Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kako ove svede svako nabija u nasoj grupi a mi se mucimo? Ili su posebno nabrijani protiv nas
Bosnic ko i svi treneri na Balkanu svrsava na Vujosevica, ima li sta vece nego dobiti NAJVECEG?armin dju je napisao/la:Kako ove svede svako nabija u nasoj grupi a mi se mucimo? Ili su posebno nabrijani protiv nas
Seres Vujosevicu sa izmjenama, seres
Jer nas bosnic zna u dusuarmin dju je napisao/la:Kako ove svede svako nabija u nasoj grupi a mi se mucimo? Ili su posebno nabrijani protiv nas
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ovaj provocira Musu ocigledno, nemoj nasjedati Dzanane
Ovi su stvarno uigrani nema šta, pravi tim.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šta bi od zeničkog grotla?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prvi put gledam ovu novu repku, pa ova kosarka je na nivou fizickog vaspitanja u sestom razredu. Tomic jedini ok, ovo ostalo strasno. Ne zna se ko pije ko placa. Nayebo je Dusko ovdje...

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 12 avg 2017, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Da su makar drzali svi ruku na srcu ili pjevali JJ bio bi opet nekako zadovoljan... Yebo kvalitet ba...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Lose, uopste nema one energije kao protiv armenije niti one borbenosti
Inace sada se moze vidjeti sva limitiranost sejfica, a musi malo udarilo u glavu bilo bi dobro da se na poluvremenu sabere
I da, aticu
sutaj bolan sta se vise seres
Inace sada se moze vidjeti sva limitiranost sejfica, a musi malo udarilo u glavu bilo bi dobro da se na poluvremenu sabere
I da, aticu

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Musa je nesto u behutu, i govor tijela, izraz lica sav nesto snuzden.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Armenija i Slovacka su kod kuce rutinski pobjedili Svedsku, samo se mi tesko mucimo. 

Atic toliko moze, ali gdje su mu muda...?
I ebemu mu misa, sta je sa Musom? Iz sale sakupi 10p u prvoj cetvrtini i onda se da lagano isprovocirat i sav nesto sjeban
I ebemu mu misa, sta je sa Musom? Iz sale sakupi 10p u prvoj cetvrtini i onda se da lagano isprovocirat i sav nesto sjeban

Slabo danas ,ali vjerujem u preokret u 3dionici...Btw,Musa opet divlja cim je malo bolja atmosfera,kreno opet na najkrupnijeg.
Gadeffors malo izudarao Musu i on se pogubio. Drugu cetvrinu nismo nista odbranili a razigrali smo im Massambu.
Srecno u nastavku. Vrlo slab sastav imate i cim Musu markiraju ofanzivno bezopasni. Samo mi nije jasno Renfro izbor stranca.( znam za otkaze).
Gegic-Musa-Atic-Vrabac-Tomic i sa tvrdom odbranom ih dobit.