Ja je.bote, pa to je i United osvojio prošle sezone.VGS je napisao/la:Pa neka igra to i ja kazem al do cetvrtfinala otprilike, kad vidi da moze osvojiti onda ce gurati najjaci tim sigurno. Ima tamo bruku banana ekipa ne bi trebao neki pretjerano jak tim da se dodje do zavrsnice
Oko Bellerina... On je imao jedinstvenu priliku da ode u Barcu ovog ljeta, rečeno mu je iz Katalonije da sam mora pogurati transfer i tražiti od Wengera da ga pusti. On je to pokušavao, rečeno mu je od kluba da ima ugovor do 2023. i da se može je.bati u dupe. Barca je kupila Semeda i to je to. Psihološki se našao u banani.
S druge strane, RWB nije pozicija za njega jer tu dolaze do izražaja njegovi tehnički nedostaci. Ox zna predriblati igrača, promijeniti pravac kod driblinga, pucati objema nogama, a ima i ta stavka da igra za što bolji novi ugovor tako da ima dodatni motiv.
Po postojećem stanju, naših prvih 11 treba da bude:
Čech-Mustafi, Koscielny, Monreal-Ox, Ramsey, Xhaka, Seo-Özil, Alexis-Lacazette.
Kos i Alexis ne igraju protiv Stokea tako da ćemo za te utakmice vjerovatno ići sa Holding-Mustafi-Nacho zadnjom linijom te Welbeckom umjesto Alexisa uz Girouda kao zlatnu rezervu.