Hamza je tu ima sedam dana i trenira sa prvim klubom sada sta ce Ibro odluciti nemamo pojmaBazinga12345 je napisao/la:Čuo sam da će se u klub vratiti Hamza Mesanovic, trenutno igra u Češkoj.
Zna li neko vise o ovom?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Djesi furačjosipmusa je napisao/la:[
ja se zayebavam a ti s e zaljeces ko mladi majmun, koliko ti treba da skontas da te furam tita ti
@ bazinga ja koliko se sjecam hamza se polomio 2-3 puta dobro i ne znam u kakvom je stanju i da li bi nam mogao pomoci. navodno je s ekipom ali bio je i dzano durakovic prosle godine a mislimd a je to bara bara sto se tice pojma fudbaler

Provalio si se sa onim Ibro Simeone, tu si se Zajebao. Očekujem priču u "našoj djeci ubrzo i o "setanju ligom". Nastavi

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Babatunde je napisao/la:Djesi furačjosipmusa je napisao/la:[
ja se zayebavam a ti s e zaljeces ko mladi majmun, koliko ti treba da skontas da te furam tita ti
@ bazinga ja koliko se sjecam hamza se polomio 2-3 puta dobro i ne znam u kakvom je stanju i da li bi nam mogao pomoci. navodno je s ekipom ali bio je i dzano durakovic prosle godine a mislimd a je to bara bara sto se tice pojma fudbaler![]()
Provalio si se sa onim Ibro Simeone, tu si se Zajebao. Očekujem priču u "našoj djeci ubrzo i o "setanju ligom". Nastavi
zar je grijeh porediti ga sjednim od najboljih trenera svijeta ? kad me vec pratis mozes i da vidis u nekom od postova zasto je to napisano, ali jbg ne kapirate sarkazam tako da ....
a tesko nama s nasom djecom kad ih zeljo otare 7-0, mozda za nekih 10-15 godina bude neki talenat vrijedan paznje, za sada neka nase djece u crvenom, odakle god da su, samo da ih se poslozi na terenu kako treba
eh sad kad sam potpisao za celik ici ce sve lakse, ili sam u gosku, ups.

onaki s e paranoje i trosi energiju iza gola juniore
Zna se ko govori Simeone i sta hoćeš s tim da kažeš. Samo nastavi pisat, uživanje je citat tvoje postove u kojima sam sebe ne razumijes pa se provališ.josipmusa je napisao/la:
zar je grijeh porediti ga sjednim od najboljih trenera svijeta ? kad me vec pratis mozes i da vidis u nekom od postova zasto je to napisano, ali jbg ne kapirate sarkazam tako da ....
a tesko nama s nasom djecom kad ih zeljo otare 7-0, mozda za nekih 10-15 godina bude neki talenat vrijedan paznje, za sada neka nase djece u crvenom, odakle god da su, samo da ih se poslozi na terenu kako treba
Pozdravi te drugove, propale fudbalere, ja ih nigdje nisam spomenuo. Opet se blamiras, ali tu sam ja da te izvedem na pravi put.
Dođi i ti iza gola, slobodno, prava raja

FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
na stadionu sam cim godisnji dobijem, za iza gola sam malo prestar da skacem 100 tinjak minuta, za to ne brini. ako ti ne razumijes neke postove onda ti to nije do mene.Babatunde je napisao/la:Zna se ko govori Simeone i sta hoćeš s tim da kažeš. Samo nastavi pisat, uživanje je citat tvoje postove u kojima sam sebe ne razumijes pa se provališ.josipmusa je napisao/la:
Pozdravi te drugove, propale fudbalere, ja ih nigdje nisam spomenuo. Opet se blamiras, ali tu sam ja da te izvedem na pravi put.
Dođi i ti iza gola, slobodno, prava raja
Ako razbijemo bratstvo ja cu nahvalit Ibragu na sva usta, ali ako odigramo kao prvo kolo opet cu da kazem da je njegova greska i da ocito ima neki problem u komunikaciji sa ekipom, jer ovaj isti tim je igrao odlicno zadnju polusezonu, isti, nepromjenjen 90 posto, a "pojačanja "( ja bi ih nazvao prinove ) je on birao. fakti druze
Tu se slažem, na njemu je sve. Doveo je koga je htio, imao pripreme da uigra sve to. Prvo kolo užas, i sigurno ne može bit gore od toga. Ako izgubimo ni to nije kraj svijeta, 2 kolo ima još 28. Mislim ipak da ćemo uspjet barem bod uzet gore.josipmusa je napisao/la:
na stadionu sam cim godisnji dobijem, za iza gola sam malo prestar da skacem 100 tinjak minuta, za to ne brini. ako ti ne razumijes neke postove onda ti to nije do mene.
Ako razbijemo bratstvo ja cu nahvalit Ibragu na sva usta, ali ako odigramo kao prvo kolo opet cu da kazem da je njegova greska i da ocito ima neki problem u komunikaciji sa ekipom, jer ovaj isti tim je igrao odlicno zadnju polusezonu, isti, nepromjenjen 90 posto, a "pojačanja "( ja bi ih nazvao prinove ) je on birao. fakti druze
Samo malo smanji negativu, i zuganje za vrijeme tekme. Poštujem svačije misljenje, ali nemoj mi gluposti pisat o nekoj stoci iza gola, hasicu ibri itd.
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Eto da se oko necega i slozimo, idem da auto utjeram dok nije led poceod a padaBabatunde je napisao/la:Tu se slažem, na njemu je sve. Doveo je koga je htio, imao pripreme da uigra sve to. Prvo kolo užas, i sigurno ne može bit gore od toga. Ako izgubimo ni to nije kraj svijeta, 2 kolo ima još 28. Mislim ipak da ćemo uspjet barem bod uzet gore.josipmusa je napisao/la:
na stadionu sam cim godisnji dobijem, za iza gola sam malo prestar da skacem 100 tinjak minuta, za to ne brini. ako ti ne razumijes neke postove onda ti to nije do mene.
Samo malo smanji negativu, i zuganje za vrijeme tekme. Poštujem svačije misljenje, ali nemoj mi gluposti pisat o nekoj stoci iza gola, hasicu ibri itd.

