne misli onakve otvorene suteve uzimat nek se mane kosarke, il nek se mi njega okanimo u repci. Bek koji ne suta otvorenu tricu nema sta trazit u igri sto se kosarka zove.
Musu udvajaju i tu padaju i mnogo veci igraci a ne decko od 18 godina, tako da mu se tu nema sta zamjeriti, samo se nadam da ce dule iz tog udvajanja uspjeti smisliti neku foru na poluvremenu.
Za razliku od armenije gdje sam ocekivao hladan poraz i otisao u skenderiju samo da dam podrsku momcima ovdje ocekivao sigurno uzimanje a ono sve kontra.

Uglavnom tesko da ovo dobijamo al treba dusku i momcima dati punu podrsku, a ne pljuvati odmah.
Ovo je ponajbolje sto je moglo i htjelo igrati i nije bas da ove pretkvale ne ginu na terenu.
Spacing im odlican i sa 10000 backdoor cuts dodju do laganih poena, jer nas C izadje daleko na perimater3isamagicnumber je napisao/la:Znacajno gore nego u Svedskoj. Svedska isti tip tima kao i Finska, individualni kvalitet nije nesto ali svi igraju na svom maximalnom nivou i igraju timski. Nesto sto je nepoznato za nas i zato se ne mogu snaci i naci lijek za takvu igru, jbgu protiv ovakvi ekipa ne ide da uradis "dovoljno" da dobijes, ovi grizu i intezitetom nas dobijaju. Odbrana je kriminalno losa u svakoj akcije nas izigraju i dobiju otvoren sut ili otvoren put kosu. Pogadjaju 69% trenutno to je katastrofa da se dopusta.

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mora se ovdje uzeti pobjeda ako se misli proći dalje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dobro su nas pročitali i zatvorili u prvom poluvremenu, nadam se da će drugo biti bolje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
A jesmo se i mi ovdje raspisali i počeli sastavlajti rostere..Ah za nas baš vrijedi ona "znam ja nas, **** ti ans"...Ovo uključuje i nas po forumima, ne samo igrače....
Idemo naprijed, ima i nakon Švedske još utakmica
Fazon je, da osim Muse samo Atic moze kreirat sam sebi sut. Ali njemu glava neda. Hasandic kao spot up shooter odlican, samo nema akcije na njemu. vrabac odlicna odbrana, ali njemu treba sut za 3 zabranit.edin139 je napisao/la:Lose ovo veceras. Bosnic nas procitao ko citanku prvog razdreda, deru nas kao na treningu.
Za razliku od armenije gdje sam ocekivao hladan poraz i otisao u skenderiju samo da dam podrsku momcima ovdje ocekivao sigurno uzimanje a ono sve kontra.Sta ces tako je valjda sa mladom ekipom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma ja,mora se promjeniti nacin branjena pika,pogotovo jer Masamba nije neki suter,njemu se mora ici ispod bloka a ne nesto udvajati pa nam covjek uvali pas u reket i lagani poeni..par izgubljenih lopti na trici i kontra i eto ga,8 razlike gubimo,valjda je Dule skontao neke fore da im odma upolovimo prednost i okrenemo tekmu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
#TrustTheProcessljubiteljsporta je napisao/la:A jesmo se i mi ovdje raspisali i počeli sastavlajti rostere..Ah za nas baš vrijedi ona "znam ja nas, **** ti ans"...Ovo uključuje i nas po forumima, ne samo igrače....

Hajmo spustiti tu razliku 

Jeste, nema sta.Slatinash_7 je napisao/la:Ma ja,mora se promjeniti nacin branjena pika,pogotovo jer Masamba nije neki suter,njemu se mora ici ispod bloka a ne nesto udvajati pa nam covjek uvali pas u reket i lagani poeni..par izgubljenih lopti na trici i kontra i eto ga,8 razlike gubimo,valjda je Dule skontao neke fore da im odma upolovimo prednost i okrenemo tekmu

Ja ovo više ne mogu gledati...
Joj sudija *ebem li ti milu majku
Ne gledaj, koga boli shaban mozes li il ne mozes.komax je napisao/la:Ja ovo više ne mogu gledati...
Spustite bar na -5 do kraja trece
-
- Kontakt:
Centri su nam smiješni
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.