Zajebo se Lucas ipak. Douglas će dobiti nogu, a uletiti ovaj. Jedino u slučaju dolaska Coutinha bi Marlon dobio nogu.Donnie Darko je napisao/la:Čekaj, hoćel to fakat biti Paulinho & Vermalen in, Marlon & Samper out?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nego, sad kad vidite transfer, 40mil, neki dan se pisalo Roberto za 40mil da odlazi, smrdi pravo.. Prakticki slican tip igraca, a o tome tko je kvalitetniji il bolja opcija nego vrijedno spomena, samo eto, nesto da se zapitamo svi
Daj ga odmah protiv Reala da onim tetris igracima objasni sta je moc !
Pa ja da sam Roberto otisao bi. Mislim koji qurac, jos ako Seri dodje. Imas 10 veznjaka, a svaki od njih prosjecan. Isto da smo Sloboda.Furymaker je napisao/la:Nego, sad kad vidite transfer, 40mil, neki dan se pisalo Roberto za 40mil da odlazi, smrdi pravo.. Prakticki slican tip igraca, a o tome tko je kvalitetniji il bolja opcija nego vrijedno spomena, samo eto, nesto da se zapitamo svi
27.10.2020
Yebo sve, da on ne bude u prvoj postavi. 
Bosz: "We will sit down with Ousmane Dembele tonight. We'll announce a decision afterwards."
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Valverde noga, ovo je njegov transfer.
4-2-3-1 će biti ove sezone. Busquets i Paulinho u liniji.
rekao sam neki dan, 4-2-3-1 ce se forsirati 400%, cak mislim da ako Seri dodje, borba za poziciju ce biti izmedju njega i Busquetsa.
Ispred hoce ocito da igraju Cou-Messi-Dembele i Suarez u vrhu..
Mislim plan je ok, s tim da imas pogresnog igraca u veznom redu..
s
Ispred hoce ocito da igraju Cou-Messi-Dembele i Suarez u vrhu..
Mislim plan je ok, s tim da imas pogresnog igraca u veznom redu..
s
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kao Španija u svoj vakat, Paulinho = Xabi AlonsoRajaz je napisao/la:Valverde noga, ovo je njegov transfer.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čuj Valverde noga, ne provaljujte se svega vam. Da vidimo kakav će biti Paulinho, pa onda slijedi sud. Najviše bih volio da je Serri došao, ali ni protiv Paulinha nemam ništa protiv. Tek ću suditi nakon određenih tekmi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Frajer dolazi iz mrtve kineske lige... Ima 29 godina... Ni minute u LP... Više od pola karijere proveo igrajući po brazilskim vukoyebinama... Sve je ovo dovoljan pokazatelj o kakvom igraču se radi. Najlošiji transfer ovoga kluba svih vremena.AlfredNobel je napisao/la:Čuj Valverde noga, ne provaljujte se svega vam. Da vidimo kakav će biti Paulinho, pa onda slijedi sud. Najviše bih volio da je Serri došao, ali ni protiv Paulinha nemam ništa protiv. Tek ću suditi nakon određenih tekmi.
Pa lik nije mogao igrati u Tottenhamu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako ovo bude postavka
Suarez
Coutinho - Messi - Dembele
Paulinho (Seri) - Busquets
Halalit cu Neymara. Ako samo jedan od ovih ne dodje, otisli smo u tri lijepe, da ne govorim sta ce biti ako ne dodje ni jedan od trojke Cou-Dembele-Seri.
Suarez
Coutinho - Messi - Dembele
Paulinho (Seri) - Busquets
Halalit cu Neymara. Ako samo jedan od ovih ne dodje, otisli smo u tri lijepe, da ne govorim sta ce biti ako ne dodje ni jedan od trojke Cou-Dembele-Seri.
imal transfer bana hahaha
ozbiljno sad, gdje je onaj idiot sa potpisima, daj ba tih 15k potpisa, smijeni ovu bagru, do tada smo mogli da se uzdamo u Alenu, Sampera, Deulofeua, i ostale, sacuvati toliku lovu, dovesti novu upravu, trziste bi se smirilo, i sa ovom ekipom bi bili u vrhu iako ne bi nista osvojili i potrosio bi jos jednu godinu messija, al ajd, bar bi on imao priliku da odmara i bude spreman za SP, al et..
FUJ
ozbiljno sad, gdje je onaj idiot sa potpisima, daj ba tih 15k potpisa, smijeni ovu bagru, do tada smo mogli da se uzdamo u Alenu, Sampera, Deulofeua, i ostale, sacuvati toliku lovu, dovesti novu upravu, trziste bi se smirilo, i sa ovom ekipom bi bili u vrhu iako ne bi nista osvojili i potrosio bi jos jednu godinu messija, al ajd, bar bi on imao priliku da odmara i bude spreman za SP, al et..
FUJ
Zadnja izmjena: Furymaker, dana/u 12 avg 2017, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
5 miliona po sezoni 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sjajno!Barcelona will drop their interest in Nice's Jean Seri after completing the signing of Paulinho. [@mattspiro] #afc
Barto oplodi me!!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vjeruj, ja bi Serrija nosio do Camp Noua, ali džaba kad nema ništa od njega. Neki će možda reći da sam lud, ali Paulinho nije loš. Mogao bi on biti veoma zahvalan igrač, ali ostaje nam da vidimo.BoixosNois1899 je napisao/la:Frajer dolazi iz mrtve kineske lige... Ima 29 godina... Ni minute u LP... Više od pola karijere proveo igrajući po brazilskim vukoyebinama... Sve je ovo dovoljan pokazatelj o kakvom igraču se radi. Najlošiji transfer ovoga kluba svih vremena.AlfredNobel je napisao/la:Čuj Valverde noga, ne provaljujte se svega vam. Da vidimo kakav će biti Paulinho, pa onda slijedi sud. Najviše bih volio da je Serri došao, ali ni protiv Paulinha nemam ništa protiv. Tek ću suditi nakon određenih tekmi.![]()
Pa lik nije mogao igrati u TottenhamuO čemu pričamo?
Evo rekao trener Dortmunda da će se večeras sastati s Dembeleom i da će sutra donijeti odluku. Možda će se i ovo uskoro završiti, ako Bog da. Mislim da on dolazi.
Pogodiše majku im.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gdje su sad oni što su pametovali da je Paulinho samo Neymarova želja?
Verrati, Seri, Coutinho, Dembele...i na kraju Paulinho dođe
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sutra ćemo sve znati za Dembaša, ali mislim da on dolazi. Nisu valjda retardirani da drže nezadovoljnog igrača i da odbiju 100 milki ponudu, plus još 50 bonusa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tu sam, nadao sam se da je to istina, i da uprava nije toliko redardirana, bio sam previše optimističan. Ipak je samo Lima bio u pitanju.mandraX je napisao/la:Gdje su sad oni što su pametovali da je Paulinho samo Neymarova želja?
Znači da i njega očekujemo ubrzo?Donnie Darko je napisao/la:Tu sam, nadao sam se da je to istina, i da uprava nije toliko redardirana, bio sam previše optimističan. Ipak je samo Lima bio u pitanju.mandraX je napisao/la:Gdje su sad oni što su pametovali da je Paulinho samo Neymarova želja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.