vidcemo, mislim da nama samo pobjeda gore igra iako je tek drugo kolo jer smo od olimpika izgubili 6 u prvom,a nebi valjalo da dodjemo na pola sezone u situaciju da moramo uzet 45 bodova do kraja da bi imali ikakve sanse. vidcemo, ne brine mene ni ovu sezonu da ostanemo u ovoj kozijoj ligi ali je problem iduca, jer tesko ce se zadrzat bas svi igraci iako imaju ugovore na 2 godine, a sve su prilike da ce dogodine s nama ovde biti u celik i neko od dvojca olimpik/simin han plus ko jos ispadne a sumnjam da ce sipasti klub iz RS i to sve stvara dodatne probleme i troskove, pa ispada da bi vise ustedili da smo ispali prosle sezone i na igracima i na troskove takmicenja i na pripreme, ako cemo vec i iduce igrati ovu ligu. jest rano ali smo imali najgori moguci start. neke stvari ja napisem iz huje da se sitresem posebno kad neki **** koji je pogledao dvi utakmice pocne da me naziva neprijateljem klubu a d ane kazem klincem ( ha ha ) i onda najmerno sukam ( ne budi ti primjenjeno ). A sto se tice neke nase djece, ja cu rikija uvijek da gotivim radi onog gola pod BB kad su ejdva zive glave izvukli, taman da je svaku odigranu kasnije zabio auto go. E valja opet docekat tamo dobit...da ne idem nadugo i nasiroko. fokus je sad i ja mislimd aje ova sezona kljucna za mnoge mnoge stvari zato sam onako popizdio i tokom priprema i nakon olimpika
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
jel ima ovdje neko kompetetan da ga pitam nesto u vezi stadiona
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Presla se cifra od 1000 clanskih za mjesec dana i ide iz sata u sat prema gore
Hajmo raja jos jace obaveza svakog velezovca je clanska. Usput mozete kupiti i ulaznicu za Crvenu noc u svici. 50€ karta gdje pare idu za krov i stolice. Kupi dres ili polo majice u fan shopu koje su perverzija. Mi smo Rođeni i vazda smo bili lekcija svima kako se voli klub. Sve nas ista ljubav spaja. Budi ponosan jer si Rođeni

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U koliko sati dolaze navijači u Gračanicu?
je li ima prenos iz Gračanice ?
znam da su lani bile njihove tekme na youtube
hvala
znam da su lani bile njihove tekme na youtube
hvala
cosic-rodrigo u vezi
tatar na klupi, dobijamo !!!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ima li igdje prijenos, ili na radiu?josipmusa je napisao/la:cosic-rodrigo u vezi
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
samo na sportsport ali i tu smo ga primili
a gubimo evo yebo g a sunceBazinga12345 je napisao/la:Ima li igdje prijenos, ili na radiu?josipmusa je napisao/la:cosic-rodrigo u vezi
- Bazinga12345
- Kontakt:
premier ligaa

I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
- Bazinga12345
- Kontakt:
Čemu podsmijeh, znamo da nećemo moći u Premijer ligu ove sezone, jednostavno konkurencija je prejaka.emir123 je napisao/la:premier ligaa![]()
![]()
Gool!
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa