Ma ne pravi se navian ,molim te.nick je napisao/la:stani drop,hoces da kazes da ne smijemo izgubit ili sta?da ne smijemo primit go,ne kontam,prosle godine poslije 12 pobjeda izgubimo od slobode,ne razumijem jeli to ne smijemo fulit go,drop je napisao/la:Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.
Znaci nije problem cinjenica što igramo loše dok gubimo utakmice, što napadaci ne zabijaju golove, što odbrana prima golove (ovo sve gole cinjenice) vec su navijaci problem hahaha
Navijaci su stoka nelojalna i oni su glavni problem.
To je ona famozna prica Želji ne trebaju navijaci svakakvi, treba nam jednoumlje, da ako šef šta kaže da mi klimamo glavama bez razmišljanja sopstvenom glavom ko kreteni zaostali.
Pa u pravu si, mi i jesmo stoka ali ne nelojalna vec zatucana.
od 4 tekme omjer nam je 2-2 a jednu smo igrali kuci...dajte ba opustite se malo nemamo riberija i mesija imas to sto imas igraju kako igraju nekad odlicno nekad podbace...
Vidiš li šta se poteže ovdje??
Navijaci su glavni krivi, stoka smo nelojalna.
Jel kontaš šta to znaci?
Ja i ti i svi navijaci smo krivci zato što se ne može pobjediti, mi smo glavni krivci za svako eventualno sranje.
Ovaj delegat navodi neke cifre od 14.000 a ne sjeca see (a ne može se ni sjecati jer nije tad ni bio na stadionu jer trebao pratiti Mančester) kad je bilo po 1.000 i kada smo zviždali glavnom sudiji protiv Posušja i kada smo bili na samom dnu.
Ja sam to sve preživio i onda se nađe neki instant navijac da meni soli pamet i da mi spocitava šta i kako treba da pišem i još kako treba da razmišljam i u kojem pravcu.
Nije on jedini, vec masa njih tako isto razmišlja.
Oni nisu stoka, vec sam ja stoka jer sam se ko biva našao u tome.
Kultura komuniciranje od strane mnogih željovaca na ovoj temi je na nivou, aferim.
Neistomišljenici = stoka koju treba odstraniti.