pa normalno da su, nije ovo prvi slucaj da ovi prave retardiran potez, halo ba, od 2015 Barto pravi levate i od navijaca i Sociosa, davno sam rekao, Sociosi su smijurija od kojih nemas nikakve koristi, oni su zasjeli u fotelje i uzivaju u voznji, kao i vlada u BiH, sve je to ista gamad.miki_92 je napisao/la:Nope, ostace do krajamessilla je napisao/la:Mislim da ih sad ne može spasiti ni da dođu i Coutinho i Osman i Seri. Noga najkasnije do oktobra.
Podcjenjujes koliko su retardirani sociosi
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: RE: Re: FC Barcelona
Re: FC Barcelona
O j'ebo vam bog majku ludumessilla je napisao/la:El entorno de Paulinho nos CONFIRMA a @rac1 el acuerdo muy cercano y muy pronto se anuncia #mercato![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gasi sve. Hoćemo Osmana, hoćemo Coutinha, hoćemo qurac.
Busquets, Samper, Iniesta, Rakitić, Roberto, Gomes, Denis. Eto da otpišemo Rafinhu i Bradonju. Čak i da je free transfer ovo nema smisla na bezbroj levela.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako stvarno dodje Paulinho od kojeg igraca sto se transfera tice je Barcelona odustala?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hahahahahaha ovo postaje sve boljeBrazilac Paulinho je novi igrač Barcelone, potvrdilo je više izvora u Kataloniji.
Radio RAC 1 je potvrdio da će Paulinho već u ponedeljak stići u Barcelonu na lekarske preglede i zvaničnu prezentaciju.
Spekuliše se da je Barcelona prihvatila da plati klauzulu od 40 miliona evra pošto je on bio velika želja Ernesta Valverdea zbog defanzivnih karakteristika, ali još uvek se čeka zvanična potvrda.
Katalonski mediji prenose da se do kraja dana očekuju sve informacije u vezi sa ovim transferom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Niti od jednog, barem tako piše MD. Vjerovatno su odlučili da potroše boga oca u pokušaju da spase guzice. Samo što su se malo zajebali i kontali da će dobiti 'plus' zbog Paulinha.StevieG8 je napisao/la:Ako stvarno dodje Paulinho od kojeg igraca sto se transfera tice je Barcelona odustala?
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 12 avg 2017, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Od Litvanije, preko Poljske, Brazila, brukanja u Engleskoj, pa onda Kine, u tridesetoj godini za 40 miliona u BARCELONU 
Ovo je ponižavanje kluba, u pravom smislu te riječi
Ovo je ponižavanje kluba, u pravom smislu te riječi
Sa obzirom da je on bio prva meta, čisto sumnjam da su i od koga odustali. Možda Seri ako je ikada bio opcija.StevieG8 je napisao/la:Ako stvarno dodje Paulinho od kojeg igraca sto se transfera tice je Barcelona odustala?
**** im bog mater svima redom u upravi ako je ovo istina
Majku vam **** klub poput Barcelone spao na to da pojacanja dovodi iz Kine, ne mogu vjerovati, ne vrijedi nikako pratiti vijesti vezano za transfere, bezveze se zivciram samo citajuci ovakva sranja.**** mater i Valverdeu ako je ovo njegova zelja, ko da je dosao trenirati Eibar a ne Barcelonu, ko normalan moze misliti da ce on biti pojacanje.
ne ide Rafinha ako je vjerovati medijima, Samper 300% odlazi, Paulinho ce biti backup Busquetsu..
Po navodima svih medija, nisu odustali ni od Coutinha, ni Serija ni Dembelea, sto su jos uvijek glavne 3 mete, sto po meni samo znaci odlazak sljedecih:
Sampera, Arde, mozda i Rafinhe, Iniesta i Busquets ce puno manje igrati..
Ja mislim da ce na kraju biti dolazak Serija i Dembelea, Cou da ce ostati, bez obzira sta je napravio Liverpoolu proteklog dana.
Gle, sto se mene tice, ako odlaze Rafinha, Samper, Arda, a dolaze Seri i Paulinho, svakako je upgrade u odnosu na ove, jer u Seriju imas profil koji nam treba, a Paulinho kakav god da je, trebao bi biti koristan bar zbog te trke neke, iako je to bacenih 40mil.
Po navodima svih medija, nisu odustali ni od Coutinha, ni Serija ni Dembelea, sto su jos uvijek glavne 3 mete, sto po meni samo znaci odlazak sljedecih:
Sampera, Arde, mozda i Rafinhe, Iniesta i Busquets ce puno manje igrati..
Ja mislim da ce na kraju biti dolazak Serija i Dembelea, Cou da ce ostati, bez obzira sta je napravio Liverpoolu proteklog dana.
Gle, sto se mene tice, ako odlaze Rafinha, Samper, Arda, a dolaze Seri i Paulinho, svakako je upgrade u odnosu na ove, jer u Seriju imas profil koji nam treba, a Paulinho kakav god da je, trebao bi biti koristan bar zbog te trke neke, iako je to bacenih 40mil.
40 mi euros for a 29 year old player that until 2013 was playing for 2nd Division teams in Brazil. Zero UCL matches played!!!

Kreneš po Verratija na kraju ti dođe Paulinho za 40 mil svašta, čuj velika želja Valverdea. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
So Barca has since 12/13 "revolutionized" the MF with: Paulinho, Andre Gomes, Arda Turan, Rakitic and Song for €146M

Ma gdje će ti bolan Paulinho biti koristan. Otjeras Sampera i dovedeš lošijeg igrača za 40 miliona. Pa pogledaj mu karijeru samo 
Verminator ostaje.Paulinho’s arrival also means Marlon will be loaned out, since the foreign spots will all be filled.
Brilliance all around.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto je Rakitić u ovom društvu? Frajer je opravdao svagi fening uložen u njega. Jedan od najboljih transfera kluba u zadnjih 10 godina.Furymaker je napisao/la:So Barca has since 12/13 "revolutionized" the MF with: Paulinho, Andre Gomes, Arda Turan, Rakitic and Song for €146M
![]()
![]()
![]()
Čekaj, hoćel to fakat biti Paulinho & Vermalen in, Marlon & Samper out?messilla je napisao/la:Verminator ostaje.Paulinho’s arrival also means Marlon will be loaned out, since the foreign spots will all be filled.
Brilliance all around.
zato jer su to svi dovedeni veznjaci, nevezano bili dobri ili losi, kao sto vidimo, rakitic kao daleko najjeftiniji za tih 20-21mil eura je daleko najbolji igrac tu i transfer koji se ovima vise nece ponoviti
Konacno !
Rivali ga duvaju , Kostakurta je nas !
Rivali ga duvaju , Kostakurta je nas !
-----------------Paulinho-----------------
----------Gomes-----------Arda

----------Gomes-----------Arda
Zubi vrati se sve ti je oprosteno. Na sta spade ovaj klub
Yebo li im Paulinho mater u pic.ku. 40 yebenih miliona, za te pare je Seri mogao doci. Dabogda pomrli svi u upravi.
I jos nesto.....serem se direkt na glavu svakom ko ikad vise pohvali ovu upravu...eto.
Yebo li im Paulinho mater u pic.ku. 40 yebenih miliona, za te pare je Seri mogao doci. Dabogda pomrli svi u upravi.
I jos nesto.....serem se direkt na glavu svakom ko ikad vise pohvali ovu upravu...eto.
27.10.2020
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordocrveni, jasmin10 i 39 gostiju.